Werkgevers

Reachtruck vacatures

Werken op plekken waar niemand bij komt.
De reachtruck chauffeur is met name verantwoordelijk het vervoer van goederen in een magazijn of loods. Werken als Reachtruck chauffeur dan denk je aan WerkCentrale Nederland. Reachtruck vacatures staan altijd wel open.

Wat zijn de werkzaamheden van een reachtruck chauffeur?

De reachtruck chauffeur op Schiphol of Rotterdam zorgt voor het wegzetten van goederen op locaties die moeilijk bereikbaar zijn met de hand of met de heftruck. De reachtruck wordt vaak gebruikt in een magazijn of distributiecentrum met smalle paden tussen de stellingen waarin veel verschillende goederen liggen opgeslagen. De reachtruck maakt geen draaiende beweging zoals de heftruck maar beweegt zich zijwaarts. Hierdoor kan en moet een reachtruck chauffeur goed in de kleine ruimte werken en de goederen op grote hoogten wegzetten en weghalen. Dit is een zeer verantwoordelijke taak omdat schade aan pallets de werkgever veel geld kost. Het hebben van ervaring of een reachtruckdiploma is een must. Een reachtruck is dan ook heel wat anders dan een heftruck. Waar een heftruck begrenst is in hoogte, zal een reachtruck tot wel 12 meter hoog kunnen gaan met heffen. Precisie is dan ook zeer belangrijk om met de reachtruck te kunnen en mogen werken.

De reachtruck chauffeur Schiphol werkt vaak met een computer of handheld terminal om de locatie van de goederen in te voeren of op te vragen. De locatie van de goederen wordt ingevoerd in het voorraadbeheersysteem. De reachtruck chauffeur Schiphol zal in sommige situaties ook fysiek werk moeten verrichten. Bijvoorbeeld bij het opbouwen en afbreken van pallets of bij het orderpicken. Als de goederen worden opgehaald pakt de reachtruck chauffeur de goederen uit de stelling en zet deze klaar voor de vrachtwagenchauffeur. Na controle van de documenten kan de vrachtwagenchauffeur de goederen meekrijgen. Werken als reachtruck chauffeur daar zijn heel veel mogelijkheden voor, wil je niet meer verder lezen, mail dan direct jouw gegevens: info@wcn.nl

  • Vacatures die voldoen aan reachtruck chauffeur, vind je onderaan deze pagina.
  • Alle logistieke vacatures vind je hier.
reachtruck chauffeur
Reachtruck vacatures

Wat wordt van een reachtruck chauffeur gevraagd?

Voor het werk als reachtruck chauffeur ben je verantwoordelijk, fysiek in orde en denk je goed aan de veiligheid van jou, anderen en de goederen. Een geldig reachtruckdiploma is een must. Werkervaring als reachtruck chauffeur is een sterke pré. Je beheerst de Nederlandse of Engelse taal in woord en geschrift. Bij sommige bedrijven werk je in wisseldiensten en in het weekend. Je dient in bezit te kunnen komen van een VOG (verklaring omtrent gedrag). Werken als reachtruck chauffeur of een vacature reachtruck chauffeur, het start bij WerkCentrale Nederland.

Wat voor salaris wordt geboden aan een reachtruck chauffeur?

Werken als Reachtruck chauffeur kan ook een mooi salaris opleveren. Het salaris verschilt per werkgever en is afhankelijk van ervaring en het takenpakket. Het salaris start vaak bij € 2300,00 bruto per maand en loopt tot € 2700,00 bruto per maand en soms nog wel meer. Het salaris is exclusief toeslagen voor onregelmatig werk, overwerk, reiskosten en reserveringen.

Hoe kan ik mij verder ontwikkelen?

Veranderen van functie naar voorraadbeheerder, logistiek coördinator, voorman of teamleider is mogelijk.

Kan ik als reachtruck chauffeur nog cursussen volgen?

Voor een startende reachtruck chauffeur Schiphol is het behalen van een reachtruckdiploma een must. WerkCentrale Nederland biedt cursussen om dit diploma te behalen.https://www.werkcentralenederland.nl/logistieke-opleidingen/

Hoe kan ik reageren?
Je kunt op onze website op een specifieke functie reageren door jouw gegevens in te vullen en jouw cv bij te voegen. Je kunt ons ook een e-mail sturen naar info@wcn.nl met een motivatie en cv. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op. Voor vragen kun je ons ook altijd bellen.

WerkCentrale Nederland is aangesloten bij de NBBU CAO. De NBBU is dé brancheorganisatie van professionele intermediairs op de arbeidsmarkt. We behartigen de belangen van ruim 1.300 brede dienstverleners in de flexbranche: uitzendbureaus, payroll ondernemingen, zzp-bemiddelaars en andere intermediairs op de flexibele arbeidsmarkt. Meer info.

Deze vacatures vind je misschien interessant

Heftruck Chauffeur

Regio Schiphol
Fulltime
Asap
CAO
Vacatures per e-mail

Ontvang de nieuwste vacatures in je mailbox!

Na aanmelden ontvang je een bevestigingsmail waar je kunt aangeven naar welke vacatures je op zoek bent.

Vacature in the spotlight:

Exportmedewerker Schiphol

Voor deze uitdagende en afwisselende functie zijn wij op zoek naar een Exportmedewerker, Expediteur, in hart en nieren. Je vindt het een uitdaging om logistieke vraagstukken op te lossen en als aanspreekpunt van de klant weet je het juiste advies te geven. En natuurlijk zorg je voor een correcte en tijdige afhandeling van de export luchtvrachtzendingen van A tot Z. Samen met je collega’s lever je kwaliteit en service aan de klant.
Regio Schiphol
Fulltime
In overleg

HR medewerker

Ben je de HR medewerker die uitblinkt in communicatie, nauwkeurigheid hoog in het vaandel heeft staan en een achtergrond heeft in HR-administratie? Als je enthousiast wordt van de precisie die bij HR komt kijken, dan is deze vacature op maat gemaakt voor jou. In de rol van HR-medewerker ben jij verantwoordelijk voor het efficiënt beheren van administratieve taken. Je fungeert als het aanspreekpunt voor collega's binnen de organisatie.
Regio Schiphol
Fulltime

Pharma medewerker

Pharma medewerker Schiphol binnendienst. • Afhandelen van import en export aanvragen voor klanten • Zorgen dat uitgaande en binnenkomende zendingen bekend zijn • Creëren van documentatie volgens de regels • Verzorgen van een representatieve overeenkomst voor nieuwe klanten
Regio Schiphol
Fulltime

Warehouse Administratie

Ben je graag administratief bezig is flexibiliteit voor jou geen probleem en zet je graag een stap extra? Wij zoeken namelijk per direct een warehouse administratie medewerker (meerdere) voor een internationale vracht afhandelaar. Wij bieden een afwisselende functie dichtbij de spanning en dynamiek van Schiphol in een fulltime dienstverband.
Regio Schiphol
Fulltime

Expediteur

In deze functie ben jij verantwoordelijk voor het tijdig, correct en efficiënt afhandelen van de uitbestede logistieke goederenstroom van opdrachtgevers. Om deze uitdagende functie op de Operational Care Aerospace afdeling te kunnen bekleden heb je bij voorkeur werkervaring in een vergelijkbare rol als Expediteur Luchtvracht. Momenteel liggen de werktijden tussen 07.00 uur – 22.00 uur. Er wordt gewerkt in ploegendiensten.
Regio Schiphol
Fulltime

Douane Declarant

Je gaat aan de slag als Luchtvracht douane Declarant Schiphol. • Het verzorgen van alle soorten douane aangiften ten invoer, uitvoer en doorvoer. • Controle op BTW-nummers en klantgegevens. • Onderhouden van contact met opdrachtgevers. • Het zelfstandig opmaken van bezwaarschriften en verzoeken om teruggaaf. • Het berekenen van bedragen zoals Douanewaarde.
Regio Schiphol
Fulltime

Expediteur Rotterdam

Als expediteur Rotterdam ben je werkzaam op kantoor waarbij jij de opdrachten van jouw klanten van A t/m Z verzorgt (zowel op gebied van de import, douane, opslag en de export).
Regio Rotterdam
Fulltime
1 2 3 54

Open sollicitatie:

Stuur ons jouw CV en wij onderzoeken de mogelijkheden voor jou.

Klik hier voor het sollicitatieformulier


Je vindt onze vacatures ook op social media:
Certificeringen &
keurmerken:
Logo NEN4400-1
Logo Stichting Normering Arbeid
WerkCentrale
is lid van:
Logo ACN
Logo NBBU
© WerkCentrale Nederland | Privacy Statement | Algemene Voorwaarden
Top