Werkgevers

Aanmelden als werkgever

U staat op het punt om uw vraag naar goed transport- en logistiek personeel in te vullen. Nu moet u alleen nog contact opnemen met WerkCentrale Nederland. U kunt ons bellen, mailen of de gegevens van het onderstaande aanmeldingsformulier invullen.

WerkCentrale Nederland levert maatwerk. Voor het beste resultaat doorlopen wij daarom altijd een aantal stappen.

Allereerst nemen wij telefonisch contact met u op om de vraag naar personeel te inventariseren. Daarna maken wij graag een afspraak om uw bedrijf nog beter te leren kennen. Hierbij zien we graag de werkvloer en spreken wij daar waar mogelijk ook de leidinggevende personen met wie de uitzendkrachten werken. Hoe meer wij weten hoe beter de selectie zal worden.

Na de kennismaking worden alle afspraken vastgelegd en maken wij een offerte van onze totale dienstverlening. De geldende cao-afspraken van uw bedrijf worden hierin verwerkt. Dit betekent geen onderscheid tussen een vaste medewerker en een uitzendkracht. De prijzen van WerkCentrale Nederland zijn scherp en staan nog steeds voor goede kwaliteit en optimale service.

Ook onze administratieve medewerkers kennen de transport- en logistieke branche als geen ander. Fouten in de administratie en de facturatie behoren tot het verleden.

We zijn nu klaar voor een langdurige samenwerking.

Kandidaat in the spotlight

Kandidaat #0007 Logistiek Management:
Deze kandidaat is enthousiaste kandidaat die momenteel opzoek is naar een baan in de logistieke luchtvracht. Vorig jaar heeft hij zijn diploma behaald aan de Hoge school te Amsterdam (Logistiek Management). Hij heeft bij verschillende bedrijven gewerkt aan zijn afstudeeropdrachten. Tijdens zijn studie is hij parttime aan de slag gegaan als binnendienst medewerker. Momenteel werkt hij daar fulltime met een vast contract. Kandidaat is fulltime beschikbaar en werken in ploegen is geen enkel probleem. Hij reist op dit moment met het openbaar vervoer en hoopt dit jaar zijn rijbewijs te behalen. Zijn salarisindicatie bedraagt minimaal € 2400,- euro bruto en heeft een opzegtermijn van een maand.
Bekijk alle spotlight-kandidaten
Je vindt onze vacatures ook op social media:
Certificeringen &
keurmerken:
Logo NEN4400-1
Logo Stichting Normering Arbeid
WerkCentrale
is lid van:
Logo ACN
Logo NBBU
© WerkCentrale Nederland | Privacy Statement | Algemene Voorwaarden
Top