Werkgevers

Over WerkCentrale Nederland

WerkCentrale Nederland is sinds 2003 actief in de bemiddeling van transport en logistiek personeel. Onze bemiddeling betreft uitzenden, werving en selectie, opleiden en vestiging in-house.

Ons vestigingennetwerk telt drie vestigingen en dat zijn de vestigingen Schiphol, Rotterdam en onze inhouse-vestiging. Vanuit deze vestigingen voorzien wij bedrijven in Noord- en Zuid-Holland van transport en logistiek personeel.

Onze vestigingsmedewerkers hebben zelf in de logistiek gewerkt en begrijpen u als geen ander. Vanuit ons grote netwerk aan transport en logistiek personeel selecteren zij voor u de beste medewerkers.

WerkCentrale Nederland spreekt uw taal en is ervan doordrongen dat het werk in de transportwereld nooit stil staat. U wilt voldoen aan de eisen van uw opdrachtgevers en daarom is het voor ons vanzelfsprekend dat WerkCentrale Nederland ook buiten de reguliere kantoortijden 7 dagen per week voor u telefonisch bereikbaar is. Wij zijn bereikbaar middels een mobiele noodservice.

WerkCentrale Nederland is al sinds 2004 lid van de NBBU en in bezit van diverse verklaringen van vakbekwaamheid (SNA) en financiële betrouwbaarheid (WKA-verklaring en betalingsafdrachten). Naast een specialist werkt u dus ook samen met een betrouwbare partner. De verklaringen kunt u downloaden en inzien.

Vacature in the spotlight:

Custom clearing agent

Declarant Zeevracht Het opmaken van alle soorten douaneaangiften ten invoer, uitvoer en doorvoer. Opmaken van veterinaire (GDB) en fytosanitaire (PD) documenten. Controle op BTW-nummers en klantengegevens. Het opmaken van bezwaarschriften en verzoek om teruggaaf.
Regio Rotterdam
Fulltime
1 2 3 17

Kandidaat in the spotlight

Kandidaat #0006 Assistent Declarant Schiphol:
De assistent declarant is een zeer nette en goed gemotiveerde kandidaat welke per direct opzoek is naar een nieuwe baan. Hij was tot eind vorig jaar werkzaam bij een bedrijf in Eindhoven als assistent declarant. Wegens verhuizing van de afdeling naar het buitenland kwam zijn functie te vervallen. Qua kennis neemt hij luchtvracht, zeevracht en wegtransport kennis mee naar een nieuwe werkgever. Via ‘ een expediteur’ heeft hij in 2020 zijn assistent declarant certificaat behaald. Momenteel is hij woonachtig in Eindhoven maar zal vanaf eind februari 2021 verhuizen naar Rotterdam. Hij heeft een grote voorkeur voor werken op Schiphol binnen de logistieke luchtvracht. De reisafstand is voor hem dus geen enkel probleem. Kandidaat is per direct fulltime beschikbaar, kan eventueel in ploegendiensten werken en beschikt over eigen vervoer. Zijn opgegeven salarisindicatie bedraagt € 2500,- bruto per maand.
Bekijk alle spotlight-kandidaten
Je vindt onze vacatures ook op social media:
Certificeringen &
keurmerken:
Logo NEN4400-1
Logo Stichting Normering Arbeid
WerkCentrale
is lid van:
Logo ACN
Logo NBBU
© WerkCentrale Nederland | Privacy Statement | Algemene Voorwaarden
Top