Werkgevers

Vacature Quality Health Safety Environment

In de vacature Quality Health Safety Environment worden alle processen perfect geregeld! Daar is de Quality Health Safety Environment medewerker een specialist in!

In deze rol als Quality Health Safety Environment medewerker ben jij verantwoordelijk voor het implementeren en onderhouden van het kwaliteits- en gezondheids- en veiligheidsbeheersysteem van het bedrijf. Jij zorgt voor de juiste uitvoering van processen en ervoor te zorgen dat de kwaliteitsnormen die vereist zijn door de klanten ons worden nageleefd.

Wat zijn de werkzaamheden in de vacature Quality Health Safety Environment medewerker?

Een QHSE manager, Quality Health Safety Environment medewerker, (ook wel QHSE officer, QHSE-adviseur, QA/QC manager, Quality control officer, Quality assurance officer, KAM-coördinator of KAM-manager) is iemand die verantwoordelijk is voor het QHSE- of KAM-beleid binnen een organisatie (KAM = Kwaliteit, Arbo en Milieu). Hij richt zich hierbij vooral op het creëren van een veilige en gezonde werkplek, houdt toezicht op het naleven van wettelijke kaders (compliance) en besteedt aandacht aan het creëren van draagvlak voor QHSE binnen de organisatie. 

  • Vacatures die voldoen aan bovenstaand, vind je onderaan deze pagina.
  • Alle logistieke vacatures vind je hier.

Wat wordt er in de vacature Quality Health Safety Environment medewerker gevraagd?

Je bent als Quality Health Safety Environment medewerker verantwoordelijk voor de uitvoering van ons kwaliteitssysteem en zorgt ervoor dat de communicatie alle relevante afdelingen. Leiding geven aan en implementeren van kwaliteitsprocesverbeteringen en zorgen voor conformiteit met vastgestelde normen. Onderzoeken en aanpakken van positieve/negatieve kwaliteitstrends; bevindingen en aanbevelingen om de normen te handhaven of te verbeteren rapporteren aan het senior management. Jij ondersteunt de operationele teams bij het bepalen, onderhouden en handhaven van de hoge kwaliteitsnormen.

Jij bent als Quality Health Safety Environment medewerker verantwoordelijk voor de uitvoering en het beheer van veiligheidsmanagementsystemen. Het leiden van werkplekinspecties op alle terminals en biedt corrigerende maatregelen aan om een veilige werkomgeving te garanderen. Jij zorgt voor algemeen veiligheidsbewustzijn, leiden/ontwikkelen van veiligheidscampagnes Jij bent verantwoordelijk voor het opzetten van de RI&E (Risico Inventarisatie & Evaluatie) activiteiten, rapportage, opvolging en uitvoering van preventieve maatregelen.

Verantwoordelijk voor de uitvoering de normen van het bedrijf en ervoor zorgen dat lokale regelgeving wordt geïmplementeerd. Identificeert milieueffecten en risico's voor het bedrijf en creëert een systematische aanpak om zich aan de regelgeving te houden. Proactieve aanpak om afval, emissies te verminderen en hergebruik en recycling te bevorderen en impact te meten en te rapporteren.

Wat voor salaris wordt geboden in de vacature Quality Health Safety Environment medewerker?

Het salaris verschilt per werkgever en is afhankelijk van ervaring en het takenpakket. Het salaris ligt tussen de € 3700,00 bruto per maand en de € 4000,00 bruto per maand. Het salaris is exclusief evt. toeslagen voor onregelmatig werk, overwerk, reiskosten en reserveringen.

Kan ik ook zonder werkervaring als Quality Health Safety Environment medewerker?

Voor deze functie als Quality Health Safety & Environment medewerker is echt werkervaring een must. Of dat je soort gelijke werkzaamheden hebt uitgevoerd. Een studie hierin is ook voldoende om de taak als Quality Health Safety & Environment medewerker te vervullen. 

Hoe kan ik mij verder ontwikkelen?

Een doorgroei naar andere functies is te allen tijde mogelijk. Uiteraard uitgaande van de eigen ambities en kennis.

Kan ik als Quality Health Safety & Environment medewerker nog cursussen volgen?

Er zijn altijd mogelijkheden om diverse trainingen en cursussen te volgen die bijdragen aan kennis. Dat zal intern opgenomen en besproken worden.

Hoe kan ik reageren?

Je kunt op onze website op een specifieke functie reageren door jouw gegevens in te vullen en jouw cv bij te voegen. Je kunt ons ook een e-mail sturen naar info@wcn.nl met een motivatie en cv. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op. Voor vragen kun je ons ook altijd bellen.

WerkCentrale Nederland is aangesloten bij de NBBU CAO. De NBBU is dé brancheorganisatie van professionele intermediairs op de arbeidsmarkt. We behartigen de belangen van ruim 1.300 brede dienstverleners in de flexbranche: uitzendbureaus, payroll ondernemingen, zzp-bemiddelaars en andere intermediairs op de flexibele arbeidsmarkt. Meer info.

Deze vacatures vind je misschien interessant

Vacatures per e-mail

Ontvang de nieuwste vacatures in je mailbox!

Na aanmelden ontvang je een bevestigingsmail waar je kunt aangeven naar welke vacatures je op zoek bent.

Vacature in the spotlight:

Warehouse Storekeeper

As a Warehouse Storekeeper at This Company at Schiphol, you fulfill an indispensable role in the logistics Airfreight industry. You work in day, evening, and night shifts. Your colleagues can rely on you, and you are an expert in operating a forklift. Together with your team, you ensure that all processes run smoothly.
Regio Schiphol
Fulltime

Vakantiekracht

Wil jij graag (extra) geld verdienen, werkervaring op doen en ook werken in de leuke en dynamische werkomgeving zoals Schiphol die is dan ben jij de juiste persoon voor de vacature vakantiekracht?
Regio Schiphol
Vakantiewerk
Wanneer jij wilt

Senior Export Medewerker

Voor deze uitdagende en afwisselende functie zijn wij op zoek naar een Export medewerker, Expediteur, in hart en nieren. Je vindt het een uitdaging om logistieke vraagstukken op te lossen en als aanspreekpunt van de klant weet je het juiste advies te geven. En natuurlijk zorg je voor een correcte en tijdige afhandeling van de export luchtvrachtzendingen van A tot Z. Samen met je collega’s lever je kwaliteit en service aan de klant.
Regio Schiphol
Fulltime
In overleg

AOG medewerker

Over de functie als AOG Medewerker is het aan jou de taak (luchtvracht) zendingen te coördineren en ben je zowel verantwoordelijk voor de inbound als de outbound zendingen. In deze zeer diverse functie als AOG Medewerker ben jij de spin in het web en heb je contact met airlines, koeriers, klanten, engineers en andere betrokkenen.
Regio Schiphol
Fulltime

Teamleader Warehouse

Ben jij die Teamleader Warehouse met leidinggevende ervaring die dit team komt versterken? Wij zoeken een Teamleader Warehouse met ruime ervaring in het warehouse, ervaring binnen airfreight, een flexibele instelling, daadkracht en overtuigingskracht. Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging waarbij geen dag hetzelfde is? Reageer dan snel op deze mooie kans op Schiphol!
Regio Schiphol
Fulltime
In overleg

Productiewerkers Schiphol

Voor een internationale cateraar van vliegtuigen in de regio Haarlemmermeer/Schiphol zoeken wij productiewerkers Schiphol. We zijn voor langere periode op zoek naar fulltime en parttime versterking van ons team. Je bent verantwoordelijk voor het assembleren van maaltijden, drank en overige voedselproducten. Je werkt volgens een rooster van maandag t/m zondag met werktijden die liggen tussen 06:00 en 22:00.
Regio Amsterdam
Fulltime / Parttime
Zo snel mogelijk
1 2 3 63

Open sollicitatie:

Stuur ons jouw CV en wij onderzoeken de mogelijkheden voor jou.

Klik hier voor het sollicitatieformulier


Je vindt onze vacatures ook op social media:
Certificeringen &
keurmerken:
Logo NEN4400-1
Logo Stichting Normering Arbeid
WerkCentrale
is lid van:
Logo ACN
Logo NBBU
© WerkCentrale Nederland | Privacy Statement | Algemene Voorwaarden
Top