Werkgevers

Cargo Office Medewerker

Regio Schiphol
Fulltime
Zo snel mogelijk
CAO
In deze functie als Cargo Office Medewerker ben je verantwoordelijk voor de administratieve afhandeling van exportvracht, die bij dit bedrijf in afhandeling is. Specifiek aan de administratieve afhandeling is, dat iedere luchtvaartmaatmaatschappij haar eigen wensen/voorschriften heeft en er wordt gewerkt volgens afgesproken SLA’s. De werkzaamheden zijn ingedeeld in blokken (aannameblok, vluchtverwerking). Van de Cargo Office Medewerker wordt verwacht dat hij op alle blokken voor de dagelijkse werkzaamheden inzetbaar is, e.e.a. volgens de planning van de leidinggevende.
 • Archiveren van de bij vluchten behorende documentatie, gesorteerd naar type vracht.
 • De Cargo Office Medewerker voert balie werkzaamheden uit m.b.t. ontvangst/afhandeling van vracht en informatieverstrekking.
 • Checken van de juiste identiteit van chauffeurs en van aan levering door de juiste agenten.
 • De Cargo Office Medewerker Controleert de bij de vrachten behorende documenten op juistheid en compleetheid.
 • Signaleren en opvragen/aanpassen van afwijkingen a.d.h.v. de ontvangen boekingslijsten van luchtvaartmaatschappijen en interne en externe informatie.
 • Invoer en verwerking van ontvangen gegevens van vluchten en zendingen in de geautomatiseerde systemen.
 • Uitdraaien van loslijsten en overige relevante documentatie t.b.v. de loods en douane.
 • De Cargo Office Medewerker geeft aanwijzingen en  instructies aan chauffeurs.
 • Telefonisch en persoonlijk te woord staan (in het Nederlands en Engels) van in- en externe klanten, zoals interne afdelingen, luchtvaartmaatschappijen en expediteurs; geven van feitelijke informatie, uitwisselen van operationele gegevens, zoals gewichten, bijzonderheden over dangerous goods, vertragingen e.d.

Functie-eisen

 • MBO 3 diploma, bij voorkeur op logistiek/administratief gebied.
 • 2 jaar ervaring in een vergelijkbare functie.
 • Ervaring met luchtvracht gerelateerde processen.
 • Goede mondelinge- en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid.
 • Goede beheersing van de Nederlandse- en Engelse taal in woord en geschrift.
 • Niet in aanraking geweest met justitie in verband met het verkrijgen van een VOG (verklaring omtrent gedrag).

Bedrijfsdetails

Info over het bedrijf: één van de grootste luchtvracht afhandelaren ter wereld met ruim duizend collega`s op de luchthaven Schiphol is opzoek naar ambitieus personeel, die samen gaat werken aan de professionalisering in 24/7 diensten. Luchtvracht, Catering, Groundhandling zijn de diverse specialisaties die zij aanbiedt. Het bedrijf is flexibel en creatief en verwacht van nieuw talent hetzelfde. Na de uitzendperiode is een vast contract geen uitzondering.

Werktijden

De werktijden/-dagen voor deze vacature zijn: Dag-/Avond-/Nacht-/Weekenddiensten

Over WerkCentrale Nederland
WerkCentrale Nederland is, als uitzendorganisatie en Werving en Selectie bedrijf, bekend bij alle grote en kleine logistieke bedrijven. Wij weten dus heel goed waar alle beschikbare vacatures zijn. Daarom kiezen veel werkzoekenden voor WerkCentrale Nederland. Wij zijn informeel maar ook professioneel. Ieder die met ons kennis heeft gemaakt komt graag weer terug voor een nieuwe uitdaging.

De vestigingsmedewerkers van WerkCentrale Nederland hebben zelf in de logistiek gewerkt en begrijpen jou en de markt als geen ander. Vanuit ons grote netwerk aan opdrachtgevers selecteren wij de vacatures die het beste bij jou passen.

Als transport en logistiek specialist biedt WerkCentrale Nederland gespecialiseerde opleidingen op elk niveau. Voorbeelden zijn de basiscursus expediteur, de chauffeursopleidingen (C, CE, code 95, ADR) de magazijnopleidingen (logistiek medewerker, heftruckchauffeur, reachtruckchauffeur). Deze opleidingen staan een vaste baan ook niet in de weg. Ben je een starter in de logistiek, wil je kennis bijspijkeren of wil je een carrièreswitch maken? Laat je door ons informeren.

WerkCentrale Nederland is al sinds 2004 lid van de NBBU en in bezit van diverse verklaringen van vakbekwaamheid (SNA) en financiële betrouwbaarheid. Naast een specialist kies je dus ook voor een betrouwbare partner.

Reageer op deze functie:


Zoek jouw vacature:

Zoek vacatures
Generic filters

Wat gebeurt er hierna?

Wanneer de vacature hiernaast jou aanspreekt dan dien je alle velden in te vullen. Controleer voor de zekerheid of je mail adres klopt en voeg jouw CV toe. Probeer zo goed mogelijk je aanmelding te motiveren bij het vakje 'Motivatie'.

Jouw aanmelding wordt door een vestigingsmedewerker opgepakt waarna jij via de mail of middels een telefoontje op de hoogte wordt gehouden.

Meer informatie?

WCN Schiphol
Flamingoweg 32 (Freightway Building) 1118 EE Schiphol
info@wcn.nl
020 - 4059111
Je vindt onze vacatures ook op social media:
Certificeringen &
keurmerken:
Logo NEN4400-1
Logo Stichting Normering Arbeid
WerkCentrale
is lid van:
Logo ACN
Logo NBBU
© WerkCentrale Nederland | Privacy Statement | Algemene Voorwaarden
Top