Werkgevers

Export medewerker

Regio Schiphol
Fulltime
In overleg
€ 3700,00

Als Export Medewerker op Schiphol ben je de spil in het exportproces, waarbij je verantwoordelijk bent voor het coördineren en beheren van luchtvrachtzendingen van begin tot eind. Je zult samenwerken met een team van professionals en klanten over de hele wereld om ervoor te zorgen dat ladingen veilig, efficiënt en op tijd op hun bestemming aankomen.

Werkzaamheden Export medewerker:

  • Je verricht als ervaren export medewerker luchtvracht de administratieve en operationele afhandeling van de exportzendingen.
  • Dangerous Goods-zendingen kun je van A tot Z afwerken ( inclusief DG check).
  • Je maakt tariefafspraken met de diverse leveranciers, adviseert en weet sluitende oplossingen en offertes aan te bieden voor logistieke uitdagingen.
  • Je voert alle voorkomende douane-handelingen uit die zowel bij de in- als uitslag van de goederen horen.

Functie-eisen

De Export medewerker voldoet aan de volgende eisen:

  • Je hebt minimaal 6 maanden relevante ervaring opgedaan als export medewerker, agent, in de luchtvrachtindustrie op een exportafdeling Luchtvracht.
  • Je hebt ervaring met het opmaken van Douane aangiften AGS uitvoer en NCTS.
  • Je beschikt over goede sociale en communicatieve vaardigheden en bent klantgericht.
  • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse en/of  Engelse taal, zowel mondeling als schriftelijk.
  • Je hebt geen 9 tot 5 mentaliteit.

Wil je een extra financiële bonus? Ga dan naar: Bonus verdienen en verdien een leuke cadeaubon! Je hoeft niet eens voor ons werkzaam te zijn om de cadeaubon te verdienen.

WerkCentrale Nederland is aangesloten bij de NBBU CAO. De NBBU is dé brancheorganisatie van professionele intermediairs op de arbeidsmarkt. We behartigen de belangen van ruim 1.300 brede dienstverleners in de flexbranche: uitzendbureaus, payroll ondernemingen, zzp-bemiddelaars en andere intermediairs op de flexibele arbeidsmarkt. Meer info.

Bedrijfsdetails

Deze organisatie is een toonaangevende wereldwijde logistieke dienstverlener die wegtransport, luchtvracht, zeevracht en andere diensten aanbiedt. Met meer dan 3.200 medewerkers wereldwijd kun jij als nummer 3201 als export medewerker hier starten.

Werktijden

De werktijden/-dagen voor deze vacature zijn: Dag-/Avonddiensten

Reageer op deze functie:


Zoek jouw vacature:

Wat gebeurt er hierna?

Wanneer de vacature hiernaast jou aanspreekt dan dien je alle velden in te vullen. Controleer voor de zekerheid of je mail adres klopt en voeg jouw CV toe. Probeer zo goed mogelijk je aanmelding te motiveren bij het vakje 'Motivatie'.

Jouw aanmelding wordt door een vestigingsmedewerker opgepakt waarna jij via de mail of middels een telefoontje op de hoogte wordt gehouden.

Meer informatie?

WCN Schiphol
Flamingoweg 32 (Freightway Building) 1118 EE Schiphol
info@wcn.nl
020 - 4059111
Je vindt onze vacatures ook op social media:
Certificeringen &
keurmerken:
Logo NEN4400-1
Logo Stichting Normering Arbeid
WerkCentrale
is lid van:
Logo ACN
Logo NBBU
© WerkCentrale Nederland | Privacy Statement | Algemene Voorwaarden
Top