Werkgevers

Exportmedewerker Schiphol

Regio Schiphol
Fulltime
In overleg
€ 3700,00

Ben jij klaar voor een adembenemende carrière Exportmedewerker Schiphol? Vol actie en avontuur op de luchthaven Schiphol? Zoek niet verder! Wij zijn op zoek naar een onverschrokken Export Avonturier om ons team te versterken. Als Export Avonturier ben jij de spil in het exportproces van goederen die de hele wereld over vliegen. Sluit je aan bij ons dynamische team en maak deel uit van een opwindende werkomgeving vol kansen en mogelijkheden!

Wat ga je doen als Exportmedewerker Schiphol?
Je organiseert de uitgaande zendingen en het vliegtuigklaar maken van vracht. Je gaat op een spannende ontdekkingsreis in de wereld van export op Schiphol. Het bedwingen van exportdocumentatie en evt. douaneformaliteiten met de behendigheid van een avonturier. Het plannen en coördineren van exportvluchten die over de wereld zullen vliegen. Communiceren met verschillende spelers in het avontuur, zoals klanten, luchtvaartmaatschappijen en of douaneautoriteiten. Adrenaline door je aderen voelen stromen terwijl je logistieke uitdagingen en obstakels overwint.

Wat bieden wij de Exportmedewerker Schiphol?

  • Een bruisende en opwindende werkomgeving op Schiphol, waar geen enkele dag hetzelfde is.
  • De kans om te werken in een internationale omgeving en waardevolle ervaring op te doen in de wereld van export en logistiek.
  • Onbegrensde groeimogelijkheden en ruimte voor persoonlijke ontwikkeling.
  • Een competitief salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden die zelfs Indiana Jones zouden doen blozen.
  • Een team van mede-avonturiers die altijd klaarstaan voor het volgende grote exportavontuur.

Functie-eisen

De Exportmedewerker Schiphol voldoet aan de volgende eisen:

  • Je hebt minimaal 1 jaar relevante ervaring opgedaan als exportmedewerker Schiphol in de luchtvrachtindustrie op een exportafdeling.
  • Het is een welkome aanvulling dat je bekend bent met systemen zoals PGTS, Cargonaut, AGS, NCTS. Zo niet dan ben je exportmedewerker junior en dan leer je het wel.
  • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse en of Engelse taal, zowel mondeling als schriftelijk.
  • Je hebt geen 9 tot 5 mentaliteit daar bepaalde dagen wat drukker kunnen zijn.

Wil je een extra financiële bonus? Ga dan naar: Bonus verdienen en verdien een leuke cadeaubon! Je hoeft niet eens voor ons werkzaam te zijn om de cadeaubon te verdienen.

WerkCentrale Nederland is aangesloten bij de NBBU CAO. De NBBU is dé brancheorganisatie van professionele intermediairs op de arbeidsmarkt. We behartigen de belangen van ruim 1.300 brede dienstverleners in de flexbranche: uitzendbureaus, payroll ondernemingen, zzp-bemiddelaars en andere intermediairs op de flexibele arbeidsmarkt. Meer info.

Bedrijfsdetails

Deze organisatie is een toonaangevende wereldwijde logistieke dienstverlener die wegtransport, luchtvracht, zeevracht en andere diensten aanbiedt. Met meer dan 3.200 medewerkers wereldwijd kun jij als nummer 3201 als exportmedewerker Schiphol hier starten.

Werktijden

De werktijden/-dagen voor deze vacature zijn: Dag-/Avonddiensten

Reageer op deze functie:


Zoek jouw vacature:

Wat gebeurt er hierna?

Wanneer de vacature hiernaast jou aanspreekt dan dien je alle velden in te vullen. Controleer voor de zekerheid of je mail adres klopt en voeg jouw CV toe. Probeer zo goed mogelijk je aanmelding te motiveren bij het vakje 'Motivatie'.

Jouw aanmelding wordt door een vestigingsmedewerker opgepakt waarna jij via de mail of middels een telefoontje op de hoogte wordt gehouden.

Meer informatie?

WCN Schiphol
Flamingoweg 32 (Freightway Building) 1118 EE Schiphol
info@wcn.nl
020 - 4059111
Je vindt onze vacatures ook op social media:
Certificeringen &
keurmerken:
Logo NEN4400-1
Logo Stichting Normering Arbeid
WerkCentrale
is lid van:
Logo ACN
Logo NBBU
© WerkCentrale Nederland | Privacy Statement | Algemene Voorwaarden
Top