Werkgevers

Freight Forwarder Import

Regio Rotterdam
Fulltime
N.v.t.
€3034,- €3708,-

Als Freight Forwarder Import Zeevracht ben je verantwoordelijk voor de coördinatie van importzendingen op het gebied van zeevracht volgens de richtlijnen en de wensen van de klant.

Je behandelt als Freight Forwarder Import importdossiers (zowel LCL als FCL) voor onze klanten zelfstandig, tijdig en volledig van A tot Z, inclusief facturering. Hierbij zorg je voor een correcte en volledige administratie in de daarvoor bestemde systemen. Door je proactieve communicatie, sterke vakkennis en servicegerichte instelling bouw je goede relaties op met klanten, leveranciers en het bedrijf-netwerk. Daarnaast werk je nauw samen met de afdeling Sales en andere collega’s om processen te verbeteren, klantenrelaties te versterken en de service te verhogen.

Functie-eisen

Wat kan jij ons bieden als Freight Forwarder Import?

  • Je hebt een MBO werk- en denkniveau met minimaal 2-3 jaar relevante werkervaring als Freight Forwarder Import.
  • Je beschikt over goede kennis van expeditie processen en documenten op importgebied (leverancierscondities, Incoterms, basis douanewetgeving, tarieven, etc.).
  • Je begrijpt het financiële plaatje rondom het expeditie proces (kosten, verlies/winst, valuta’s).
  • Je bent een ervaren gebruiker van MS Office-applicaties en IT-systemen die binnen de expeditie worden gebruikt.
  • Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden in zowel het Nederlands als het Engels, zowel mondeling als schriftelijk.
  • Je bent een verantwoordelijke, klantgerichte en zelfstandig werkende teamspeler met goed ontwikkelde communicatieve en commerciële vaardigheden.
  • Je bent FT beschikbaar!

Wil je een extra financiële bonus? Ga dan naar: https://www.werkcentralenederland.nl/aanbrengbonus/ en verdien een leuke cadeaubon! Je hoeft niet eens voor ons werkzaam te zijn om de cadeaubon te verdienen.

WerkCentrale Nederland is aangesloten bij de NBBU CAO. De NBBU is dé brancheorganisatie van professionele intermediairs op de arbeidsmarkt. We behartigen de belangen van ruim 1.300 brede dienstverleners in de flexbranche: uitzendbureaus, payroll ondernemingen, zzp-bemiddelaars en andere intermediairs op de flexibele arbeidsmarkt. Meer info.

Bedrijfsdetails

Dit bedrijf biedt een uitdagende bedrijfscultuur waar klantgerichtheid, flexibiliteit, initiatief, doorzettingsvermogen en collegialiteit worden gewaardeerd. We bieden een competitief salaris en arbeidsvoorwaardenpakket en hebben oog voor je persoonlijke ontwikkeling. Dit bedrijf is een van de grootste Supply Chain organisaties ter wereld. Met meer dan 30.000 professionals zijn zij aanwezig in meer dan 60 landen en hebben zij een wereldwijd netwerk in 130 landen. Voor werkzaamheden in Supply Chain Optimization, Freight Forwarding, Contract Logistics, Distribution & Express en Road Transport zoeken zij een Freight Forwarder Import.

Werktijden

De werktijden/-dagen voor deze vacature zijn: Dagdiensten

Reageer op deze functie:


Zoek jouw vacature:

Wat gebeurt er hierna?

Wanneer de vacature hiernaast jou aanspreekt dan dien je alle velden in te vullen. Controleer voor de zekerheid of je mail adres klopt en voeg jouw CV toe. Probeer zo goed mogelijk je aanmelding te motiveren bij het vakje 'Motivatie'.

Jouw aanmelding wordt door een vestigingsmedewerker opgepakt waarna jij via de mail of middels een telefoontje op de hoogte wordt gehouden.

Meer informatie?

WCN Rotterdam
Rotterdam
rotterdam@wcn.nl
010 - 3032801
Je vindt onze vacatures ook op social media:
Certificeringen &
keurmerken:
Logo NEN4400-1
Logo Stichting Normering Arbeid
WerkCentrale
is lid van:
Logo ACN
Logo NBBU
© WerkCentrale Nederland | Privacy Statement | Algemene Voorwaarden
Top