Werkgevers

Junior Import Export Medewerker

Regio Purmerend
Fulltime
In overleg
Max €3000,00

Vanwege uitbreiding van het logistieke team in Purmerend zoeken wij een junior Import Export Medewerker die van A t/m Z het vak wil gaan leren.

Wil je alles weten over import en export? Hoe krijg je vracht naar Nederland en weer terug? Welke documenten zijn daarvoor nodig? Als je serieus bent en klaar bent om een expert te worden in luchtvracht en wegtransport, dan is dit jouw unieke kans!
Wanneer je reageert op deze vacature, gaan wij direct met jou aan de slag. We stellen je voor aan het bedrijf en geven je de kans om jezelf te laten zien. Als het verhaal je aanspreekt om te willen leren, kun je zelfs direct aan de slag bij onze opdrachtgever.
Dit is meer dan alleen een baan - het is een kans om jezelf te ontwikkelen in een boeiende en dynamische sector. Grijp deze kans en zet de eerste stap naar een succesvolle carrière in de logistiek. Twijfel niet, want dit is een beslissing waar je nooit spijt van zult hebben!

Wat ga je zoal leren als junior Import Export Medewerker:
• Het opbouwen van contacten met Airlines, de vliegtuigmaatschappijen, die jouw vracht door de lucht importeren of exporteren.
• Contacten met Transporteurs, het wegtransport, "all over the world" om jouw vracht van het vliegveld op te halen of weg te brengen.
• Het afhandelen van import of export zendingen via contacten met douane. Telefonisch of via aangeven software programma's.
• Factureren van jouw werkzaamheden naar degene, het bedrijf, die zijn vracht wil versturen/ontvangen.

Functie-eisen

Wanneer word jij (en het bedrijf) gelukkig als junior Import Export Medewerker:
• Je spreekt goed de Nederlandse (100%) en Engelse (70%) taal.
• Je bent flexibel en hebt geen 9-17 mentaliteit (al zijn het dagdiensten)!
• Je wilt heel graag wat leren.

Wil je een extra financiële bonus? Ga dan naar: Bonus verdienen en verdien een leuke cadeaubon! Je hoeft niet eens voor ons werkzaam te zijn om de cadeaubon te verdienen.

WerkCentrale Nederland is aangesloten bij de NBBU CAO. De NBBU is dé brancheorganisatie van professionele intermediairs op de arbeidsmarkt. We behartigen de belangen van ruim 1.300 brede dienstverleners in de flexbranche: uitzendbureaus, payroll ondernemingen, zzp-bemiddelaars en andere intermediairs op de flexibele arbeidsmarkt. Meer info.

 

 

Bedrijfsdetails

Een vrolijke Expediteur waar een leuke werksfeer heerst. Hier is altijd tijd voor een praatje en meer nog de zeer goede begeleiding!
Junior Import Export Medewerker dit is jouw kans!

Werktijden

De werktijden/-dagen voor deze vacature zijn: Dagdiensten

Reageer op deze functie:


Zoek jouw vacature:

Wat gebeurt er hierna?

Wanneer de vacature hiernaast jou aanspreekt dan dien je alle velden in te vullen. Controleer voor de zekerheid of je mail adres klopt en voeg jouw CV toe. Probeer zo goed mogelijk je aanmelding te motiveren bij het vakje 'Motivatie'.

Jouw aanmelding wordt door een vestigingsmedewerker opgepakt waarna jij via de mail of middels een telefoontje op de hoogte wordt gehouden.

Meer informatie?

WCN Schiphol
Flamingoweg 32 (Freightway Building) 1118 EE Schiphol
info@wcn.nl
020 - 4059111
Je vindt onze vacatures ook op social media:
Certificeringen &
keurmerken:
Logo NEN4400-1
Logo Stichting Normering Arbeid
WerkCentrale
is lid van:
Logo ACN
Logo NBBU
© WerkCentrale Nederland | Privacy Statement | Algemene Voorwaarden
Top