Werkgevers

Transportplanner

Regio Schiphol
Fulltime
N.v.t.
Hoog

In de functie als transportplanner ben je verantwoordelijk voor de afhandeling van een efficiënte planning van trucks met bestemmingen in Nederland en Europa. Je krijgt van de import afdeling en de exportafdeling door welke vracht waar en wanneer dient te worden geleverd, het zijn voornamelijk Import gateway werkzaamheden. Aan de hand hiervan neem je contact op met de vervoerders en boek je de truck op een zo efficiënt mogelijke wijze.

De transportplanner:

  • Je zorgt ervoor dat alle zendingen tijdig worden afgehaald en aangeleverd.
  • Je houdt voortdurend de luchtvrachtzendingen in de gaten en stuurt de on-air vrachtwagens aan.
  • Bij escalaties onderneem je direct actie om een oplossing te vinden.
  • Je vindt het leuk om contact te onderhouden met diverse partijen, waaronder de chauffeurs aan de balie, de vervoerders en andere afdelingen binnen het bedrijf en haar netwerk.
  • Door je proactieve communicatie en service gerichte instelling onderhandel je met de vervoerders voor een goed tarief en zorg je ervoor dat alles vlekkeloos verloopt.
  • Tevens draag je zorg voor een correcte en nette (financiële) administratie.

Functie-eisen

De kandidaat transportplanner:

- Je hebt een MBO werk- en denk niveau met minimaal 1-2 jaar relevante werkervaring in de expeditie branche, met name binnen de Gateway.
- Je beschikt over goede kennis van de transport en logistiek en uitstekende topografische kennis van NL en EU is een must.
- Je bent een handige gebruiker van MS Office applicaties. Kennis van Cargowise is een pre.
- Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden in de Nederlandse en Engelse taal, zowel in woord als geschift.
- Je bent een leergierige, verantwoordelijke, klantgerichte teamspeler met goed ontwikkelde communicatieve vaardigheden.
- Je werkt in 3 diensten; van 06:30 – 15:30 of 08:30 – 17:30 of 14:00 – 23:00 uur, daarnaast 1 keer in de drie weken een zaterdagdienst van 06:30 - 23:00 uur en zondagdienst van 06:30- 23:00 uur. Je werkt 5 dagen per week.

Meer informatie over transportplanning

Bedrijfsdetails

Wij bieden de transportplanner een uitdagende bedrijfscultuur waar respect, klantgerichtheid, flexibiliteit en collegialiteit gewaardeerd worden. We bieden een mooi salaris en arbeidsvoorwaarden pakket en hebben daarnaast oog voor je persoonlijke ontwikkeling.

Wij bieden je een uitdagende bedrijfscultuur waar respect, klantgerichtheid, flexibiliteit en collegialiteit gewaardeerd worden. We bieden een mooi salaris en arbeidsvoorwaarden pakket en hebben daarnaast oog voor je persoonlijke ontwikkeling.

 

Werktijden

De werktijden/-dagen voor deze vacature zijn: Volgens rooster

Reageer op deze functie:


Zoek jouw vacature:

Zoek vacatures
Generic filters

Wat gebeurt er hierna?

Wanneer de vacature hiernaast jou aanspreekt dan dien je alle velden in te vullen. Controleer voor de zekerheid of je mail adres klopt en voeg jouw CV toe. Probeer zo goed mogelijk je aanmelding te motiveren bij het vakje 'Motivatie'.

Jouw aanmelding wordt door een vestigingsmedewerker opgepakt waarna jij via de mail of middels een telefoontje op de hoogte wordt gehouden.

Meer informatie?

WCN Schiphol
Flamingoweg 32 (Freightway Building) 1118 EE Schiphol
info@wcn.nl
020 - 4059111
Je vindt onze vacatures ook op social media:
Certificeringen &
keurmerken:
Logo NEN4400-1
Logo Stichting Normering Arbeid
WerkCentrale
is lid van:
Logo ACN
Logo NBBU
© WerkCentrale Nederland | Privacy Statement | Algemene Voorwaarden
Top