Werkgevers

WerkCentrale Nederland en KIKA / Cliniclowns

Net als alle voorgaande jaren heeft WerkCentrale Nederland ervoor gekozen om haar budget voor eindejaarsgeschenken beschikbaar te stellen aan twee goede doelen.

LogoCliniclowns - WerkCentrale

CliniClowns doen er alles aan om te zorgen dat zieke kinderen, kinderen met een beperking en mensen met dementie weer even zichzelf kunnen zijn. Bij CliniClowns werken ruim 95 professioneel opgeleide clowns, professionele acteurs en actrices die zich hebben gespecialiseerd in ‘Health Care Clowning’. Al onze CliniClowns hebben eerst een kleinkunstopleiding gedaan of hebben als theatermaker gewerkt en daarna een speciale training gekregen. Op 30 november 2023 heeft WerkCentrale Nederland weer een prachtige gift gedaan!
Bezoek de website: www.cliniclowns.nl

logo kika - WerkCentrale

Op dit moment geneest 81% van de zieke kinderen. We willen niet dat vier van de vijf kinderen genezen. Nee, we willen dat ze allemaal genezen. Om dit te realiseren is er nog veel kostbaar onderzoek noodzakelijk. Op 8 december 2023 heeft WerkCentrale Nederland weer een prachtige gift gedaan!
Bezoek de website: www.kika.nl

Vacatures per e-mail

Ontvang de nieuwste vacatures in je mailbox!

Na aanmelden ontvang je een bevestigingsmail waar je kunt aangeven naar welke vacatures je op zoek bent.

Vacature in the spotlight:

HR Assistant

Wij zijn zoekende naar HR Assistant voor minimaal 32 uur/week voor een vaste baan. Een mooi bruisend bedrijf met een enorme mooie toekomst voor zich.
Regio Schiphol
Fulltime

Warehouse Operations Manager

The experienced Warehouse Operations Manager handles the processes involved in a supply chain, liaising with a variety of parties. He/she coordinate processes to Ensure customer satisfaction. It is also required an awareness of and strategic response to external influences, such as legislation etc. The role of this manager within logistics will involve transportation, stock control, warehousing.
Regio Schiphol
Fulltime

Starter Import Schiphol

Wij zijn voor een internationaal logistiek bedrijf gevestigd op Schiphol opzoek naar een Starter Import Schiphol. Training on the job, een unieke kans. Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en gemotiveerde starter import om ons team te versterken. Van A t/m Z, alles zul je hier gaan leren!
Regio Schiphol
Fulltime

Freight Forwarder Import

Je behandelt als Freight Forwarder Import importdossiers (zowel LCL als FCL) voor onze klanten zelfstandig, tijdig en volledig van A tot Z, inclusief facturering. Hierbij zorg je voor een correcte en volledige administratie in de daarvoor bestemde systemen. Door je proactieve communicatie, sterke vakkennis en servicegerichte instelling bouw je goede relaties op met klanten, leveranciers en het bedrijf-netwerk. Daarnaast werk je nauw samen met de
Regio Rotterdam
Fulltime

Assistent Freight Forwarder Zeevracht

Als Assistent Freight Forwarder Zeevracht ondersteun je bij de operationele uitvoering van import- en exportwerkzaamheden (shipspares, resupply, zeevracht en luchtvrachtlading, etc.) volgens de richtlijnen van dit bedrijf en de wensen van de toegewijde klant.
Regio Rotterdam
Fulltime

Warehouse Medewerker Luchtvracht

De Warehouse Medewerker Luchtvracht houdt zich bezig met luchtvracht werkzaamheden in het warehouse. Lossen van vrachtwagens en controleren of alle meegeleverde documentatie overeenkomt met wat geleverd is. Nadat goederen zijn gelost moeten deze worden weggezet in het Warehouse. De goederen die geleverd zijn worden geïnspecteerd op hoeveelheid en schades.
Regio Schiphol
Fulltime

Exportmedewerker Schiphol

Voor deze uitdagende en afwisselende functie zijn wij op zoek naar een Exportmedewerker, Expediteur, in hart en nieren. Je vindt het een uitdaging om logistieke vraagstukken op te lossen en als aanspreekpunt van de klant weet je het juiste advies te geven. En natuurlijk zorg je voor een correcte en tijdige afhandeling van de export luchtvrachtzendingen van A tot Z. Samen met je collega’s lever je kwaliteit en service aan de klant.
Regio Schiphol
Fulltime
In overleg

Cargo Office Medewerker

Ben je graag administratief bezig, is flexibiliteit voor jou geen probleem en zet je graag een stap extra? Dan zijn wij op zoek naar jou! Wij zoeken namelijk per direct een cargo office medewerker (meerdere) voor een internationale vrachtafhandelaar. Wij bieden een afwisselende functie dichtbij de spanning en dynamiek van Schiphol in een fulltime dienstverband.
Regio Schiphol
Fulltime
1 2 3 60

Open sollicitatie:

Stuur ons jouw CV en wij onderzoeken de mogelijkheden voor jou.

Klik hier voor het sollicitatieformulier


Je vindt onze vacatures ook op social media:
Certificeringen &
keurmerken:
Logo NEN4400-1
Logo Stichting Normering Arbeid
WerkCentrale
is lid van:
Logo ACN
Logo NBBU
© WerkCentrale Nederland | Privacy Statement | Algemene Voorwaarden
Top