Werkgevers

Cursus Logistiek Medewerker

Schiphol
2 dagdelen
volgt
Certificaat

De cursus logistiek medewerker geeft je een heel goed beeld van de logistieke goederenstroom van verzender tot ontvanger, welke werkzaamheden je in de logistieke keten kunt doen en met welke bedrijven, instanties en documenten je werkt. De cursus vergroot jouw kansen op een mooie baan in de logistiek. Deelname is een baangarantie. Jouw carrière start bij WerkCentrale Nederland!

Doelgroep

De cursus logistiek medewerker is zeer geschikt voor iedereen die als magazijnmedewerker, orderpicker, heftruckchauffeur, logistiek medewerker of loodsmedewerker wil werken. Er gelden geen eisen qua vooropleiding.

Cursus logistiek medewerker - cursus logistiek medewerker
cursus logistiek medewerker

Onderwerpen

De cursus logistiek medewerker bestaat uit drie onderdelen en dat is Introductie Logistiek Transport en Luchtvracht, veilig werken met de vorkheftruck en elektrische pallet truck (EPT).

1. Introductie Logistiek Transport en Luchtvracht (2 dagdelen van 5 uur)

  • De opslag, distributie en verzendklaar maken van goederen;
  • De verschillende opslagmogelijkheden;
  • Het transport van goederen over de weg, de zee en door de lucht;
  • Interne transportmiddelen;
  • Wat zijn douanegoederen en hoe worden deze verwerkt;
  • De vervoersdocumenten en douanedocumenten;
  • Veilig werken, tilhouding en bewustwording van de werkomgeving;
  • Omgang met gevaarlijke stoffen;

2. Veilig werken met de vorkheftruck en de elektrische pallet truck EPT

Mocht je nog niet in bezit zijn van een vorkheftruckcertificaat dan neem je deel aan de cursus veilig werken met de vorkheftruck en EPT. EPT staat voor elektrische pallet truck. Deze cursus, veilig werken met de vorkheftruck en de elektrische pallet truck EPT duurt een hele dag en bestaat uit een theoriedeel en een praktijkdeel. Tijdens het praktijkdeel rij je op een vorkheftruck en voer je speciale handelingen uit zoals het verplaatsen van goederen over de grond en in de hoogte en het weg zetten van goederen in stellingen.

De locatie en de kosten van de cursus logistiek medewerker

De cursuslocatie is op Schiphol en de kosten voor alle cursusonderdelen bedragen € 300,00 (excl. BTW).

De voorwaarden voor deelname

Voor medewerkers of uitzendkrachten van WerkCentrale Nederland is deelname gratis. Als uitzendkracht werk je voor WerkCentrale Nederland om de opleiding af te lossen. Tijdens een persoonlijk gesprek zullen wij je informeren over de voorwaarden.

Diploma

Als je alle onderdelen van de cursus logistiek medewerker hebt doorlopen ontvang je een certificaat van deelname “cursus logistiek medewerker”.

WerkCentrale Nederland is aangesloten bij de NBBU CAO. De NBBU is dé brancheorganisatie van professionele intermediairs op de arbeidsmarkt. We behartigen de belangen van ruim 1.300 brede dienstverleners in de flexbranche: uitzendbureaus, payroll ondernemingen, zzp-bemiddelaars en andere intermediairs op de flexibele arbeidsmarkt. Meer info.

Meld je aan voor deze opleiding:


Velden met * moeten worden ingevuld voor een goede verwerking van het formulier.
Vacatures per e-mail

Ontvang de nieuwste vacatures in je mailbox!

Na aanmelden ontvang je een bevestigingsmail waar je kunt aangeven naar welke vacatures je op zoek bent.

Vacature in the spotlight:

Magazijnmedewerker Schiphol

Regio Schiphol
Fulltime

Warehouse Coördinator

Ben jij de kartrekker in een team en werk je zelf nog even hard mee in de operatie? Ben jij op zoek naar een baan als leidinggevende met verantwoordelijkheid als Warehouse Coördinator? Kom dan bij dit bedrijf op Schiphol werken!
Regio Schiphol
Fulltime
In overleg

Douane Declarant

Je gaat aan de slag als Luchtvracht douane Declarant Schiphol. • Het verzorgen van alle soorten douane aangiften ten invoer, uitvoer en doorvoer. • Controle op BTW-nummers en klantgegevens. • Onderhouden van contact met opdrachtgevers. • Het zelfstandig opmaken van bezwaarschriften en verzoeken om teruggaaf. • Het berekenen van bedragen zoals Douanewaarde.
Regio Schiphol
Fulltime

Orderprocessor

Jouw doel als administratief orderprocessor is om zorg te dragen voor een juiste ordervoorbereiding, zodat het werk goed en kwalitatief goed kan worden uitgevoerd. Je draagt zorg voor een correcte orderverwerking in systemen zodanig dat de kwaliteit van rapportages en klanttevredenheid is gewaarborgd. De orderverwerking is onderdeel van de werkplaats. Je rapporteert in deze functie aan de Operations Manager Werkplaats.
Regio Rotterdam
Fulltime
In overleg
1 2 3 64

Open sollicitatie:

Stuur ons jouw CV en wij onderzoeken de mogelijkheden voor jou.

Klik hier voor het sollicitatieformulier


Je vindt onze vacatures ook op social media:
Certificeringen &
keurmerken:
Logo NEN4400-1
Logo Stichting Normering Arbeid
WerkCentrale
is lid van:
Logo ACN
Logo NBBU
© WerkCentrale Nederland | Privacy Statement | Algemene Voorwaarden
Top