Werkgevers

Import medewerker Schiphol

Ben jij klaar voor een uitdagende en dynamische carrière op Schiphol? Zoek niet verder! Wij zijn op zoek naar een enthousiaste Import medewerker Schiphol om ons team te versterken.

Wat ga je doen als import medewerker?

Als Importmedewerker ben je de spil in het importproces van goederen die de wereld over reizen. Word lid van ons team en maak deel uit van een geweldige werkomgeving vol kansen en groeimogelijkheden!

  •  Je bent verantwoordelijk voor de afhandeling en documentatie van inkomende zendingen op Schiphol.
  • Het coördineren en plannen van importtransporten.
  • Het (inspecteren) en registreren van inkomende goederen.
  • Communiceren met verschillende stakeholders, zoals klanten, transporteurs, collega's of douaneautoriteiten.

Waarom werken op Schiphol?

  • Grote internationale bedrijven
  • Enorme variatie aan vacatures (en ontwikkeling)
  • Bij- en omscholing
  • Doorgroeimogelijkheden

WerkCentrale Nederland

Al sinds 2003 zijn wij dé expert in het matchen van talent met de juiste logistieke functies op en rond Schiphol. Ons ervaren team kent de markt door en door en werkt nauw samen met vooraanstaande transport- en logistieke bedrijven. Bij WerkCentrale Nederland staat jouw carrière centraal. Wij bieden niet alleen werk, maar ook gratis cursussen en opleidingen om jouw vaardigheden te ontwikkelen en te laten groeien.

Vind jouw ideale baan op Schiphol

Ontdek de nieuwste vacatures en start jouw avontuur op Schiphol. Of je nu op zoek bent naar een functie in de luchtvracht, zeevracht, havens, of customer service, wij hebben de perfecte match voor jou. Bekijk onze vacatures onderaan deze pagina of neem direct contact met ons op. Jouw droombaan wacht op je!

Hoe kan ik in contact komen met de mooiste banen op Schiphol?

Reageer op een specifieke vacature of stuur een mail naar info@wcn.nl met een motivatie en cv. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Voor vragen kun je ons ook altijd telefonisch bereiken op 020-4059111. De start van jouw logistieke carrière om te we werken op Schiphol. Geeft je carrière een boost en neem nu contact op met WerkCentrale Nederland. Je weet dan zeker dat je je carrière kunt uitbreiden naar senior of starten als junior (met de mooiste en beste logistieke opleidingen)!

WerkCentrale Nederland is aangesloten bij de NBBU CAO. De NBBU is dé brancheorganisatie van professionele intermediairs op de arbeidsmarkt. We behartigen de belangen van ruim 1.300 brede dienstverleners in de flexbranche: uitzendbureaus, payroll ondernemingen, zzp-bemiddelaars en andere intermediairs op de flexibele arbeidsmarkt. Meer info.

Deze vacatures vind je misschien interessant

Customs Specialist Import

Regio Schiphol
Fulltime / Parttime
Per direct
In overleg

Zeevracht Import Specialist

Regio Rotterdam
Fulltime
Asap
Tussen €2950 €4000

Junior Import Export Medewerker

Regio Purmerend
Fulltime
In overleg
Max €3000,00

Import Agent Ocean Freight

Regio Rotterdam
Fulltime
N.v.t.
€ 2500,- tot € 3200,-

Import medewerker Schiphol

Regio Schiphol
Fulltime
In overleg
€3300,-

Import Supervisor

Regio Schiphol
Fulltime
N.v.t.
In overleg

Starter Import op Schiphol

Regio Schiphol
Fulltime
N.v.t.
In overleg

Import Manager

Regio Amsterdam
Fulltime
Asap
€4500 tot €5200

Importmedewerker Rotterdam

Regio Rotterdam
Fulltime
N.v.t.
€3500,-

Medewerker Import Logistics starter

Regio Amsterdam
Fulltime
N.v.t.
In overleg
Vacatures per e-mail

Ontvang de nieuwste vacatures in je mailbox!

Na aanmelden ontvang je een bevestigingsmail waar je kunt aangeven naar welke vacatures je op zoek bent.

Vacature in the spotlight:

Meewerkend Voorman

Regio Schiphol
Fulltime

Warehousemedewerker ploegendienst

Stap in de Schiphol wereld van logistiek en dynamiek met een boeiende kans om te werken in een warehouse als warehousemedewerker ploegendienst 24/7. Als onderdeel van het gepassioneerde team ben je de spil in het proces van efficiënte goederenstroom. In een omgeving die nooit stilstaat, bieden wij jou de mogelijkheid om jouw talenten te benutten in een uitdagende ploegendienst. Samen zorgen we voor een soepele operatie waarbij snelheid, precisie
Regio Schiphol
Fulltime

Customs Specialist Import

Ben jij klaar voor een uitdagende rol, Customs Specialist Import ,waarin je een cruciale rol speelt bij het vlekkeloos laten verlopen van import douaneoperaties? Als Customs Specialist Import ben jij dé expert die elke dag weer zorgt voor een soepele afhandeling van importprocessen voor onze gewaardeerde klanten. Jouw werk is essentieel voor het succes van ons bedrijf en je krijgt de kans om te schitteren in een dynamische omgeving!
Regio Schiphol
Fulltime / Parttime
Per direct

Warehouse Medewerker Luchtvracht

De Warehouse Medewerker Luchtvracht houdt zich bezig met luchtvracht werkzaamheden in het warehouse. Lossen van vrachtwagens en controleren of alle meegeleverde documentatie overeenkomt met wat geleverd is. Nadat goederen zijn gelost moeten deze worden weggezet in het Warehouse. De goederen die geleverd zijn worden geïnspecteerd op hoeveelheid en schades.
Regio Schiphol
Fulltime

Exportmedewerker Schiphol

Voor deze uitdagende en afwisselende functie zijn wij op zoek naar een Exportmedewerker, Expediteur, in hart en nieren. Je vindt het een uitdaging om logistieke vraagstukken op te lossen en als aanspreekpunt van de klant weet je het juiste advies te geven. En natuurlijk zorg je voor een correcte en tijdige afhandeling van de export luchtvrachtzendingen van A tot Z. Samen met je collega’s lever je kwaliteit en service aan de klant.
Regio Schiphol
Fulltime
In overleg

Warehouse Administratie

Ben je graag administratief bezig is flexibiliteit voor jou geen probleem en zet je graag een stap extra? Wij zoeken namelijk per direct een warehouse administratie medewerker (meerdere) voor een internationale vracht afhandelaar. Wij bieden een afwisselende functie dichtbij de spanning en dynamiek van Schiphol in een fulltime dienstverband.
Regio Schiphol
Fulltime

Expediteur

In deze functie ben jij verantwoordelijk voor het tijdig, correct en efficiënt afhandelen van de uitbestede logistieke goederenstroom van opdrachtgevers. Om deze uitdagende functie op de Operational Care Aerospace afdeling te kunnen bekleden heb je bij voorkeur werkervaring in een vergelijkbare rol als Expediteur Luchtvracht. Momenteel liggen de werktijden tussen 07.00 uur – 22.00 uur. Er wordt gewerkt in ploegendiensten.
Regio Schiphol
Fulltime

Senior Medewerker Facturatie

Hallo enthousiaste Schiphol-liefhebber, we zijn op zoek naar een Senior Medewerker Facturatie om de facturatie van onze klanten te beheren. Je komt terecht in een hecht en deskundig team.
Regio Schiphol
Fulltime
Bij beschikbaar
1 2 3 60

Open sollicitatie:

Stuur ons jouw CV en wij onderzoeken de mogelijkheden voor jou.

Klik hier voor het sollicitatieformulier


Je vindt onze vacatures ook op social media:
Certificeringen &
keurmerken:
Logo NEN4400-1
Logo Stichting Normering Arbeid
WerkCentrale
is lid van:
Logo ACN
Logo NBBU
© WerkCentrale Nederland | Privacy Statement | Algemene Voorwaarden
Top