Werkgevers

Assistent declarant

Regio Rotterdam
Fulltime
N.v.t.
€2500,00 - €2800,00

Op de douane/declaranten afdeling zijn wij per direct op zoek naar een assistent declarant die in ons (kleine) team past. Er is een positie vrijgekomen. Wij verzorgen import/export/transit-aangiften en binnenkort opslagaangiften en hebben de nodige aangiftesoftware en kennis in huis en hebben plek voor het liefst een starter met de nodige administratieve vaardigheden met evt. een assistent/basis declaranten diploma. Evt. bieden we ook een cursus aan als declarant.

Functie-eisen

Als assistent declarant zien wij het liefst een starter of met enige ervaring van maand tot een ongeveer een jaar.
Wonende in regio Rotterdam en beschikbaar voor full-time standaard kantooruren ma-vr.
Voorkeur is op kantoor werken, dat is efficiënter qua papierendossiervorming en gezelliger met het team.

Reiskostenvergoeding voor de assistent declarant is van toepassing, evt. laptop beschikbaar, prima starters salaris afhankelijk van ervaring en uitkomst gesprek.
Vanaf EUR 2500,- ongeveer mogelijk, na te bespreken interne management.

Wil je een extra financiële bonus? Ga dan naar: https://www.werkcentralenederland.nl/aanbrengbonus/ en verdien een leuke cadeaubon! Je hoeft niet eens voor ons werkzaam te zijn om de cadeaubon te verdienen.

WerkCentrale Nederland is aangesloten bij de NBBU CAO. De NBBU is dé brancheorganisatie van professionele intermediairs op de arbeidsmarkt. We behartigen de belangen van ruim 1.300 brede dienstverleners in de flexbranche: uitzendbureaus, payroll ondernemingen, zzp-bemiddelaars en andere intermediairs op de flexibele arbeidsmarkt. Meer info.

Bedrijfsdetails

Een Expediteur te Rotterdam zoekt een assistent declarant.

 

Werktijden

De werktijden/-dagen voor deze vacature zijn: Dagdiensten

Reageer op deze functie:


Zoek jouw vacature:

Wat gebeurt er hierna?

Wanneer de vacature hiernaast jou aanspreekt dan dien je alle velden in te vullen. Controleer voor de zekerheid of je mail adres klopt en voeg jouw CV toe. Probeer zo goed mogelijk je aanmelding te motiveren bij het vakje 'Motivatie'.

Jouw aanmelding wordt door een vestigingsmedewerker opgepakt waarna jij via de mail of middels een telefoontje op de hoogte wordt gehouden.

Meer informatie?

WCN Rotterdam
Rotterdam
rotterdam@wcn.nl
010 - 3032801
Je vindt onze vacatures ook op social media:
Certificeringen &
keurmerken:
Logo NEN4400-1
Logo Stichting Normering Arbeid
WerkCentrale
is lid van:
Logo ACN
Logo NBBU
© WerkCentrale Nederland | Privacy Statement | Algemene Voorwaarden
Top