Werkgevers

Werken op Schiphol

Een logistieke wereld vol werk.
Werken op Schiphol. Op Schiphol worden jaarlijks veel goederen door de lucht vervoerd. Schiphol is met haar logistieke ligging in Europa zeer interessant om goederen te importeren en te exporteren. Veel internationale bedrijven zijn op Schiphol gevestigd met een groot kantoor en/of distributiecentrum. Dit betekent ook dat veel toeleveranciers, expediteurs, dienstverlenende bedrijven en transportbedrijven ook gevestigd zijn op en rond Schiphol. Dit alles zorgt voor een grote werkgelegenheid. Schiphol staat nooit stil en het werk is daarom ook nooit saai en ééntonig. Voor heel veel Schiphol vacatures, Werken op Schiphol, die vervuld moeten worden is WerkCentrale Nederland de oplossing!

Wie is WerkCentrale Nederland?

WerkCentrale Nederland is al 16 jaar actief op Schiphol en gespecialiseerd in het uitzenden, bemiddelen en opleiden van transport en logistiek personeel. WerkCentrale Nederland werkt samen met bijna alle transport en logistieke bedrijven op en rond Schiphol. Jouw logistieke carrière kan daarom niet beter starten dan bij WerkCentrale Nederland, Werken op Schiphol. Ons team is bekend met alle bedrijven, functies en vacatures en helpt je snel en deskundig aan werk. Jouw CV komt bij onze inleners boven op de stapel, wij kennen het bedrijf maar nog de juiste contactpersoon! Kom je bijvoorbeeld uit de horeca dan ben je uiteraard erg goed en beleefd naar de mensen. Je past dan perfect op een customer service afdeling waar je jouw klant niet bedient met eten en drinken maar met zijn of haar vracht.

  • Vacatures die voldoen aan bovenstaand, vind je onderaan deze pagina.
  • Alle logistieke vacatures vind je hier.

Welke functies of vacatures zijn er op Schiphol om te Werken op Schiphol?

Schiphol biedt een zeer grote variatie aan logistiek werk. Wij helpen je graag verder om een goed inzicht te krijgen om zo de beste keuze te maken.

Ben je op zoek naar een functie of vacature op kantoor? Dan zijn er functies zoals importmedewerker, exportmedewerker, expediteur, declarant, breakbulkmedewerker, customer servicemedewerker, medewerker inside sales, CSUM-medewerker, cargo officemedewerker, medewerker data-entry, medewerker facturatie.

Wil je werken in een magazijn, op het platform van Schiphol of in de loods? Dan kun je aan de slag als magazijnmedewerker, bagagemedewerker, platformchauffeur, loodsmedewerker import/export, ULD bouwer, heftruckchauffeur, voorraadbeheerder, reachtruckchauffeur, productiemedewerker, orderpicker. Voor diverse transportbedrijven zoeken wij vrachtwagenchauffeurs. Je rijdt dan op Schiphol, door het land of bevoorraadt vliegtuigen op het platform van Schiphol. Werken op Schiphol start bij WerkCentrale Nederland.

Alle functies die wij hebben genoemd staan uitvoerig beschreven op onze website.

Hoe kan ik mijzelf ontwikkelen om te Werken op Schiphol?

Bij WerkCentrale Nederland bieden wij de beste functies voor start, opstap en doorgroei. Voor jouw ontwikkeling kunnen wij helpen met het aanbieden van cursussen. Voor kantoorpersoneel hebben wij onze basiscursus expediteur luchtvracht. De cursus is door WerkCentrale Nederland ontwikkelt met hulp van onze klanten. De basiscursus expediteur is de ideale opstap naar een logistieke carrière op Schiphol. Voor magazijn- of loodspersoneel bieden wij de opleiding logistiek medewerker aan. Hierbij zijn er aanvullende cursussen zoals heftruckchauffeur en reachtruckchauffeur mogelijk.

Je kunt bij WerkCentrale Nederland ook als vrachtwagenchauffeur worden opgeleid. Je behaalt dan rijbewijs C, code 95 of rijbewijs CE.

Wat wordt er van jou gevraagd om te Werken op Schiphol?

Schiphol staat nooit stil ook niet in de avond of in de nacht. Veel bedrijven werken daarom niet alleen in dagdiensten maar ook avonddiensten, weekenddiensten of zelfs nachtdiensten. Door het internationale karakter is beheersing van de Engelse taal een pré en voor sommige bedrijven een must. Ook dien je in bezit te kunnen komen van een verklaring van goed gedrag. Dit is een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) of een VGB (Verklaring Geen Bezwaar). De VGB is met name nodig voor het werken bij een afhandelingsbedrijf aan het platform.

Hoe kan ik in contact komen met de mooiste banen op Schiphol?

Je kunt op onze website op een specifieke functie reageren door jouw gegevens in te vullen en jouw cv bij te voegen. Je kunt ons ook een e-mail sturen naar info@wcn.nl met een motivatie en cv. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op. Voor vragen kun je ons ook altijd telefonisch bereiken op 020-4059111.

Deze vacatures vind je misschien interessant

Warehouse Employee at Schiphol

Regio Schiphol
Fulltime
ASAP

Customer service medewerker Schiphol

Regio Schiphol
Fulltime
In overleg

Teamleider warehouse Schiphol

Regio Schiphol
Fulltime
N.v.t.

Warehouse medewerker Schiphol

Regio Schiphol
Fulltime
Zo snel mogelijk

Pharma medewerker Schiphol

Regio Schiphol
Fulltime
ASAP

Loodsmedewerker Schiphol parttime

Regio Schiphol
Parttime
Per direct

Studenten bijbaan Schiphol

Regio Schiphol
Bijbaan
Maart 2021

Declarant Schiphol

Regio Schiphol
Fulltime
N.v.t.

Loodsmedewerker Schiphol

Regio Schiphol
Fulltime
Nu

Transportplanner Schiphol

Regio Schiphol
Fulltime
ASAP

Reachtruckchauffeur Schiphol

Regio Schiphol
Fulltime
Vandaag
Vacatures per e-mail

Ontvang de nieuwste vacatures in je mailbox!

Na aanmelden ontvang je een bevestigingsmail waar je kunt aangeven naar welke vacatures je op zoek bent.

Vacature in the spotlight:

Douane Declarant

Je gaat aan de slag als Luchtvracht douane Declarant Schiphol. • Het verzorgen van alle soorten douane aangiften ten invoer, uitvoer en doorvoer. • Controle op BTW-nummers en klantgegevens. • Onderhouden van contact met opdrachtgevers. • Het zelfstandig opmaken van bezwaarschriften en verzoeken om teruggaaf. • Het berekenen van bedragen zoals Douanewaarde.
Regio Schiphol
Fulltime
1 2 3 52
Je vindt onze vacatures ook op social media:
Certificeringen &
keurmerken:
Logo NEN4400-1
Logo Stichting Normering Arbeid
WerkCentrale
is lid van:
Logo ACN
Logo NBBU
© WerkCentrale Nederland | Privacy Statement | Algemene Voorwaarden
Top