Werkgevers

Werken op Schiphol

Een logistieke wereld vol werk.
Werken op Schiphol. Op Schiphol worden jaarlijks veel goederen door de lucht vervoerd. Schiphol is met haar logistieke ligging in Europa zeer interessant om goederen te importeren en te exporteren. Veel internationale bedrijven zijn op Schiphol gevestigd met een groot kantoor en/of distributiecentrum. Dit betekent ook dat veel toeleveranciers, expediteurs, dienstverlenende bedrijven en transportbedrijven ook gevestigd zijn op en rond Schiphol. Dit alles zorgt voor een grote werkgelegenheid. Schiphol staat nooit stil en het werk is daarom ook nooit saai en eentonig. Voor heel veel Schiphol vacatures, Werken op Schiphol, die vervuld moeten worden is WerkCentrale Nederland de oplossing! Wil jij werken op Schiphol? De plek waar altijd iets te doen is en je je nooit hoeft te vervelen? Wil je leuke collega’s, die allemaal gedreven en enthousiast zijn? WerkCentrale Nederland heeft alle vacatures die er op Schiphol zijn. Airport, Luchthaven Schiphol is de mooiste plek om te werken. Altijd het gevoel hebben "ik ga met vakantie" dat kan door te werken op Schiphol. Geen werkdag is hetzelfde wanneer je op Schiphol werkzaam bent. Werken op Schiphol maakt gelukkig en blij.

Wie is WerkCentrale Nederland?

WerkCentrale Nederland is al meer dan 17 jaar actief op Schiphol en gespecialiseerd in het uitzenden, bemiddelen en opleiden van transport en logistiek personeel. WerkCentrale Nederland werkt samen met bijna alle transport en logistieke bedrijven op en rond Schiphol. Jouw logistieke carrière kan daarom niet beter starten dan bij WerkCentrale Nederland, Werken op Schiphol. Ons team is bekend met alle bedrijven, functies en vacatures en helpt je snel en deskundig aan werk. Jouw CV komt bij onze inleners boven op de stapel, wij kennen het bedrijf maar nog de juiste contactpersoon! Kom je bijvoorbeeld uit de horeca dan ben je uiteraard erg goed en beleefd naar de mensen. Je past dan perfect op een customer service afdeling waar je jouw klant niet bedient met eten en drinken maar met zijn of haar vracht. Heeft WerkCentrale Nederland de vacature niet, dan bestaat hij ook niet! WerkCentrale Nederland is het de start voor jou om op Schiphol te werken. Direct op contract bij onze klant of eerst op uitzendbasis.

  • Vacatures die voldoen aan bovenstaand, vind je onderaan deze pagina.
  • Alle logistieke vacatures vind je hier.

Welke functies of vacatures zijn er op Schiphol om te Werken op Schiphol?

Schiphol biedt een zeer grote variatie aan logistiek werk. Wij helpen je graag verder om een goed inzicht te krijgen om zo de beste keuze te maken. Vacatures op Schiphol zijn te vinden in onze vacature base. Zie hieronder. Wanneer jij je vacature niet kunt vinden, mail dan jouw CV en wij vinden de vacature voor jou!

Ben je op zoek naar een functie of vacature op kantoor? Dan zijn er functies zoals importmedewerker, exportmedewerker, expediteur, declarant, breakbulkmedewerker, customer servicemedewerker, medewerker inside sales, CSUM-medewerker, cargo officemedewerker, medewerker data-entry, medewerker facturatie.

Wil je werken in een magazijn, op het platform van Schiphol of in de loods? Dan kun je aan de slag als magazijnmedewerker, bagagemedewerker, platformchauffeur, loodsmedewerker import/export, ULD bouwer, heftruckchauffeur, voorraadbeheerder, reachtruckchauffeur, productiemedewerker, orderpicker. Voor diverse transportbedrijven zoeken wij vrachtwagenchauffeurs. Je rijdt dan op Schiphol, door het land of bevoorraadt vliegtuigen op het platform van Schiphol. Werken op Schiphol start bij WerkCentrale Nederland.

Alle functies die wij hebben genoemd staan uitvoerig beschreven op onze website.

Hoe kan ik mijzelf ontwikkelen om te Werken op Schiphol?

Bij WerkCentrale Nederland bieden wij de beste functies voor start, opstap en doorgroei. Voor jouw ontwikkeling kunnen wij helpen met het aanbieden van cursussen. Voor kantoorpersoneel hebben wij onze basiscursus expediteur luchtvracht. De cursus is door WerkCentrale Nederland ontwikkelt met hulp van onze klanten. De basiscursus expediteur is de ideale opstap naar een logistieke carrière op Schiphol. Voor magazijn- of loodspersoneel bieden wij de opleiding logistiek medewerker aan. Hierbij zijn er aanvullende cursussen zoals heftruckchauffeur en reachtruckchauffeur mogelijk.

Je kunt bij WerkCentrale Nederland ook als vrachtwagenchauffeur worden opgeleid. Je behaalt dan rijbewijs C, code 95 of rijbewijs CE.

Wat wordt er van jou gevraagd om te Werken op Schiphol?

Schiphol staat nooit stil ook niet in de avond of in de nacht. Veel bedrijven werken daarom niet alleen in dagdiensten maar ook avonddiensten, weekenddiensten of zelfs nachtdiensten. Door het internationale karakter is beheersing van de Engelse taal een pré en voor sommige bedrijven een must. Ook dien je in bezit te kunnen komen van een verklaring van goed gedrag. Dit is een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) of een VGB (Verklaring Geen Bezwaar). De VGB is met name nodig voor het werken bij een afhandelingsbedrijf aan het platform.

Hoe kan ik in contact komen met de mooiste banen op Schiphol?

Je kunt op onze website op een specifieke functie reageren door jouw gegevens in te vullen en jouw cv bij te voegen. Je kunt ons ook een e-mail sturen naar info@wcn.nl met een motivatie en cv. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op. Voor vragen kun je ons ook altijd telefonisch bereiken op 020-4059111.

Deze vacatures vind je misschien interessant

Studenten bijbaan Schiphol

Regio Schiphol
Bijbaan
Maart 2021
In overleg

Loodsmedewerker Schiphol

Regio Schiphol
Fulltime
Nu
In overleg

Vrachtwagenchauffeur Schiphol

Regio Schiphol
Fulltime
N.v.t.
In overleg

Bijbaan op Schiphol

Regio Schiphol
Bijbaan
N.v.t.
Afh. vd dienst

Compliance Coördinator Schiphol

Regio Schiphol
Fulltime
N.v.t.
In overleg

Transportplanner junior Schiphol

Regio Schiphol
Fulltime
ASAP
Conform CAO

Warehouse Employee at Schiphol

Regio Schiphol
Fulltime
ASAP
€ 1.800,- -€ 2.300,-

Customer service medewerker Schiphol

Regio Schiphol
Fulltime
In overleg
In overleg

Teamleider warehouse Schiphol

Regio Schiphol
Fulltime
N.v.t.
€ 2.600,- tot € 3.000,-

Warehouse medewerker Schiphol

Regio Schiphol
Fulltime
Zo snel mogelijk
€ 1.800,- tot € 2.300,-

Pharma medewerker Schiphol

Regio Schiphol
Fulltime
ASAP
In overleg

Magazijnmedewerker Schiphol Parttime

Regio Schiphol
Bijbaan
Nu
In overleg

Loodsmedewerker Schiphol parttime

Regio Schiphol
Parttime
Per direct
In overleg

Declarant Schiphol

Regio Schiphol
Fulltime
N.v.t.
In overleg
Vacatures per e-mail

Ontvang de nieuwste vacatures in je mailbox!

Na aanmelden ontvang je een bevestigingsmail waar je kunt aangeven naar welke vacatures je op zoek bent.

Vacature in the spotlight:

Cargo warehouse

For a company in Nieuw-Vennep, we are immediately looking for logistics warehouse employees, Logistics export air cargo warehouse employee, to handle export freight. This concerns work from Monday to Sunday in day shifts or in evening shifts / night shifts. You can indicate your preference.
Regio Schiphol
Fulltime
At this moment
1 2 3 67

Open sollicitatie:

Stuur ons jouw CV en wij onderzoeken de mogelijkheden voor jou.

Klik hier voor het sollicitatieformulier


Je vindt onze vacatures ook op social media:
Certificeringen &
keurmerken:
Logo NEN4400-1
Logo Stichting Normering Arbeid
WerkCentrale
is lid van:
Logo ACN
Logo NBBU
© WerkCentrale Nederland | Privacy Statement | Algemene Voorwaarden
Top