Werkgevers

Werken op Schiphol

Een logistieke wereld vol werk.
Werken op Schiphol. Op Schiphol worden jaarlijks veel goederen door de lucht vervoerd. Schiphol is met haar logistieke ligging in Europa zeer interessant om goederen te importeren en te exporteren. Veel internationale bedrijven zijn op Schiphol gevestigd met een groot kantoor en/of distributiecentrum. Dit betekent ook dat veel toeleveranciers, expediteurs, dienstverlenende bedrijven en transportbedrijven ook gevestigd zijn op en rond Schiphol. Dit alles zorgt voor een grote werkgelegenheid. Schiphol staat nooit stil en het werk is daarom ook nooit saai en ééntonig. Voor heel veel Schiphol vacatures, Werken op Schiphol, die vervuld moeten worden is WerkCentrale Nederland de oplossing!

Wie is WerkCentrale Nederland?

WerkCentrale Nederland is al 16 jaar actief op Schiphol en gespecialiseerd in het uitzenden, bemiddelen en opleiden van transport en logistiek personeel. WerkCentrale Nederland werkt samen met bijna alle transport en logistieke bedrijven op en rond Schiphol. Jouw logistieke carrière kan daarom niet beter starten dan bij WerkCentrale Nederland, Werken op Schiphol. Ons team is bekend met alle bedrijven, functies en vacatures en helpt je snel en deskundig aan werk.

Welke functies of vacatures zijn er op Schiphol om te Werken op Schiphol?

Schiphol biedt een zeer grote variatie aan logistiek werk. Wij helpen je graag verder om een goed inzicht te krijgen om zo de beste keuze te maken.

Ben je op zoek naar een functie of vacature op kantoor? Dan zijn er functies zoals importmedewerker, exportmedewerker, expediteur, declarant, breakbulkmedewerker, customer servicemedewerker, medewerker inside sales, CSUM-medewerker, cargo officemedewerker, medewerker data-entry, medewerker facturatie.

Wil je werken in een magazijn, op het platform van Schiphol of in de loods? Dan kun je aan de slag als magazijnmedewerker, bagagemedewerker, platformchauffeur, loodsmedewerker import/export, ULD bouwer, heftruckchauffeur, voorraadbeheerder, reachtruckchauffeur, productiemedewerker, orderpicker. Voor diverse transportbedrijven zoeken wij vrachtwagenchauffeurs. Je rijdt dan op Schiphol, door het land of bevoorraadt vliegtuigen op het platform van Schiphol. Werken op Schiphol start bij WerkCentrale Nederland.

Alle functies die wij hebben genoemd staan uitvoerig beschreven op onze website.

Hoe kan ik mijzelf ontwikkelen om te Werken op Schiphol?

Bij WerkCentrale Nederland bieden wij de beste functies voor start, opstap en doorgroei. Voor jouw ontwikkeling kunnen wij helpen met het aanbieden van cursussen. Voor kantoorpersoneel hebben wij onze basiscursus expediteur luchtvracht. De cursus is door WerkCentrale Nederland ontwikkelt met hulp van onze klanten. De basiscursus expediteur is de ideale opstap naar een logistieke carrière op Schiphol. Voor magazijn- of loodspersoneel bieden wij de opleiding logistiek medewerker aan. Hierbij zijn er aanvullende cursussen zoals heftruckchauffeur en reachtruckchauffeur mogelijk.

Je kunt bij WerkCentrale Nederland ook als vrachtwagenchauffeur worden opgeleid. Je behaalt dan rijbewijs C, code 95 of rijbewijs CE.

Wat wordt er van jou gevraagd om te Werken op Schiphol?

Schiphol staat nooit stil ook niet in de avond of in de nacht. Veel bedrijven werken daarom niet alleen in dagdiensten maar ook avonddiensten, weekenddiensten of zelfs nachtdiensten. Door het internationale karakter is beheersing van de Engelse taal een pré en voor sommige bedrijven een must. Ook dien je in bezit te kunnen komen van een verklaring van goed gedrag. Dit is een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) of een VGB (Verklaring Geen Bezwaar). De VGB is met name nodig voor het werken bij een afhandelingsbedrijf aan het platform.

Hoe kan ik in contact komen met de mooiste banen op Schiphol?

Je kunt op onze website op een specifieke functie reageren door jouw gegevens in te vullen en jouw cv bij te voegen. Je kunt ons ook een e-mail sturen naar info@wcn.nl met een motivatie en cv. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op. Voor vragen kun je ons ook altijd telefonisch bereiken op 020-4059111.

Deze vacatures vind je misschien interessant

Intercedent inhouse Schiphol

Regio Schiphol
Fulltime
Zo snel mogelijk

Technisch medewerker Schiphol

Regio Schiphol
Fulltime
ASAP

Loodsmedewerker Schiphol parttime

Regio Schiphol
Parttime
Per direct

Studenten bijbaan Schiphol

Regio Schiphol
Bijbaan
Februari 2021

Declarant Schiphol

Regio Schiphol
Fulltime
N.v.t.

Loodsmedewerker Schiphol

Regio Schiphol
Fulltime
Nu

Transportplanner Schiphol

Regio Schiphol
Fulltime
ASAP

Reachtruckchauffeur Schiphol

Regio Schiphol
Fulltime
Vandaag

Heftruckchauffeur Schiphol

Regio Schiphol
Fulltime
Februari 2021

Loodsmedewerker Schiphol

Regio Schiphol
Fulltime
Nu

WerkCentrale Nederland erkend en gecertificeerd

De NBBU-cao en ABU-cao zien erop toe dat haar leden betrouwbare, professioneel opererende ondernemingen zijn die de wet- en regelgeving, hoe complex ook, in acht nemen. WerkCentrale Nederland is aangesloten bij de NBBU-cao en confirmeert zich hieraan.

Zij houden cao-controles om te zorgen dat de NBBU-cao voor o.a. uitzendkrachten in de uitzendbranche op een correcte manier worden gehanteerd. Deze controle wordt uitbesteed aan een gerenommeerd accountantskantoor die ter plekke 1 à 2 keer per jaar controles uitvoert. Hierbij wordt naar de wet- en regelgeving gekeken en of de cao juist gehanteerd wordt. Hieruit komt een NEN-certificering 4400-1 naar voren.

NBBU-leden moeten beschikken over het SNA-Keurmerk (stichting normering arbeid). Deze certificering is een waarborg dat de bij de NBBU aangesloten bureaus voldoen aan de wet- en regelgeving, voortvloeiend uit het ter beschikking stellen van flexkrachten. Het voorkomen van fraude en illegaliteit in de uitzendbranche is het idee daarachter.

Om nog meer vertrouwen uit te stralen plaatst WerkCentrale Nederland elke maand op haar site een WKA-verklaring (wet keten aansprakelijkheid). De WKA is een regelgeving vanuit de overheid waarmee men zich verzekert van betaling van de verschuldigde loonheffingen alsmede omzetbelastingen.

Kortom, flex-organisaties worden niet zómaar lid bij de NBBU!

Tevens is WerkCentrale Nederland lid van ACN de brancheorganisatie voor de luchtvrachtindustrie in Nederland. De hoofddoelstelling van ACN is het ontwikkelen van de Nederlandse luchtvrachtindustrie in de ruimste zin van het woord.

Vacatures per e-mail

Ontvang de nieuwste vacatures in je mailbox!

Na aanmelden ontvang je een bevestigingsmail waar je kunt aangeven naar welke vacatures je op zoek bent.

Vacature in the spotlight:

Supervisor logistiek Rotterdam

Voor een logistiek bedrijf gevestigd in de omgeving van Rotterdam zoeken wij een supervisor logistiek. Dit mooie logistieke bedrijf verzorgt warehousing, transport (luchtvracht/wegvracht), supply chain oplossingen en is actief als expediteur.
Regio Rotterdam
Fulltime
1 2 3 32
Je vindt onze vacatures ook op social media:
Certificeringen &
keurmerken:
Logo NEN4400-1
Logo Stichting Normering Arbeid
WerkCentrale
is lid van:
Logo ACN
Logo NBBU
© WerkCentrale Nederland | Privacy Statement | Algemene Voorwaarden
Top