Werkgevers

Werken op Schiphol

Een logistieke wereld vol werk.
Werken op Schiphol. De mooiste logistieke banen, Gratis Cursussen. Op Schiphol worden jaarlijks veel goederen door de lucht vervoerd. Schiphol is met haar logistieke positie in Europa zeer interessant om goederen te importeren en te exporteren. Veel internationale bedrijven zijn op Schiphol gevestigd met een groot kantoor en/of distributiecentrum. Dit betekent ook dat veel toeleveranciers, expediteurs, dienstverlenende bedrijven en transportbedrijven ook gevestigd zijn op en rond Schiphol. Dit alles zorgt voor een grote werkgelegenheid. Schiphol staat nooit stil en het werk is daarom ook nooit saai en eentonig. Voor heel veel Schiphol vacatures die vervuld moeten worden, is WerkCentrale Nederland de oplossing! Wil jij werken op Schiphol? Wil je leuke collega’s, die allemaal gedreven en enthousiast zijn? WerkCentrale Nederland heeft alle vacatures die er op Schiphol zijn. De Luchthaven Schiphol is de mooiste plek om te werken. Altijd het gevoel hebben "ik ga met vakantie" dat kan door te werken op Schiphol. WerkCentrale Nederland is de logistieke specialist en aangesloten bij de NBBU CAO. Er zijn heel veel mogelijkheden inclusief gratis logistieke opleidingen https://www.werkcentralenederland.nl/logistieke-opleidingen/.

Wie is WerkCentrale Nederland?

WerkCentrale Nederland is sinds 2003 actief op Schiphol en gespecialiseerd in het bemiddelen (Werving en Selectie + Uitzenden) en opleiden van transport en logistiek personeel. WerkCentrale Nederland werkt samen met bijna alle transport en logistieke bedrijven op en rond Schiphol. Jouw logistieke carrière kan daarom niet beter starten dan bij WerkCentrale Nederland, Werken op Schiphol start bij WerkCentrale Nederland. Ons team is bekend met alle logistieke bedrijven, functies en vacatures en helpt je snel en deskundig aan werk. Jouw CV komt bij onze inleners boven op de stapel, wij kennen het bedrijf maar nog meer de juiste contactpersoon! Kom je bijvoorbeeld uit de horeca dan ben je uiteraard erg goed en beleefd naar de mensen. Je past dan perfect op een customer service afdeling waar je jouw klant niet bedient met eten en drinken maar met zijn of haar vracht. Ben jij altijd werkzaam geweest in de verzorging of in een ziekenhuis dan zijn er ook Customer Service mogelijkheden. Heeft WerkCentrale Nederland de vacature niet, dan bestaat hij ook niet! WerkCentrale Nederland is de start voor jou om te werken op Schiphol. Direct op contract bij onze klant of eerst op uitzendbasis.

  • Vacatures die voldoen aan werken op Schiphol, vind je onderaan deze pagina.
  • Alle logistieke vacatures vind je hier.

Welke vacatures zijn er op Schiphol om te Werken op Schiphol?

Schiphol biedt een zeer grote variatie aan logistiek werk. Wij helpen je graag verder om een goed inzicht te krijgen om zo de beste keuze te maken. Vacatures op Schiphol zijn te vinden in onze vacature base. Zie hieronder. Wanneer jij je vacature niet kunt vinden, mail dan jouw CV en wij vinden de vacature voor jou! Altijd prijs bij WerkCentale Nederland om te werken op Schiphol voor de mooiste Schiphol banen. WerkCentrale Nederland is het uitzendbureau voor logistiek personeel! Om concreet te zijn doet WerkCentrale de bemiddeling in Export vacatures, import vacatures of werken als declarant. Maar ook werken in het warehouse, een vacature als magazijnmedewerker, een order verzamelaar!

Ben je op zoek naar een functie of vacature op kantoor? Dan zijn er functies zoals importmedewerker, exportmedewerker, expediteur, declarant, breakbulkmedewerker, customer servicemedewerker, medewerker inside sales, CSUM-medewerker, cargo officemedewerker, medewerker data-entry, medewerker facturatie.

Wil je werken in een magazijn, op het platform van Schiphol of in de loods? Dan kun je aan de slag als magazijnmedewerker, bagagemedewerker, platformchauffeur, loodsmedewerker import/export, ULD bouwer, heftruckchauffeur, voorraadbeheerder, reachtruckchauffeur, productiemedewerker, orderpicker. Voor diverse transportbedrijven zoeken wij vrachtwagenchauffeurs. Je rijdt dan op Schiphol, door het land of bevoorraadt vliegtuigen op het platform van Schiphol. Werken op Schiphol start bij WerkCentrale Nederland.

Alle functies die wij hebben genoemd staan uitvoerig beschreven op onze website.

VACATURE WAREHOUSE AGENT (direct op contract!)
Als Warehouse agent, magazijnmedewerker, ben je verantwoordelijk voor het op tijd en accuraat ontvangen, lokaliseren en versturen van vracht, waarbij wordt voldaan aan de veiligheidsnormen en -eisen die zijn vastgesteld door de overheid en het bedrijf.
JOUW VACATURE


VACATURE EXPORT MEDEWERKER
Voor deze uitdagende en afwisselende functie zijn wij op zoek naar een Expediteur, ervaren export medewerker luchtvracht, in hart en nieren. Je vindt het een uitdaging om logistieke vraagstukken op te lossen en als aanspreekpunt van de klant weet je het juiste advies te geven. En natuurlijk zorg je voor een correcte en tijdige afhandeling van de export luchtvrachtzendingen van A tot Z. Samen met je collega’s kwaliteit en service bieden aan de klant heb je hoog in het vaandel staan.
JOUW VACATURE

VACATURES VAN A t/m Z
JOUW VACATURE

Hoe kan ik mijzelf ontwikkelen om te Werken op Schiphol?

Bij WerkCentrale Nederland bieden wij de beste functies voor start, opstap en doorgroei. Voor jouw ontwikkeling kunnen wij helpen met het aanbieden van cursussen. Voor kantoorpersoneel hebben wij onze basiscursus expediteur luchtvracht. De cursus is door WerkCentrale Nederland ontwikkelt met hulp van onze klanten. De basiscursus expediteur is de ideale opstap naar een logistieke carrière op Schiphol. Voor magazijn- of loodspersoneel bieden wij de opleiding logistiek medewerker aan. Hierbij zijn er aanvullende cursussen zoals heftruckchauffeur en reachtruckchauffeur mogelijk.

Je kunt bij WerkCentrale Nederland ook als vrachtwagenchauffeur worden opgeleid. Je behaalt dan rijbewijs C, code 95 of rijbewijs CE. Interesse in een logistieke opleiding? https://www.werkcentralenederland.nl/logistieke-opleidingen/

WerkCentrale Nederland staat bekend om haar logistieke opleidingen, haar mooie logistieke vacatures, en werken op Schiphol en werken in Rotterdam.

OPLEIDING EXPORT/IMPORT MEDEWERKER
De basiscursus luchtvracht expediënt, de cursus die jou opleidt tot export, importmedewerker is DE beste cursus die je je kunt bedenken om te starten op Schiphol. Een praktische, boeiende en interactieve cursus, bedoeld voor medewerkers die werkzaam willen zijn in de luchtvrachtbranche/ logistiek of al werkzaam zijn.
Lees meer over deze opleiding

CURSUS HEFTRUCK EN ELEKTRISCHE PALLETTRUCK (EPT)
Ben je werkzaam in een magazijn of loods en zou je graag net als andere collega´s reachtruck en elektrische pallettruck (EPT) willen rijden? Dat kan met de dagcursus reachtruck en EPT. Je leert veilig en beheerst volgens de Arbowet met de reachtruck te rijden.
Lees meer over deze opleiding

OPLEIDINGEN VAN A t/m Z
Lees meer over deze opleiding

Wat wordt er van jou gevraagd om te Werken op Schiphol?

Schiphol staat nooit stil ook niet in de avond of in de nacht. Veel bedrijven werken daarom niet alleen in dagdiensten maar ook avonddiensten, weekenddiensten of zelfs nachtdiensten. Door het internationale karakter is beheersing van de Engelse taal een pré en voor sommige bedrijven een must. Ook dien je in bezit te kunnen komen van een verklaring van goed gedrag. Dit is een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) of een VGB (Verklaring Geen Bezwaar). De VGB is met name nodig voor het werken bij een afhandelingsbedrijf aan het platform. Het is uiteraard een must om zeer gemotiveerd te zijn dan ontvang je het respect van je collega's. Je voelt je direct thuis wanneer je de Schiphol grond betreedt. Logistiek, Schiphol, Respect en een mooi salaris zijn de termen die je terug vindt wanneer je werkt op Schiphol. Werken op Schiphol, vacatures op Schiphol, vacatures in de logistiek dan denk je direct aan Werving en Selectie bureau, uitzendorganisatie ,WerkCentrale Nederland!

Hoe kan ik in contact komen met de mooiste banen op Schiphol?

Je kunt op onze website op een specifieke functie reageren door jouw gegevens in te vullen en jouw cv bij te voegen. Je kunt ons ook een e-mail sturen naar info@wcn.nl met een motivatie en cv. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op. Voor vragen kun je ons ook altijd telefonisch bereiken op 020-4059111. De start van jouw logistieke carrière om te we werken op Schiphol. Geeft je carrière een boost en neem nu contact op met WerkCentrale Nederland. Je weet dan zeker dat je je carrière kunt uitbreiden naar senior of starten als junior (met de mooiste en beste logistieke opleidingen)!

WerkCentrale Nederland is aangesloten bij de NBBU CAO. De NBBU is dé brancheorganisatie van professionele intermediairs op de arbeidsmarkt. We behartigen de belangen van ruim 1.300 brede dienstverleners in de flexbranche: uitzendbureaus, payroll ondernemingen, zzp-bemiddelaars en andere intermediairs op de flexibele arbeidsmarkt. Meer info.

Deze vacatures vind je misschien interessant

Warehouse employee Schiphol

Regio Schiphol
Fulltime
N.v.t.
€1.750,- - €2.300,-

Bagage Medewerker op Schiphol

Regio Schiphol
Fulltime / Parttime
N.v.t.
€ 12,17 bruto/uur ex. toeslagen

Bijbaan op Schiphol

Regio Schiphol
Bijbaan
N.v.t.
Afh. vd dienst!

Packer on Schiphol

Regio Schiphol
Fulltime
Asap
€ 2200,00

Financieel Medewerker Schiphol

Regio Schiphol
Fulltime / Parttime
N.v.t.
In overleg

Oproepmedewerker op Schiphol

Regio Schiphol
Bijbaan
Vandaag
€ 10,50 - € 14,00 ex toeslagen

Import Medewerker Schiphol

Regio Schiphol
Fulltime
In overleg
Mooi start salaris

Teamleider Customs Schiphol

Regio Schiphol
Fulltime
In oveleg
In overleg

Magazijnmedewerker Schiphol

Regio Schiphol
Fulltime / Parttime
N.v.t.
In overleg

Vrachtwagenchauffeur platform Schiphol

Regio Schiphol
Fulltime
In overleg
In overleg

Warehouse medewerker Schiphol

Regio Schiphol
Fulltime
Zo snel mogelijk
€ 1.800,- tot € 2.300,-

Customer service medewerker Schiphol

Regio Schiphol
Fulltime
In overleg
In overleg

Magazijnmedewerker Schiphol Parttime

Regio Schiphol
Bijbaan
Nu
In overleg

Loodsmedewerker Schiphol

Regio Schiphol
Fulltime
Nu
In overleg
Vacatures per e-mail

Ontvang de nieuwste vacatures in je mailbox!

Na aanmelden ontvang je een bevestigingsmail waar je kunt aangeven naar welke vacatures je op zoek bent.

Vacature in the spotlight:

Export Medewerker FT

Regio Schiphol
Fulltime

Intercedent

In deze fulltime functie als intercedent Schiphol, vestigingsmedewerker, a 40 uur/week zorg je voor de werving van logistiek personeel, de invulling van de vacatures, het onderhouden van de contacten met klanten/personeel en het uitvoeren van administratieve werkzaamheden. Wij zoeken een spontaan, commercieel en administratief onderlegd persoon.
Regio Schiphol
Fulltime
Wanneer beschikbaar

Bagage Medewerker op Schiphol

Als Bagage medewerker op Schiphol ben je een belangrijke schakel in de ketting die er voor zorgt dat elke passagier blij wordt als zijn of haar koffer op de bagageband verschijnt. Je bent als Bagage medewerker een aanpakker en je vindt het leuk om fysiek bezig te zijn. Het gewicht van de bagage kan namelijk erg van elkaar verschillen en daarnaast sta je de hele shift op je benen.
Regio Schiphol
Fulltime / Parttime
1 2 3 55

Open sollicitatie:

Stuur ons jouw CV en wij onderzoeken de mogelijkheden voor jou.

Klik hier voor het sollicitatieformulier


Je vindt onze vacatures ook op social media:
Certificeringen &
keurmerken:
Logo NEN4400-1
Logo Stichting Normering Arbeid
WerkCentrale
is lid van:
Logo ACN
Logo NBBU
© WerkCentrale Nederland | Privacy Statement | Algemene Voorwaarden
Top