Werkgevers

Werken op Schiphol

Een logistieke wereld vol werk.
Werken op Schiphol, de mooiste logistieke banen, gratis cursussen. Op Schiphol worden jaarlijks veel goederen door de lucht vervoerd. Schiphol is met haar logistieke positie in Europa zeer interessant om goederen te importeren en te exporteren. Veel internationale bedrijven zijn op Schiphol gevestigd met een groot kantoor en/of distributiecentrum. Dit betekent ook dat veel toeleveranciers, expediteurs, dienstverlenende bedrijven en transportbedrijven ook gevestigd zijn op en rond Schiphol. Dit alles zorgt voor een grote werkgelegenheid. Schiphol staat nooit stil en het werk is daarom ook nooit saai en eentonig. Voor heel veel Schiphol vacatures die vervuld moeten worden, is WerkCentrale Nederland de oplossing! Wil jij werken op Schiphol? Wil je leuke collega’s, die allemaal gedreven en enthousiast zijn? WerkCentrale Nederland heeft alle vacatures die er op Schiphol zijn. De Luchthaven Schiphol is de mooiste plek om te werken. Altijd het gevoel hebben "ik ga met vakantie" dat kan door te werken op Schiphol. Er zijn heel veel mogelijkheden inclusief gratis logistieke opleidingen https://www.werkcentralenederland.nl/logistieke-opleidingen/.

Wie is WerkCentrale Nederland?

WerkCentrale Nederland is sinds 2003 actief op Schiphol en gespecialiseerd in het bemiddelen (Werving en Selectie + Uitzenden) en opleiden van transport en logistiek personeel. WerkCentrale Nederland werkt samen met bijna alle transport en logistieke bedrijven op en rond Schiphol. Jouw logistieke carrière kan daarom niet beter starten dan bij WerkCentrale Nederland, Werken op Schiphol start bij WerkCentrale Nederland. Ons team is bekend met alle logistieke bedrijven, functies en vacatures en helpt je snel en deskundig aan werk. Jouw CV komt bij onze inleners boven op de stapel, wij kennen het bedrijf maar nog meer de juiste contactpersoon! Kom je bijvoorbeeld uit de horeca dan ben je uiteraard erg goed en beleefd naar de mensen. Je past dan perfect op een customer service afdeling waar je jouw klant niet bedient met eten en drinken maar met zijn of haar vracht. Ben jij altijd werkzaam geweest in de verzorging of in een ziekenhuis dan zijn er ook Customer Service mogelijkheden.

  • Vacatures die voldoen aan werken op Schiphol, vind je onderaan deze pagina.
  • Alle logistieke vacatures vind je hier.

Hoe kan ik mijzelf ontwikkelen om te Werken op Schiphol?

Bij WerkCentrale Nederland bieden wij de beste functies voor start, opstap en doorgroei. Voor jouw ontwikkeling kunnen wij helpen met het aanbieden van cursussen. Voor kantoorpersoneel hebben wij onze basiscursus expediteur luchtvracht. De cursus is door WerkCentrale Nederland ontwikkelt met hulp van onze klanten. De basiscursus expediteur is de ideale opstap naar een logistieke carrière op Schiphol. Voor magazijn- of loods personeel bieden wij de opleiding logistiek medewerker aan. Hierbij zijn er aanvullende cursussen zoals heftruckchauffeur en reachtruckchauffeur mogelijk.

Wat wordt er van jou gevraagd om te Werken op Schiphol?

Schiphol staat nooit stil ook niet in de avond of in de nacht. Veel bedrijven werken daarom niet alleen in dagdiensten maar ook avonddiensten, weekenddiensten of zelfs nachtdiensten. Door het internationale karakter is beheersing van de Engelse taal een pré en voor sommige bedrijven een must. Ook dien je in bezit te kunnen komen van een verklaring van goed gedrag. Dit is een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) of een VGB (Verklaring Geen Bezwaar). De VGB is met name nodig voor het werken bij een afhandelingsbedrijf aan het platform. Het is uiteraard een must om zeer gemotiveerd te zijn dan ontvang je het respect van je collega's. Je voelt je direct thuis wanneer je de Schiphol grond betreedt.

Hoe kan ik in contact komen met de mooiste banen op Schiphol?

Je kunt op onze website op een specifieke functie reageren door jouw gegevens in te vullen en jouw cv bij te voegen. Je kunt ons ook een e-mail sturen naar info@wcn.nl met een motivatie en cv. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op. Voor vragen kun je ons ook altijd telefonisch bereiken op 020-4059111. De start van jouw logistieke carrière om te we werken op Schiphol. Geeft je carrière een boost en neem nu contact op met WerkCentrale Nederland. Je weet dan zeker dat je je carrière kunt uitbreiden naar senior of starten als junior (met de mooiste en beste logistieke opleidingen)!

WerkCentrale Nederland is aangesloten bij de NBBU CAO. De NBBU is dé brancheorganisatie van professionele intermediairs op de arbeidsmarkt. We behartigen de belangen van ruim 1.300 brede dienstverleners in de flexbranche: uitzendbureaus, payroll ondernemingen, zzp-bemiddelaars en andere intermediairs op de flexibele arbeidsmarkt. Meer info.

Deze vacatures vind je misschien interessant

Magazijnmedewerker Schiphol

Regio Schiphol
Fulltime
N.v.t.
In overleg

Oproepmedewerker op Schiphol

Regio Schiphol
Bijbaan
Vandaag
€ 10,50 - € 14,00 ex toeslagen

Warehouse Medewerker Schiphol

Regio Schiphol
Fulltime
Asap
Max. €2550,00

Magazijnmedewerker Schiphol PT

Regio Schiphol
Bijbaan
Nu
In overleg

Customer service medewerker Schiphol

Regio Schiphol
Fulltime
In overleg
€ 3350,00

Productiewerkers Schiphol

Regio Amsterdam
Fulltime / Parttime
Zo snel mogelijk
€ 2300,00

Starter Import op Schiphol

Regio Schiphol
Fulltime
N.v.t.
In overleg

Technisch medewerker Schiphol

Regio Schiphol
Fulltime
ASAP
€ 2000,00- € 2400,00

Bagage Medewerker op Schiphol

Regio Schiphol
Fulltime / Parttime
N.v.t.
€ 12,17 bruto/uur ex. toeslagen

Bijbaan op Schiphol

Regio Schiphol
Bijbaan
N.v.t.
Afh. vd dienst!

Financieel Medewerker Schiphol

Regio Schiphol
Fulltime / Parttime
N.v.t.
In overleg

Import Medewerker Schiphol

Regio Schiphol
Fulltime
In overleg
€3000,-

Teamleider Customs Schiphol

Regio Schiphol
Fulltime
In oveleg
In overleg

Vrachtwagenchauffeur platform Schiphol

Regio Schiphol
Fulltime
In overleg
€2400-€2500
Vacatures per e-mail

Ontvang de nieuwste vacatures in je mailbox!

Na aanmelden ontvang je een bevestigingsmail waar je kunt aangeven naar welke vacatures je op zoek bent.

Vacature in the spotlight:

Magazijnmedewerker Schiphol

Regio Schiphol
Fulltime

Warehouse Coördinator

Ben jij de kartrekker in een team en werk je zelf nog even hard mee in de operatie? Ben jij op zoek naar een baan als leidinggevende met verantwoordelijkheid als Warehouse Coördinator? Kom dan bij dit bedrijf op Schiphol werken!
Regio Schiphol
Fulltime
In overleg

Douane Declarant

Je gaat aan de slag als Luchtvracht douane Declarant Schiphol. • Het verzorgen van alle soorten douane aangiften ten invoer, uitvoer en doorvoer. • Controle op BTW-nummers en klantgegevens. • Onderhouden van contact met opdrachtgevers. • Het zelfstandig opmaken van bezwaarschriften en verzoeken om teruggaaf. • Het berekenen van bedragen zoals Douanewaarde.
Regio Schiphol
Fulltime

Teamleader Warehouse

Ben jij die Teamleader Warehouse met leidinggevende ervaring die dit team komt versterken? Wij zoeken een Teamleader Warehouse met ruime ervaring in het warehouse, ervaring binnen airfreight, een flexibele instelling, daadkracht en overtuigingskracht. Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging waarbij geen dag hetzelfde is? Reageer dan snel op deze mooie kans op Schiphol!
Regio Schiphol
Fulltime
In overleg
1 2 3 64

Open sollicitatie:

Stuur ons jouw CV en wij onderzoeken de mogelijkheden voor jou.

Klik hier voor het sollicitatieformulier


Je vindt onze vacatures ook op social media:
Certificeringen &
keurmerken:
Logo NEN4400-1
Logo Stichting Normering Arbeid
WerkCentrale
is lid van:
Logo ACN
Logo NBBU
© WerkCentrale Nederland | Privacy Statement | Algemene Voorwaarden
Top