Werkgevers

Assistent Freight Forwarder Zeevracht

Regio Rotterdam
Fulltime
N.v.t.
€2823,- €3450,-

Als Assistent Freight Forwarder Zeevracht ondersteun je bij de operationele uitvoering van import- en exportwerkzaamheden (shipspares, resupply, zeevracht en luchtvrachtlading, etc.) volgens de richtlijnen van dit bedrijf en de wensen van de toegewijde klant.

Samen met je collega’s ben je als Assistent Freight Forwarder Zeevracht verantwoordelijk voor het boeken van zendingen, het printen van AWB’s, het berekenen van kosten en het opzetten van dossiers. Daarnaast ondersteun je bij administratieve taken zoals het controleren van facturen, het assisteren bij de maandafsluiting en het invoeren van informatie in het bedrijfssysteem.

Je hebt als Assistent Freight Forwarder Zeevracht een klantgerichte instelling en werkt nauw samen met de afdeling Sales en andere collega’s binnen en buiten de afdeling om processen te verbeteren, de klantrelatie te versterken en de service te verhogen. Je werkt op hun locatie in Rotterdam.

Functie-eisen

Vereisten van de Assistent Freight Forwarder Zeevracht:

• Je hebt een MBO werk- en denkniveau en kennis van werkzaamheden en processen in een soortgelijke rol binnen de expeditie branche.
• Je beschikt over goede kennis van expeditie processen en documenten op import- en exportgebied en exceptionele lading (leverancierscondities, Incoterms, basis douanewetgeving, tarieven, etc.).
• Je hebt inzicht in de financiële aspecten van het expeditieproces (kosten, verlies/winst, valuta’s).
• Je bent een ervaren gebruiker van MS Office-applicaties en IT-systemen (transport, WHM, interne orders, PO’s, OS&D) die binnen de expeditie worden gebruikt.
• Je hebt kennis van de logistieke resupply business.
• Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden in zowel het Nederlands als het Engels, zowel mondeling als schriftelijk.
• Je bent een leergierige, klantgerichte en zelfstandig werkende teamspeler met goed ontwikkelde communicatieve en commerciële vaardigheden, die verantwoordelijkheid neemt voor zijn/haar project.

Dit is een FT vacature!

Wil je een extra financiële bonus? Ga dan naar: https://www.werkcentralenederland.nl/aanbrengbonus/ en verdien een leuke cadeaubon! Je hoeft niet eens voor ons werkzaam te zijn om de cadeaubon te verdienen.

WerkCentrale Nederland is aangesloten bij de NBBU CAO. De NBBU is dé brancheorganisatie van professionele intermediairs op de arbeidsmarkt. We behartigen de belangen van ruim 1.300 brede dienstverleners in de flexbranche: uitzendbureaus, payroll ondernemingen, zzp-bemiddelaars en andere intermediairs op de flexibele arbeidsmarkt. Meer info.

Bedrijfsdetails

In de snel bewegende wereldeconomie is dit bedrijf de groeipartner voor diverse klanten. Met meer dan 40.000 mensen in 66 landen wereldwijd, bieden zij op maat gemaakte oplossingen voor complexe problemen. Bij dit bedrijf werk je met een internationaal team van gepassioneerde experts, toegewijd aan het duurzaam oplossen van transport- en logistieke uitdagingen en het succes van hun klanten.

Werktijden

De werktijden/-dagen voor deze vacature zijn: Dagdiensten

Reageer op deze functie:


Zoek jouw vacature:

Wat gebeurt er hierna?

Wanneer de vacature hiernaast jou aanspreekt dan dien je alle velden in te vullen. Controleer voor de zekerheid of je mail adres klopt en voeg jouw CV toe. Probeer zo goed mogelijk je aanmelding te motiveren bij het vakje 'Motivatie'.

Jouw aanmelding wordt door een vestigingsmedewerker opgepakt waarna jij via de mail of middels een telefoontje op de hoogte wordt gehouden.

Meer informatie?

WCN Rotterdam
Rotterdam
rotterdam@wcn.nl
010 - 3032801
Je vindt onze vacatures ook op social media:
Certificeringen &
keurmerken:
Logo NEN4400-1
Logo Stichting Normering Arbeid
WerkCentrale
is lid van:
Logo ACN
Logo NBBU
© WerkCentrale Nederland | Privacy Statement | Algemene Voorwaarden
Top