Werkgevers

Chauffeur Catering

Regio Schiphol
Fulltime
N.v.t.
Volgens CAO

Wat een leuke baan als Chauffeur Catering. Het bevoorraden van vliegtuigen met maaltijden, drank, disposables, en overige verkoopartikelen.

Een mooiere baan dan Chauffeur Catering is er eigenlijk niet!

De werkzaamheden van de Chauffeur Catering zijn het laden van de vrachtwagen, het rijden van de catering van het bedrijf van Schiphol-Noord of Schiphol West naar de vliegtuigen op de platformen van Schiphol.
Het overbrengen van de cateringmaaltijden en of materialen naar het vliegtuig en omruilen tegen het gebruikte inkomende equipment in de daarvoor bestemde vakken in het vliegtuig. Het overdragen van de catering aan de crew.

Bij aankomst bij het bedrijf wordt inkomende equipment gelost en overgedragen om gewassen te worden. Daarna is de vrachtwagen weer beschikbaar voor de volgende rit.
Je werkt in wisseldiensten van maandag tot en met zondag en je werkt een aantal weekenden in de maand. De werktijden liggen tussen 05:00 en 00:00. Het rijden van de vrachtwagen bedraagt zo’n 30% tot 40% van het werk.

Functie-eisen

Functie-eisen voor de Chauffeur Catering :
• Representatief uiterlijk.
• Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.
• In bezit van rijbewijs C
• Eigen vervoer is een must in verband met werktijden.
• Aantoonbare rijervaring van minimaal een jaar.
• Bereidheid tot werken in wissel- en weekenddiensten.
• Maandag t/m zondag beschikbaar
• Goede fysieke gezondheid.
• Luchtvracht en luchtvaart vind je leuk en motiveert je.

Wil je een extra financiële bonus? Ga dan naar: Bonus verdienen en verdien een leuke cadeaubon! Je hoeft niet eens voor ons werkzaam te zijn om de cadeaubon te verdienen.

WerkCentrale Nederland is aangesloten bij de NBBU CAO. De NBBU is dé brancheorganisatie van professionele intermediairs op de arbeidsmarkt. We behartigen de belangen van ruim 1.300 brede dienstverleners in de flexbranche: uitzendbureaus, payroll ondernemingen, zzp-bemiddelaars en andere intermediairs op de flexibele arbeidsmarkt. Meer info.

Bedrijfsdetails

Een Cateraar op Schiphol zoekt voor op het platform een Chauffeur Catering met rijbewijs C.

Werktijden

De werktijden/-dagen voor deze vacature zijn: Volgens rooster

Reageer op deze functie:


Zoek jouw vacature:

Wat gebeurt er hierna?

Wanneer de vacature hiernaast jou aanspreekt dan dien je alle velden in te vullen. Controleer voor de zekerheid of je mail adres klopt en voeg jouw CV toe. Probeer zo goed mogelijk je aanmelding te motiveren bij het vakje 'Motivatie'.

Jouw aanmelding wordt door een vestigingsmedewerker opgepakt waarna jij via de mail of middels een telefoontje op de hoogte wordt gehouden.

Meer informatie?

WCN Schiphol
Flamingoweg 32 (Freightway Building) 1118 EE Schiphol
info@wcn.nl
020 - 4059111
Je vindt onze vacatures ook op social media:
Certificeringen &
keurmerken:
Logo NEN4400-1
Logo Stichting Normering Arbeid
WerkCentrale
is lid van:
Logo ACN
Logo NBBU
© WerkCentrale Nederland | Privacy Statement | Algemene Voorwaarden
Top