Werkgevers

Control Tower Agent

Regio Schiphol
Fulltime
N.v.t.
€2600,- tot €2900,-

Voor dit bedrijf zijn we op zoek naar een ondernemende, energieke en analytisch vaardige Control Tower Agent als uitbreiding voor onze afdeling Operations. In deze rol werk je 40 uren per week op locatie in ons kantoor op een goed te bereiken plek binnen Schiphol-Rijk


De Control Tower Agent zorgt voor een vlot verloop van de processen die de klanten aan dit bedrijf hebben toevertrouwd. Deze processen kunnen zowel intern worden uitgevoerd als worden uitbesteed aan derden. Kernprocessen omvatten het beheer van masterdata, prognoses, pre-alerts, inkooporders, verkooporders, distributie, retourzendingen, nazorg en facturatie.

Belangrijke taken van de Control Tower Agent omvatten het dagelijks monitoren en, indien nodig, ingrijpen in processen, het beantwoorden van klantvragen en het oplossen van onverwachte problemen. Door middel van analyse van bestaande processen, deelname aan projecten en het initiëren van interne en externe verbeteringsinitiatieven, draag je als eigenaar van het gehele proces bij aan het verhogen van de kwaliteit en betrouwbaarheid.

"In jouw toren houd je alles in de gaten!"

Functie-eisen

Functie-eisen van de Control Tower Agent:

  • Je bent bijvoorbeeld een MBO ’er met 3 tot 5 jaar werkervaring of een Hbo’er die zijn eerste baan zoekt. Ervaring met data-analyse of procesmanagement is een pre.
  • Uitstekende beheersing van zowel de Nederlandse als Engelse taal, zowel mondeling als schriftelijk.
  • Vaardigheid in Microsoft-programma's zoals Excel, Word en PowerPoint.
  • Analytisch gedreven en in staat om advies te geven in verbetertrajecten.
  • Een gevoel van eigenaarschap over je werk en het nemen van initiatief om verbeteringen te initiëren.

Wil je een extra financiële bonus? Ga dan naar: Bonus verdienen en verdien een leuke cadeaubon! Je hoeft niet eens voor ons werkzaam te zijn om de cadeaubon te verdienen.

WerkCentrale Nederland is aangesloten bij de NBBU CAO. De NBBU is dé brancheorganisatie van professionele intermediairs op de arbeidsmarkt. We behartigen de belangen van ruim 1.300 brede dienstverleners in de flexbranche: uitzendbureaus, payroll ondernemingen, zzp-bemiddelaars en andere intermediairs op de flexibele arbeidsmarkt. Meer info.

Bedrijfsdetails

Bij dit bedrijf draait alles om het overtreffen van de verwachtingen van zowel klanten als medewerkers en streven we ernaar om te bevestigen dat de keuze voor deze expediteur de juiste is geweest. Deze missie staat centraal en wordt groots besproken in de wandelgangen. Niet voor niets is dit bedrijf in de afgelopen 61 jaar uitgegroeid tot dé specialist onder de logistieke dienstverleners. Sinds de oprichting in 1961 heeft het bedrijf een enorme groei doorgemaakt en is het uitgegroeid tot een internationale speler op het gebied van hoogwaardig transport, gespecialiseerd in value added logistics, met de nadruk op technische logistieke dienstverlening in de elektronica- en telecomsector. Onze succesformules zijn eenvoudig: we hebben het schoonste en veiligste magazijn in de hele regio, met de beste koffie. Korte communicatielijnen, vrijheid en direct leiderschap zorgen ervoor dat je altijd weet waar je aan toe bent en wat je kunt verwachten. Immers: wat goed is voor onze medewerkers, is goed voor de klant."

Werktijden

De werktijden/-dagen voor deze vacature zijn: Dagdiensten

Reageer op deze functie:


Zoek jouw vacature:

Wat gebeurt er hierna?

Wanneer de vacature hiernaast jou aanspreekt dan dien je alle velden in te vullen. Controleer voor de zekerheid of je mail adres klopt en voeg jouw CV toe. Probeer zo goed mogelijk je aanmelding te motiveren bij het vakje 'Motivatie'.

Jouw aanmelding wordt door een vestigingsmedewerker opgepakt waarna jij via de mail of middels een telefoontje op de hoogte wordt gehouden.

Meer informatie?

WCN Schiphol
Flamingoweg 32 (Freightway Building) 1118 EE Schiphol
info@wcn.nl
020 - 4059111
Je vindt onze vacatures ook op social media:
Certificeringen &
keurmerken:
Logo NEN4400-1
Logo Stichting Normering Arbeid
WerkCentrale
is lid van:
Logo ACN
Logo NBBU
© WerkCentrale Nederland | Privacy Statement | Algemene Voorwaarden
Top