Werkgevers

Customs Specialist Import

Regio Schiphol
Fulltime / Parttime
Per direct
In overleg

Ben jij klaar voor een uitdagende rol, Customs Specialist Import ,waarin je een cruciale rol speelt bij het vlekkeloos laten verlopen van import douaneoperaties? Als Customs Specialist Import ben jij dé expert die elke dag weer zorgt voor een soepele afhandeling van importprocessen voor onze gewaardeerde klanten. Jouw werk is essentieel voor het succes van ons bedrijf en je krijgt de kans om te schitteren in een dynamische omgeving!

Wat houdt deze rol van Customs Specialist Import in?

Als Customs Specialist Import draag je de verantwoordelijkheid voor een breed scala aan taken, variërend van het opstellen van douanedocumentatie tot het verstrekken van advies aan klanten over douaneformaliteiten. Je bent een ware expert in je vakgebied en zorgt ervoor dat alle processen voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen. Bovendien werk je in een afwisselende omgeving met ploegendiensten en weekendwerk, wat zorgt voor een dynamische en boeiende ervaring.

Functie-eisen

Wat verwachten wij van jou Customs Specialist Import?

• We zoeken naar een kandidaat met 2 tot 4 jaar bewezen ervaring als douane expediteur,
• Die bekend is met IT-systemen in de vrachtvervoersector
• Uitblinkt in zowel mondelinge als schriftelijke communicatie in zowel de lokale als Engelse taal.
• Een certificaat in douaneafhandeling en/of douanewetgeving is een pré, maar we staan ook open voor kandidaten die bereid zijn dit te behalen.
• Daarnaast dien je flexibel te zijn en bereid te zijn om wissel- en weekenddiensten te draaien.

Wat bieden wij jou Customs Specialist Import?

Wij bieden jou niet alleen een uitdagende en lonende fulltime positie, maar ook een competitief salaris, reiskostenvergoeding, mogelijkheden voor persoonlijke en loopbaanontwikkeling, en een inspirerende werkomgeving met gemotiveerde collega's. Bovendien kun je genieten van extra's zoals royale vakantiedagen, een 13e maand salaris, premievrij pensioen en toegang tot voortdurende opleidingsmogelijkheden voor professionele groei.

Klaar om de volgende stap te zetten Customs Specialist Import?

Wil je een extra financiële bonus? Ga dan naar: Bonus verdienen en verdien een leuke cadeaubon! Je hoeft niet eens voor ons werkzaam te zijn om de cadeaubon te verdienen.

WerkCentrale Nederland is aangesloten bij de NBBU CAO. De NBBU is dé brancheorganisatie van professionele intermediairs op de arbeidsmarkt. We behartigen de belangen van ruim 1.300 brede dienstverleners in de flexbranche: uitzendbureaus, payroll ondernemingen, zzp-bemiddelaars en andere intermediairs op de flexibele arbeidsmarkt. Meer info.

Bedrijfsdetails

Als jij op zoek bent naar een rol met veel verantwoordelijkheid en ruimte voor eigen initiatief binnen een transparante en vriendelijke organisatie met korte lijnen, dan is dit jouw kans! Solliciteer nu en maak deel uit van ons team dat elke dag weer het verschil maakt in de wereld van import en douaneafhandeling Customs Specialist Import!

Werktijden

De werktijden/-dagen voor deze vacature zijn: Volgens rooster

Reageer op deze functie:


Zoek jouw vacature:

Wat gebeurt er hierna?

Wanneer de vacature hiernaast jou aanspreekt dan dien je alle velden in te vullen. Controleer voor de zekerheid of je mail adres klopt en voeg jouw CV toe. Probeer zo goed mogelijk je aanmelding te motiveren bij het vakje 'Motivatie'.

Jouw aanmelding wordt door een vestigingsmedewerker opgepakt waarna jij via de mail of middels een telefoontje op de hoogte wordt gehouden.

Meer informatie?

WCN Schiphol
Flamingoweg 32 (Freightway Building) 1118 EE Schiphol
info@wcn.nl
020 - 4059111
Je vindt onze vacatures ook op social media:
Certificeringen &
keurmerken:
Logo NEN4400-1
Logo Stichting Normering Arbeid
WerkCentrale
is lid van:
Logo ACN
Logo NBBU
© WerkCentrale Nederland | Privacy Statement | Algemene Voorwaarden
Top