Werkgevers

Dangerous Goods Employee

Regio Schiphol
Fulltime
In overleg
In overleg

Zoek jij naar een kans om te werken als Dangerous Goods Employee (kantoor) binnen een dynamische organisatie met een rijke geschiedenis, omringd door een team van ervaren specialisten die bekend zijn met het omgaan met gevaarlijke stoffen? Ben je gedreven en gepassioneerd om te leren over en te werken met gevaarlijke stoffen? Voel je je op je gemak in een informele werkomgeving waar flexibiliteit vanzelfsprekend is? Ben jij iemand die gedijt in een omgeving waar autonomie, verantwoordelijkheid en proactief meedenken gewaardeerde eigenschappen zijn? Lees verder voor meer informatie!

Functieomschrijving van de Dangerous Goods Employee:
Wij zijn momenteel op zoek naar een fulltime medewerker Dangerous Goods Employee om ons team te versterken. Als onderdeel van het team zul je een gevarieerd takenpakket hebben. Deze taken worden zowel op ons kantoor, in ons magazijn op Schiphol, als op locatie bij klanten uitgevoerd.

Je rol omvat het controleren, verpakken en documenteren van gevaarlijke stoffen, waarbij veiligheid, kwaliteit en naleving centraal staan. Je zult verantwoordelijk zijn voor het gehele proces, van het opstellen van offertes tot het afhandelen van opdrachten voor klanten. Samenwerking en coördinatie met leveranciers en transporteurs zijn essentieel om de kosten binnen budget te houden.

Het is van groot belang dat je voortdurend op de hoogte bent van de nieuwste wet- en regelgeving met betrekking tot gevaarlijke stoffen en milieuzaken, aangezien deze voortdurend evolueren. We investeren veel tijd en moeite om ervoor te zorgen dat je kennis up-to-date blijft en bieden mogelijkheden om je kennis te ontwikkelen en te behouden.

Functie-eisen

Kwalificaties van de Dangerous Goods Employee:

• Je hebt een MBO-werk- en denkniveau.
• Goede beheersing van zowel de Nederlandse als Engelse taal, zowel mondeling als schriftelijk.
• Je hebt een proactieve en leergierige werkmentaliteit.
• Je bent in het bezit van rijbewijs B en hebt je eigen vervoer.
• Bereidheid om volgens een vooraf bepaald rooster afwisselende diensten te werken (10:00 - 19:00 uur).

Wat wij bieden aan de Dangerous Goods Employee:

• Een competitief salaris op basis van leeftijd en ervaring, evenals vergoeding van onkosten (zoals woon-werkverkeer, telefoonkosten en onregelmatigheidstoeslag).
• Job zekerheid: als jij goed voor ons zorgt, zorgen wij goed voor jou.
• Ontwikkelingsmogelijkheden: we bieden ruimte om je vaardigheden en interesses te ontwikkelen binnen ons vakgebied.
• 25 vakantiedagen per jaar.
• Een informele en gezellige werkomgeving waarin samenwerking centraal staat.

Vereiste certificaten en verklaringen voor de Dangerous Goods Employee:
• Voor deze functie moet je bepaalde certificaten en verklaringen bezitten. Je wordt gevraagd een Verklaring Geen Bezwaar (VGB) aan te vragen en bent bereid om verschillende certificaten te behalen via ons eigen instituut.

Wil je een extra financiële bonus? Ga dan naar: Bonus verdienen en verdien een leuke cadeaubon! Je hoeft niet eens voor ons werkzaam te zijn om de cadeaubon te verdienen.

WerkCentrale Nederland is aangesloten bij de NBBU CAO. De NBBU is dé brancheorganisatie van professionele intermediairs op de arbeidsmarkt. We behartigen de belangen van ruim 1.300 brede dienstverleners in de flexbranche: uitzendbureaus, payroll ondernemingen, zzp-bemiddelaars en andere intermediairs op de flexibele arbeidsmarkt. Meer info.

Werktijden

De werktijden/-dagen voor deze vacature zijn: Dag-/Avonddiensten

Reageer op deze functie:


Zoek jouw vacature:

Wat gebeurt er hierna?

Wanneer de vacature hiernaast jou aanspreekt dan dien je alle velden in te vullen. Controleer voor de zekerheid of je mail adres klopt en voeg jouw CV toe. Probeer zo goed mogelijk je aanmelding te motiveren bij het vakje 'Motivatie'.

Jouw aanmelding wordt door een vestigingsmedewerker opgepakt waarna jij via de mail of middels een telefoontje op de hoogte wordt gehouden.

Meer informatie?

WCN Schiphol
Flamingoweg 32 (Freightway Building) 1118 EE Schiphol
info@wcn.nl
020 - 4059111
Je vindt onze vacatures ook op social media:
Certificeringen &
keurmerken:
Logo NEN4400-1
Logo Stichting Normering Arbeid
WerkCentrale
is lid van:
Logo ACN
Logo NBBU
© WerkCentrale Nederland | Privacy Statement | Algemene Voorwaarden
Top