Werkgevers

Dangerous Goods Export

Regio Schiphol
Fulltime
N.v.t.
In overleg

Voor hun locatie in Hoofddorp zijn wij op zoek naar een fulltime, enthousiaste en gedreven Dangerous Goods Export medewerker. Word jij onze nieuwe collega?

Functie Dangerous Goods Export:
In de functie van Dangerous Goods Export medewerker ben je verantwoordelijk voor het operationeel en commercieel afhandelen van Dangerous Goods Export zendingen met als doel het leveren van optimale dienstverlening aan hun klanten.
• De werkzaamheden bestaan o.a. uit het creëren van Export documentatie (AWB, IATA DGD),
• Dangerous goods zendingen te controleren en waar nodig opnieuw te documenteren,
• Verpakken, het afgeven van tarieven en het goed onderhouden van klant contact.

Functie-eisen

Wie ben jij Dangerous Goods Export medewerker:
Jij hebt interesse in de afhandeling van Dangerous Goods en bent reeds in het bezit van IATA Cat 7.1/7.3 certificaat of bent bereid deze opleiding te behalen.
Jij hebt een MBO werk- en denkniveau, geen 9 tot 5 mentaliteit en een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, in woord en geschrift.
Jij bent communicatief vaardig, stressbestendig, een teamspeler en iemand die van aanpakken houdt!

Wat bieden wij jou als Dangerous Goods Export medewerker:
Wij bieden een open bedrijfscultuur, een ambitieuze en transparante werkomgeving binnen een snel groeiende internationale organisatie met een collegiale werksfeer.
De functie van Dangerous Goods Export medewerker is een fulltime functie o.b.v. 40 uur (ma-vr). Naast een uitdagende baan in een internationaal bedrijf bieden wij:

• Een maandsalaris passend bij jouw functie en werkervaring;
• 26 vakantiedagen o.b.v. fulltime contract en 8% vakantiegeld
• Reiskostenvergoeding
• Een goede pensioenregeling

Wil je een extra financiële bonus? Ga dan naar: Bonus verdienen en verdien een leuke cadeaubon! Je hoeft niet eens voor ons werkzaam te zijn om de cadeaubon te verdienen.

WerkCentrale Nederland is aangesloten bij de NBBU CAO. De NBBU is dé brancheorganisatie van professionele intermediairs op de arbeidsmarkt. We behartigen de belangen van ruim 1.300 brede dienstverleners in de flexbranche: uitzendbureaus, payroll ondernemingen, zzp-bemiddelaars en andere intermediairs op de flexibele arbeidsmarkt. Meer info.

Bedrijfsdetails

Voor hun locatie in Hoofddorp zijn wij op zoek naar een fulltime, enthousiaste en gedreven Dangerous Goods Export medewerker. Word jij onze nieuwe collega?

Werktijden

De werktijden/-dagen voor deze vacature zijn: Dagdiensten

Reageer op deze functie:


Zoek jouw vacature:

Wat gebeurt er hierna?

Wanneer de vacature hiernaast jou aanspreekt dan dien je alle velden in te vullen. Controleer voor de zekerheid of je mail adres klopt en voeg jouw CV toe. Probeer zo goed mogelijk je aanmelding te motiveren bij het vakje 'Motivatie'.

Jouw aanmelding wordt door een vestigingsmedewerker opgepakt waarna jij via de mail of middels een telefoontje op de hoogte wordt gehouden.

Meer informatie?

WCN Schiphol
Flamingoweg 32 (Freightway Building) 1118 EE Schiphol
info@wcn.nl
020 - 4059111
Je vindt onze vacatures ook op social media:
Certificeringen &
keurmerken:
Logo NEN4400-1
Logo Stichting Normering Arbeid
WerkCentrale
is lid van:
Logo ACN
Logo NBBU
© WerkCentrale Nederland | Privacy Statement | Algemene Voorwaarden
Top