Werkgevers

Gateway Export Medewerker

Regio Schiphol
Fulltime
N.v.t.
Zeer goed!

Wil jij werken voor de grootste luchtvaartexpediteur ter wereld als (aankomend) Gateway Export Medewerker en onderdeel worden van hun Gateway Import / Export team van ongeveer 20 collega’s? Deze vacature is niet op uitzendbasis maar direct op contract bij onze klant!

Afhankelijk van welke dienst jij draait als (aankomend) Gateway Export Medewerker, kom jij binnen op de UPS locatie te Schiphol Rijk. Eerst word je door jouw Teamleader middels een Pre Communicatie Meeting op de hoogte gebracht van de verwachte werkzaamheden en eventuele belangrijke mededelingen daarna ga je verder met je werk:

• Achter jouw computer neem je als Gateway Export medewerker boekingen aan en verwerk je aanvragen die worden gedaan door diverse Europese kantoren.
• Plan je zendingen in de vastgestelde allocaties bij verschillende carriers en plant de opgebouwde vliegtuigplaten met vracht. Waarbij troubleshooting een belangrijk onderdeel kan zijn van je dag.
• Je hebt veel klantcontact om boekingen te maken voor zendingen waar geen vastgestelde toewijzing beschikbaar voor is. Verder maak je zendingen gereed door het klaarmaken van de zogenoemde Master Air Waybill, manifest en douane documentatie. Dat leer je allemaal!
• Naast dat je veel bezig bent met de externe klant, is de interne klant ook heel belangrijk voor jou. Je hebt nauw contact met je collega's uit het warehouse voor de opbouw en aanlevering van zendingen, zodat
deze voor de deadline bij de carriers, de vliegtuigmaatschappijen, worden aangeleverd.
• In het kort ben jij als Gateway Export medewerker verantwoordelijk voor de communicatie met interne als externe Gateways binnen Europa.

Functie-eisen

Jouw profiel als Gateway Medewerker Export:
• Minimaal MBO diploma, richting administratie of logistiek.
• Bij voorkeur ervaring binnen het verwerken van luchtvracht, maar een passie voor luchtvracht is een minimale eis.
• Flexibel; De logistieke sector draait 24/7 door, dus het is belangrijk dat je bereid bent om in shifts te werken (dagdienst: 07:00u – 15:30u / avonddienst: 15:00u – 23:30u)
• Verder beschik jij over uitstekende kennis van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift en heb je kennis van MS Office.

Bedrijfsdetails

Wil jij werken voor de grootste luchtvaartexpediteur ter wereld als (aankomend) Gateway Export Medewerker en onderdeel worden van hun Gateway Import / Export team van ongeveer 20 collega’s?

Werktijden

De werktijden/-dagen voor deze vacature zijn: Volgens rooster

Reageer op deze functie:


Zoek jouw vacature:

Wat gebeurt er hierna?

Wanneer de vacature hiernaast jou aanspreekt dan dien je alle velden in te vullen. Controleer voor de zekerheid of je mail adres klopt en voeg jouw CV toe. Probeer zo goed mogelijk je aanmelding te motiveren bij het vakje 'Motivatie'.

Jouw aanmelding wordt door een vestigingsmedewerker opgepakt waarna jij via de mail of middels een telefoontje op de hoogte wordt gehouden.

Meer informatie?

WCN Schiphol
Flamingoweg 32 (Freightway Building) 1118 EE Schiphol
info@wcn.nl
020 - 4059111
Je vindt onze vacatures ook op social media:
Certificeringen &
keurmerken:
Logo NEN4400-1
Logo Stichting Normering Arbeid
WerkCentrale
is lid van:
Logo ACN
Logo NBBU
© WerkCentrale Nederland | Privacy Statement | Algemene Voorwaarden
Top