Werkgevers

HR medewerker

Regio Schiphol
Fulltime
N.v.t.
Vanaf € 3500,00

Ben je de HR medewerker die uitblinkt in communicatie, nauwkeurigheid hoog in het vaandel heeft staan en een achtergrond heeft in HR-administratie? Als je enthousiast wordt van de precisie die bij HR komt kijken, dan is deze vacature op maat gemaakt voor jou.
In de rol van HR-medewerker ben jij verantwoordelijk voor het efficiënt beheren van administratieve taken. Je fungeert als het aanspreekpunt voor collega's binnen de organisatie en staat klaar om hen te voorzien van de juiste informatie. Je dagelijkse taken omvatten het verwerken van personeelsdossiers, het registreren van ziekte- en herstelmeldingen, het bijhouden van formatie-overzichten en rapportages. Daarnaast ben jij het eerste contactpunt voor onze externe payroll leverancier en lever je ondersteuning bij de maandelijkse salarisverwerking, zodat iedereen aan het einde van de maand zijn welverdiende salaris ontvangt.

Er zijn voor deze vacature HR medewerker diverse mogelijkheden: FT, PT, (deels) werken vanuit huis.

Voornaamste werkzaamheden van de HR medewerker:

  • Het opmaken van arbeidsovereenkomsten.
  • Het volledig in orde maken van de verplichte documenten voor personeelsdossiers.
  • Het inschrijven van collega's bij arboned, pensioenregelingen en HR-systemen (indien niet geautomatiseerd).
  • Het bevestigen van uitdiensttredingen.
  • Het uitschrijven van collega's uit interne systemen.
  • Het actueel houden van verzuimdossiers.
  • Het beantwoorden van vragen van collega's en leidinggevenden over onderwerpen zoals salarissen, vakantiedagen, contractwijzigingen, ziekmeldingen, ouderschapsverlof en meer.
  • Het dagelijks beheren van de HR-mailbox, inclusief het verwerken van HR-mutaties en verzuimregistraties.
  • Het opstellen van HR-rapportages op basis van gegevens uit het personeelsinformatiesysteem, zoals FTE, verzuimcijfers en productiviteit.
  • Het opvolgen van het opleidingsplan, inclusief het coördineren van trainingen en de administratieve afhandeling daarvan.

Functie-eisen

Opleiding en vaardigheden van de HR medewerker:
• Je hebt een diploma op MBO/HBO-niveau in Human Resource Management, Dienstverlening, of je bent gemotiveerd om je in dit vakgebied te specialiseren.
• Je hebt bij voorkeur minimaal 2-3 jaar relevante werkervaring op een HR-afdeling, bij voorkeur in een logistieke werkomgeving.
• Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden, bent stressbestendig en neemt graag het initiatief.
• Je beheerst zowel de Nederlandse als Engelse taal zowel mondeling als schriftelijk op een hoog niveau.
Verklaring Omtrent Gedrag dient bij aanname aangevraagd te worden. Een assessment kan onderdeel zijn van de procedure.

Wil je een extra financiële bonus? Ga dan naar: https://www.werkcentralenederland.nl/aanbrengbonus/ en verdien een leuke cadeaubon! Je hoeft niet eens voor ons werkzaam te zijn om de cadeaubon te verdienen.

WerkCentrale Nederland is aangesloten bij de NBBU CAO. De NBBU is dé brancheorganisatie van professionele intermediairs op de arbeidsmarkt. We behartigen de belangen van ruim 1.300 brede dienstverleners in de flexbranche: uitzendbureaus, payroll ondernemingen, zzp-bemiddelaars en andere intermediairs op de flexibele arbeidsmarkt. Meer info.

Bedrijfsdetails

Dit bedrijf is een dochteronderneming van de gerenommeerde "Dit bedrijf Groep", een vooraanstaand bedrijf. Wereldwijd heeft Dit bedrijf een indrukwekkende reputatie en behoort het tot de top 9 van logistieke dienstverleners met een uitgebreid wereldwijd netwerk. Dit bedrijf heeft vestigingen in zowel Schiphol als Rotterdam en legt sterk de nadruk op intercontinentale expeditie, waarbij zowel lucht- als zeevracht centraal staan.

We zijn momenteel op zoek naar een toegewijde fulltime HR-medewerker voor onze locatie te Schiphol.

Werktijden

De werktijden/-dagen voor deze vacature zijn: Dagdiensten

Reageer op deze functie:


Zoek jouw vacature:

Wat gebeurt er hierna?

Wanneer de vacature hiernaast jou aanspreekt dan dien je alle velden in te vullen. Controleer voor de zekerheid of je mail adres klopt en voeg jouw CV toe. Probeer zo goed mogelijk je aanmelding te motiveren bij het vakje 'Motivatie'.

Jouw aanmelding wordt door een vestigingsmedewerker opgepakt waarna jij via de mail of middels een telefoontje op de hoogte wordt gehouden.

Meer informatie?

WCN Schiphol
Flamingoweg 32 (Freightway Building) 1118 EE Schiphol
info@wcn.nl
020 - 4059111
Je vindt onze vacatures ook op social media:
Certificeringen &
keurmerken:
Logo NEN4400-1
Logo Stichting Normering Arbeid
WerkCentrale
is lid van:
Logo ACN
Logo NBBU
© WerkCentrale Nederland | Privacy Statement | Algemene Voorwaarden
Top