Werkgevers

Importmedewerker Rotterdam

Regio Rotterdam
Fulltime
N.v.t.
€3500,-

In de rol van Importmedewerker Rotterdam, ben je werkzaam op de afdeling Import Zeevracht in de regio Rotterdam. In deze rol draag je de volledige verantwoordelijkheid voor het gehele importproces, zowel voor FCL- als LCL-zendingen, van begin tot eind.

Samen met je collega's ben je belast met de nauwkeurige afhandeling van alle inkomende zeevrachtzendingen. Deze functie legt de nadruk op het onderhouden van sterke klantrelaties en vereist nauw contact met alle betrokken partijen. Het oplossen van eventuele problemen en uitdagingen heeft een hoge prioriteit in jouw takenpakket, omdat klanttevredenheid onze topprioriteit is.

Wat ga je doen als Importmedewerker Rotterdam:

 • Je verwerkt import zeevrachtzendingen op een foutloze manier en zorgt tegelijkertijd voor alle bijbehorende documentatie.
 • Gedurende het hele proces onderhoud je contact met verschillende belanghebbenden, zoals klanten, agenten, vervoerders en interne afdelingen.
 • Je hebt de verantwoordelijkheid voor het voorbereiden van dossiers voor facturatie en inklaring.
 • Je onderhoudt commerciële relaties met zowel bestaande als nieuwe partners.
 • Je handelt vragen en klachten van onze klanten correct af.

Functie-eisen

Om in aanmerking te komen voor de positie van Importmedewerker Rotterdam Zeevracht, dien je te voldoen aan de volgende vereisten:

 • Je hebt ten minste 3 jaar ervaring in een vergelijkbare functie.
 • Je hebt minimaal een afgeronde MBO-niveau 4 opleiding op het gebied van (Haven) Logistiek.
 • Bij voorkeur heb je een voltooide HBO-opleiding in Logistiek en Economie of aantoonbaar HBO-werk- en denkniveau.
 • Je beheerst zowel de Nederlandse als de Engelse taal uitstekend.
 • Je beschikt over uitstekende communicatieve en interpersoonlijke vaardigheden.
 • Je hebt een flexibele houding, bent stressbestendig, zelfstandig, enthousiast en proactief.
 • Kennis van douaneafhandeling is een pre.
 • Wil je een extra financiële bonus? Ga dan naar: Bonus verdienen en verdien een leuke cadeaubon! Je hoeft niet eens voor ons werkzaam te zijn om de cadeaubon te verdienen.WerkCentrale Nederland is aangesloten bij de NBBU CAO. De NBBU is dé brancheorganisatie van professionele intermediairs op de arbeidsmarkt. We behartigen de belangen van ruim 1.300 brede dienstverleners in de flexbranche: uitzendbureaus, payroll ondernemingen, zzp-bemiddelaars en andere intermediairs op de flexibele arbeidsmarkt. Meer info.

Bedrijfsdetails

Wij bieden jou een boeiende en uitdagende rol binnen een dynamische organisatie. Er zijn tal van kansen voor persoonlijke groei en ontwikkeling. Het team waarin je terechtkomt, staat altijd voor je klaar om je te ondersteunen en te begeleiden. We moedigen je aan om initiatief te tonen en proactief te zijn, zodat je de rol volledig eigen kunt maken.
Aantrekkelijke primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Een dynamische functie met mogelijkheden voor professionele groei. Een aangename en informele werkomgeving, waar teamwork centraal staat.

Werktijden

De werktijden/-dagen voor deze vacature zijn: Dagdiensten

Reageer op deze functie:


Zoek jouw vacature:

Wat gebeurt er hierna?

Wanneer de vacature hiernaast jou aanspreekt dan dien je alle velden in te vullen. Controleer voor de zekerheid of je mail adres klopt en voeg jouw CV toe. Probeer zo goed mogelijk je aanmelding te motiveren bij het vakje 'Motivatie'.

Jouw aanmelding wordt door een vestigingsmedewerker opgepakt waarna jij via de mail of middels een telefoontje op de hoogte wordt gehouden.

Meer informatie?

WCN Rotterdam
Rotterdam
rotterdam@wcn.nl
010 - 3032801
Je vindt onze vacatures ook op social media:
Certificeringen &
keurmerken:
Logo NEN4400-1
Logo Stichting Normering Arbeid
WerkCentrale
is lid van:
Logo ACN
Logo NBBU
© WerkCentrale Nederland | Privacy Statement | Algemene Voorwaarden
Top