Werkgevers

Magazijnmedewerker Schiphol

Regio Schiphol
Fulltime
N.v.t.
In overleg

Als magazijnmedewerker Schiphol maak je deel uit van een vast team van ongeveer 5 à 10 collega's, waarbij je afwisselend werkt in ochtend-, middag-/avond- en nachtdiensten. Het grootste deel van je dienst breng je door op het crossdock, waar je goederen verplaatst met behulp van een elektrische pallettruck (EPT) of heftruck. Je zorgt ervoor dat de orders gereed zijn op het dock, klaar om in andere vrachtwagens te worden geladen voor verdere transport.

Tijdens de dagelijkse SUM-meeting krijg je te horen welke taken je die dag moet uitvoeren en waar je rekening mee moet houden. Het is aan jou om te laten zien dat je deze instructies volledig begrijpt en om extra stappen te zetten om je collega's te ondersteunen bij hun werkzaamheden. We moedigen ook persoonlijke groei aan! Als je je taken goed uitvoert, staan we open voor jouw ideeën om intern een andere functie binnen ons bedrijf te vervullen. Dit kan zowel in het magazijn als op kantoor zijn!

Jouw verantwoordelijkheden als Magazijnmedewerker Schiphol:

 • Als warehouse medewerker laat jij je niet gek maken. Met toewijding voer je de volgende taken uit, altijd met een glimlach:
 • Je bent verantwoordelijk voor het scannen van goederen.
 • Daarnaast voer je crossdock-werkzaamheden uit met behulp van een EPT of heftruck.
 • Je zorgt voor een nauwkeurige beheer en controle van de voorraden in het warehouse.
 • Bovendien ben je bereid om te helpen bij andere klussen, zoals opruimen en het bijhouden van de administratie.

Functie-eisen

Jouw competenties en ervaringen als Magazijnmedewerker Schiphol:

 • Binnen de logistiek vormen alle puzzelstukjes een geheel, en jij bent een belangrijke schakel in dit proces. We zijn op zoek naar een flexibele, sociale collega die weet van aanpakken en de volgende kwaliteiten bezit.
 • Hoewel ervaring in de logistiek niet vereist is, is het zeker een pluspunt als je hier al bekend mee bent.
 • Het hebben van een EPT-, heftruck- en reachtruckcertificaat is bij voorkeur al een onderdeel van jouw vaardigheden, of je bent bereid deze snel te behalen.
 • Je moet beschikbaar zijn voor drieploegendiensten en ook twee keer per zes weken in het weekend kunnen werken.
 • Een goede beheersing van zowel de Nederlandse als de Engelse taal is belangrijk.
 • Vanwege de locatie is het noodzakelijk dat je over eigen vervoer beschikt.

Er zijn verschillende redenen waarom werken als Magazijnmedewerker Schiphol bij ons bedrijf aantrekkelijk is:

 1. Dynamische werkomgeving: Ons bedrijf biedt een dynamische werkomgeving waarin geen enkele dag hetzelfde is. Je zult werken in een snel veranderende omgeving met diverse uitdagingen, waardoor je vaardigheden voortdurend worden uitgedaagd en ontwikkeld.
 2. Competitieve arbeidsvoorwaarden: Naast een aantrekkelijk salaris bieden we ook extra voordelen. Je ontvangt een reiskostenvergoeding, een goede pensioenregeling en hebt recht op 24 vakantiedagen en 3,5 ATV-dagen. We bieden ook flexibele werktijden om een goede balans tussen werk en privéleven te bevorderen.
 3. Groeimogelijkheden: We waarderen ambitie en stimuleren de groei van onze medewerkers. Er zijn interne mogelijkheden om je vaardigheden en kennis verder te ontwikkelen. We bieden trainingen en opleidingsmogelijkheden om jouw professionele groei te ondersteunen.
 4. Stabiliteit en werkzekerheid: Bij ons begin je met een solide jaarcontract, met de mogelijkheid tot een vast dienstverband op lange termijn. We streven naar langdurige samenwerking en bieden stabiliteit en werkzekerheid.
 5. Teamgeest en ondersteuning: We hebben een hecht team waarin samenwerking en ondersteuning centraal staan. Je werkt samen met collega's die dezelfde passie voor logistiek delen en kunt rekenen op ondersteuning en begeleiding van ervaren professionals.

Wil je een extra financiële bonus? Ga dan naar: Bonus verdienen en verdien een leuke cadeaubon! Je hoeft niet eens voor ons werkzaam te zijn om de cadeaubon te verdienen.

WerkCentrale Nederland is aangesloten bij de NBBU CAO. De NBBU is dé brancheorganisatie van professionele intermediairs op de arbeidsmarkt. We behartigen de belangen van ruim 1.300 brede dienstverleners in de flexbranche: uitzendbureaus, payroll ondernemingen, zzp-bemiddelaars en andere intermediairs op de flexibele arbeidsmarkt. Meer info.

 

Bedrijfsdetails

De locatie is fantastisch, het team is geweldig, het werk is gevarieerd en jouw ideeën worden serieus genomen. Bovendien krijg je daadwerkelijk de mogelijkheid om door te groeien als je die ambitie hebt.
Op onze locatie op Schiphol nemen we de luchtvracht voor verschillende gerenommeerde high-tech klanten voor onze rekening. Daarnaast hebben we ook een speciale afdeling, de dedicated pharma cell, die zich volledig richt op het transport en de opslag van farmaceutische producten. Als onderdeel van het Hard Cargo team zul jij werkzaam zijn op een afdeling waar we zowel high-tech goederen als vliegtuigonderdelen behandelen. Je kunt dus rekenen op een dynamische werkomgeving met een breed scala aan taken en uitdagingen. Dit moet toch echt de trigger zijn magazijnmedewerker Schiphol.

 

Werktijden

De werktijden/-dagen voor deze vacature zijn: Volgens rooster

Reageer op deze functie:


Zoek jouw vacature:

Wat gebeurt er hierna?

Wanneer de vacature hiernaast jou aanspreekt dan dien je alle velden in te vullen. Controleer voor de zekerheid of je mail adres klopt en voeg jouw CV toe. Probeer zo goed mogelijk je aanmelding te motiveren bij het vakje 'Motivatie'.

Jouw aanmelding wordt door een vestigingsmedewerker opgepakt waarna jij via de mail of middels een telefoontje op de hoogte wordt gehouden.

Meer informatie?

WCN Schiphol
Flamingoweg 32 (Freightway Building) 1118 EE Schiphol
info@wcn.nl
020 - 4059111
Je vindt onze vacatures ook op social media:
Certificeringen &
keurmerken:
Logo NEN4400-1
Logo Stichting Normering Arbeid
WerkCentrale
is lid van:
Logo ACN
Logo NBBU
© WerkCentrale Nederland | Privacy Statement | Algemene Voorwaarden
Top