Werkgevers

Medewerker Import Logistics starter

Regio Amsterdam
Fulltime
N.v.t.
In overleg

Het bedrijf heeft zich gespecialiseerd in het efficiënt afhandelen van "breakbulk" en "projectlading". Zij zoeken een Medewerker Import Logistics starter.

Wat verwijst naar goederen die te groot, te zwaar of te complex zijn om in standaardcontainers te passen. Gevestigd in de haven van Amsterdam, exploiteren we twee terminals met in totaal negen aanlegplaatsen. Deze terminals onderscheiden zich door directe en veelzijdige verbindingen met het achterland van Europa, via verschillende vormen van transport.

Op verzoek kunnen we een complete distributieservice bieden naar opeenvolgende bestemmingen, inclusief het beheren van alle benodigde douaneformaliteiten. Hierdoor krijgen onze klanten de vrijheid om zich te concentreren op andere kernaspecten van hun onderneming, terwijl wij zorgen voor een gestroomlijnde logistiek en een vlotte afhandeling.

De kern van de functie "Import Logistics" is het fungeren als het voornaamste aanspreekpunt voor onze klanten. Wij nemen niet alleen de administratieve verwerking van klantopdrachten op ons, maar coördineren deze ook nauwgezet met andere interne afdelingen. Dit waarborgt een naadloze uitvoering van alle stappen binnen het logistieke proces en houdt onze klanten te allen tijde op de hoogte van de voortgang.

Functie-eisen

Inhoud van de functie medewerker import Logistics starter:
• Administratieve verwerking van zendingen en verspreiden opdrachten naar relevante afdelingen en leveranciers.
• Aanspreekpunt van de klant bij vragen over de status van zendingen of hun voorraadniveau.
• Controle op volledigheid en tijdigheid van de uitvoering van klantopdrachten
• Voorbereiden en verzorgen van een volledige en juiste facturatie
• Ondersteuning van het loket bij het verstrekken van ladingpapieren aan chauffeurs

Functiekenmerken en -vereisten medewerker import Logistics starter:
• MBO werk-/denkniveau
• Werkervaring in / affiniteit met logistieke dienstverlening is een voordeel, maar niet noodzakelijk. Wij hebben veel ervaring met intern opleiden.
• Kennis van Microsoft Business Central is een pre
• Goede beheersing van Engelse taal in woord en geschrift.

Wil je een extra financiële bonus? Ga dan naar: Bonus verdienen en verdien een leuke cadeaubon! Je hoeft niet eens voor ons werkzaam te zijn om de cadeaubon te verdienen.

WerkCentrale Nederland is aangesloten bij de NBBU CAO. De NBBU is dé brancheorganisatie van professionele intermediairs op de arbeidsmarkt. We behartigen de belangen van ruim 1.300 brede dienstverleners in de flexbranche: uitzendbureaus, payroll ondernemingen, zzp-bemiddelaars en andere intermediairs op de flexibele arbeidsmarkt. Meer info.

Bedrijfsdetails

Voor een van de mooiste bedrijven op Amsterdam Westpoort zoeken wij een administratief talent een medewerker import Logistics starter!

Werktijden

De werktijden/-dagen voor deze vacature zijn: Dagdiensten

Reageer op deze functie:


Zoek jouw vacature:

Wat gebeurt er hierna?

Wanneer de vacature hiernaast jou aanspreekt dan dien je alle velden in te vullen. Controleer voor de zekerheid of je mail adres klopt en voeg jouw CV toe. Probeer zo goed mogelijk je aanmelding te motiveren bij het vakje 'Motivatie'.

Jouw aanmelding wordt door een vestigingsmedewerker opgepakt waarna jij via de mail of middels een telefoontje op de hoogte wordt gehouden.

Meer informatie?

WCN Schiphol
Flamingoweg 32 (Freightway Building) 1118 EE Schiphol
info@wcn.nl
020 - 4059111
Je vindt onze vacatures ook op social media:
Certificeringen &
keurmerken:
Logo NEN4400-1
Logo Stichting Normering Arbeid
WerkCentrale
is lid van:
Logo ACN
Logo NBBU
© WerkCentrale Nederland | Privacy Statement | Algemene Voorwaarden
Top