Werkgevers

Ocean Export Agent

Regio Rotterdam
Fulltime
N.v.t.
€2800 - €3400

Als Ocean Export Agent zorg je ervoor dat het exportproces vlekkeloos verloopt. Als Ocean Export Agent werk je in een dynamische omgeving waarin snelheid, accuraatheid en klantgerichtheid centraal staan. Ook voorzie je de klant van alle informatie en bied je een uitzonderlijke klantenservice. Je krijgt de mogelijkheid om je vaardigheden binnen de logistiek verder te ontwikkelen en bij te dragen aan de groei van het bedrijf. Je werkt in een internationale omgeving.

Ben jij de Ocean Export Agent waar wij naar op zoek zijn? Solliciteer nu en wie weet stap jij snel aan boord!

Functie-eisen

Dit ben jij als Ocean Export Agent:

  • Minimaal 1 jaar relevante logistieke ervaring en/of training;
  • Goede kennis en begrip van incoterms;
  • Je bent een echte teamplayer en pro-actief;
  • Je hebt inzicht van documentatie met betrekking tot zeevracht;
  • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.

Over het aanbod aan de Ocean Export Agent.

  • Een goed salaris gebaseerd o.b.v. kennis en ervaring
  • Onderdeel van een groot enthousiast team waarbij ontwikkelen centraal staat
  • Eindeloze doorgroeimogelijkheden zowel intern als extern
  • 25 vakantiedagen op fulltime basis
  • Optie tot deelname aan het Employee stock plan

Wil je een extra financiële bonus? Ga dan naar: https://www.werkcentralenederland.nl/aanbrengbonus/ en verdien een leuke cadeaubon! Je hoeft niet eens voor ons werkzaam te zijn om de cadeaubon te verdienen.

WerkCentrale Nederland is aangesloten bij de NBBU CAO. De NBBU is dé brancheorganisatie van professionele intermediairs op de arbeidsmarkt. We behartigen de belangen van ruim 1.300 brede dienstverleners in de flexbranche: uitzendbureaus, payroll ondernemingen, zzp-bemiddelaars en andere intermediairs op de flexibele arbeidsmarkt. Meer info.

Bedrijfsdetails

Als een toegewijde supply chain partner van vooraanstaande bedrijven over de hele wereld, faciliteren wij grenzeloze zakelijke kansen voor onze gewaardeerde klanten. Onze uitgebreide dienstverlening omvat de consolidatie en verzending van lucht- en zeevracht, douaneactiviteiten, vrachtverzekering, orderbeheer, geavanceerde opslagfaciliteiten, efficiënte distributiekanalen en op maat gemaakte logistieke oplossingen. Met een frisse benadering van logistiek en een voortdurende focus op de nieuwste innovaties, dagen we dagelijks onze collega's, klanten en partners uit en inspireren we hen.

Bij ons werken betekent deel uitmaken van een modern en professioneel bedrijf dat zich voortdurend aanpast aan de huidige tijd. Ons team bestaat uit de meest getalenteerde supply chain professionals, verspreid over meer dan 300 locaties wereldwijd. We zijn actief op alle belangrijke luchthavens en havens over de hele wereld, opererend in 103 landen en op 6 continenten. Onze internationale werkomgeving biedt opwindende carrièremogelijkheden, waarbij bijna 31% van ons personeel doorgroeit naar hogere functies, en medewerkers gemiddeld langer dan 11 jaar in dienst blijven.

Werktijden

De werktijden/-dagen voor deze vacature zijn: Dagdiensten

Reageer op deze functie:


Zoek jouw vacature:

Wat gebeurt er hierna?

Wanneer de vacature hiernaast jou aanspreekt dan dien je alle velden in te vullen. Controleer voor de zekerheid of je mail adres klopt en voeg jouw CV toe. Probeer zo goed mogelijk je aanmelding te motiveren bij het vakje 'Motivatie'.

Jouw aanmelding wordt door een vestigingsmedewerker opgepakt waarna jij via de mail of middels een telefoontje op de hoogte wordt gehouden.

Meer informatie?

WCN Rotterdam
Rotterdam
rotterdam@wcn.nl
010 - 3032801
Je vindt onze vacatures ook op social media:
Certificeringen &
keurmerken:
Logo NEN4400-1
Logo Stichting Normering Arbeid
WerkCentrale
is lid van:
Logo ACN
Logo NBBU
© WerkCentrale Nederland | Privacy Statement | Algemene Voorwaarden
Top