Werkgevers

Platformmedewerker Schiphol

Regio Schiphol
Fulltime
In overleg
€2.373,- - €2.612,-

De meest unieke job is die van platformmedewerker Schiphol op de luchthaven, je rijdt met speciale transportvoertuigen tussen de vliegtuigen door. Je komt in het vliegtuigruim, de cabine waarin de passagiers zich bevinden, en in de cockpit. Een unieke baan in een unieke werkomgeving. Het is hard doorwerken met je team zodat elk vliegtuig tijdig kan vertrekken.

Je gaat op vakantie, staat bij de incheckbalie en je ziet je koffer verdwijnen, maar wat gebeurt er daarna met je koffer? Dat kun jij nu ontdekken als je via ons aan de slag gaat in een hele leuke combi functie bagage kelder en platform!

De Bagage kelder, de gezelligste plek op de Airport! Je werkt nooit alleen, maar in een oergezellig team dat weet van aanpakken en het de hele dag door een uitdaging vindt om alle koffers op tijd op de juiste kar te krijgen. Want gaat de koffer op de verkeerde kar, dan zit de passagier in Spanje en zijn/haar koffer staat in Griekenland, dat is natuurlijk niet heel handig.
Het is voor het hele team een uitdaging om elke dag binnen een kort tijdbestek alle koffers in en uit het vliegtuig te krijgen, waarna het door collega’s van de gate naar het vliegtuig vervoerd wordt en vice versa.
Het ene team haalt de koffers uit het vliegtuig, terwijl het andere team in de kelder bezig is de koffers op de juiste karren te krijgen zodat de koffers datzelfde vliegtuig direct weer in gaan.

Functie-eisen

Functie-eisen aan de platformmedewerker Schiphol:

Geldig Nederlands Rijbewijs B (verplicht)
Leeftijd 18+ (ivm starten voor 6.00 uur en op zondagen)
Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal
Flexibiliteit!
Binnen 1 uur op de Airport kunnen zijn en in bezit van eigen vervoer, er rijdt geen Openbaar Vervoer op en rond de Airport tussen 22.00 uur en 07.00 uur.
Fysiek in orde
Vanaf 2015 tot heden aaneengesloten ingeschreven en geregistreerd staan op een officieel woonadres in Nederland, dit ivm de screeningseisen voor de VGB (Verklaring Geen Bezwaar), en je mag géén justitieel verleden hebben.
Wat bieden wij

Als platformmedewerker Schiphol heb je leuke collega’s in een enthousiast team!
Veel ruimte voor ontwikkeling, je krijgt van ons de Dangerous Goods en Safety training.
Een marktconform salaris en reiskostenvergoeding
Werken op fulltime wisseldienstenrooster, je kunt géén voorkeurstijden/dagen opgeven (parttime is niet mogelijk)
Veel ruimte voor ontwikkeling en doorgroei, je krijgt diverse opleidingen/trainingen
Je draait geen nachtdiensten
Je ontvangt de hoogste onregelmatigheidstoeslagen binnen de branche: tussen 22% en 40% bovenop je bruto uurloon bij de onregelmatige werktijden.
Uurloon: Bij start € 14,02 Daar bovenop komen nog de onregelmatigheidstoeslagen die oplopen tot wel 33% als je voor 7.00 uur start of na 19.00 eindigt.
Werktijden: van maandag t/m zondag ook tijdens feestdagen, tussen 4.30 en 00.00 uur.

Denk jij dit is dé job ? Reageer dan snel en dan kun je deze week op gesprek, direct tijdens het gesprek hoor je of je aangenomen bent en of de job voor jou is! Dat gaat snel toch!

Het is noodzakelijk dat je eigen vervoer hebt, op en rond de Airport rijdt er geen Openbaar Vervoer tussen 22.00 en 07.00 uur .

Wil je een extra financiële bonus? Ga dan naar: Bonus verdienen en verdien een leuke cadeaubon! Je hoeft niet eens voor ons werkzaam te zijn om de cadeaubon te verdienen.

WerkCentrale Nederland is aangesloten bij de NBBU CAO. De NBBU is dé brancheorganisatie van professionele intermediairs op de arbeidsmarkt. We behartigen de belangen van ruim 1.300 brede dienstverleners in de flexbranche: uitzendbureaus, payroll ondernemingen, zzp-bemiddelaars en andere intermediairs op de flexibele arbeidsmarkt. Meer info.

 

Bedrijfsdetails

Vrachtafhandelaar zoekt de beste Platformmedewerker Schiphol.

Werktijden

De werktijden/-dagen voor deze vacature zijn: Volgens rooster

Reageer op deze functie:


Zoek jouw vacature:

Wat gebeurt er hierna?

Wanneer de vacature hiernaast jou aanspreekt dan dien je alle velden in te vullen. Controleer voor de zekerheid of je mail adres klopt en voeg jouw CV toe. Probeer zo goed mogelijk je aanmelding te motiveren bij het vakje 'Motivatie'.

Jouw aanmelding wordt door een vestigingsmedewerker opgepakt waarna jij via de mail of middels een telefoontje op de hoogte wordt gehouden.

Meer informatie?

WCN InHouse
Pelikaanweg 1 1118 DT Schiphol (Op afspraak)
inhouse@wcn.nl
020 - 2382578
Je vindt onze vacatures ook op social media:
Certificeringen &
keurmerken:
Logo NEN4400-1
Logo Stichting Normering Arbeid
WerkCentrale
is lid van:
Logo ACN
Logo NBBU
© WerkCentrale Nederland | Privacy Statement | Algemene Voorwaarden
Top