Werkgevers

Senior Export Medewerker

Regio Schiphol
Fulltime
In overleg
+/- €3500,00

Voor deze uitdagende en afwisselende functie zijn wij op zoek naar een ervaren senior export medewerker luchtvracht, in hart en nieren die een heel mooi salaris zou willen verdienen. Je vindt het een uitdaging om logistieke vraagstukken op te lossen en als aanspreekpunt van de klant weet je het juiste advies te geven. En natuurlijk zorg je voor een correcte en tijdige afhandeling van de export luchtvrachtzendingen van A tot Z. Samen met je collega’s kwaliteit en service bieden aan de klant heb je hoog in het vaandel staan. Deze vacature is niet op uitzendbasis maar direct op contract bij onze klant!

  • Je verricht als ervaren senior export medewerker luchtvracht de administratieve en operationele afhandeling van de exportzendingen.
  • Dangerous Goods-zendingen kun je van A tot Z afwerken ( inclusief DG check).
  • Je maakt tariefafspraken met de diverse leveranciers, adviseert en weet sluitende oplossingen en offertes aan te bieden voor logistieke uitdagingen.
  • Je voert alle voorkomende douane-handelingen uit die zowel bij de in- als uitslag van de goederen horen.

 

Functie-eisen

Eisen waaraan de Senior Export medewerker moet voldoen:

  • Je hebt een afgeronde opleiding op minimaal MBO4-niveau.
  • Daarnaast heb je minimaal 3 jaar relevante ervaring opgedaan als export medewerker, agent, in de luchtvrachtindustrie op een exportafdeling Luchtvracht.
  • Je beschikt over goede sociale en communicatieve vaardigheden en bent klantgericht.
  • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, zowel mondeling als schriftelijk.
  • Je hebt geen 9 tot 5 mentaliteit en hebt geen bezwaar om af en toe wisselende diensten te werken.

Wil je een extra financiële bonus? Ga dan naar: Bonus verdienen en verdien een leuke cadeaubon! Je hoeft niet eens voor ons werkzaam te zijn om de cadeaubon te verdienen.

WerkCentrale Nederland is aangesloten bij de NBBU CAO. De NBBU is dé brancheorganisatie van professionele intermediairs op de arbeidsmarkt. We behartigen de belangen van ruim 1.300 brede dienstverleners in de flexbranche: uitzendbureaus, payroll ondernemingen, zzp-bemiddelaars en andere intermediairs op de flexibele arbeidsmarkt. Meer info.

 

Bedrijfsdetails

Deze wat kleinere organisatie met een toonaangevende naam. Wanneer je nog een aantal jaren wil werken dan is deze vacature als Senior Export Medewerker ook erg interessant!

Werktijden

De werktijden/-dagen voor deze vacature zijn: Dagdiensten

Reageer op deze functie:


Zoek jouw vacature:

Wat gebeurt er hierna?

Wanneer de vacature hiernaast jou aanspreekt dan dien je alle velden in te vullen. Controleer voor de zekerheid of je mail adres klopt en voeg jouw CV toe. Probeer zo goed mogelijk je aanmelding te motiveren bij het vakje 'Motivatie'.

Jouw aanmelding wordt door een vestigingsmedewerker opgepakt waarna jij via de mail of middels een telefoontje op de hoogte wordt gehouden.

Meer informatie?

WCN Schiphol
Flamingoweg 32 (Freightway Building) 1118 EE Schiphol
info@wcn.nl
020 - 4059111
Je vindt onze vacatures ook op social media:
Certificeringen &
keurmerken:
Logo NEN4400-1
Logo Stichting Normering Arbeid
WerkCentrale
is lid van:
Logo ACN
Logo NBBU
© WerkCentrale Nederland | Privacy Statement | Algemene Voorwaarden
Top