Werkgevers

Senior Medewerker Facturatie

Regio Schiphol
Fulltime
Bij beschikbaar
€ 3.500,- tot € 4245,-

Hallo enthousiaste Schiphol-liefhebber, we zijn op zoek naar een Senior Medewerker Facturatie om de facturatie van onze klanten te beheren. Je komt terecht in een hecht en deskundig team.

Wat houdt je functie in als Senior Medewerker Facturatie?

  • In deze rol werk je samen met het team en ben je waarnemend teamleider in afwezigheid van de teamleider. Je fungeert als het eerste aanspreekpunt voor medewerkers, interne en externe klanten.
  • Je hebt uitgebreide ervaring met het gehele proces op de afdeling, inclusief het controleren van ontvangen facturen op nauwkeurigheid en volledigheid, het aanmaken van "losse facturen" met behulp van AWB, airwaybills, en werkbonnen, en het geven van opdrachten voor (interne) doorbelasting. Daarnaast verwerk je en genereer je facturen die zijn samengesteld door het systeem.
  • Je documenteert en archiveert alle afgehandelde facturatie en zorgt dagelijks voor een rapportage aan de teamleider in de vorm van productiecijfers.
  • Je bent verantwoordelijk voor het beheren van de facturatie van A tot Z, inclusief verschillende facturatiestromen voor diverse diensten.

Functie-eisen

Wie ben jij als Senior Medewerker Facturatie?
Als bedrijf zijn we voortdurend in ontwikkeling en we waarderen het als je wilt meedenken over het optimaliseren en verbeteren van onze huidige processen. Daarnaast is het belangrijk dat je onze huidige collega's ondersteunt bij bedrijfsbrede ontwikkelingen. Verder zien we graag de volgende eigenschappen bij jou terug:
• Een MBO+ diploma, bijvoorbeeld op het gebied van financiën.
• Ervaring met Microsoft Excel.
• Uitgebreide kennis van de Nederlandse en Engelse taal in zowel woord als geschrift.
• Aantoonbare werkervaring in facturatie.
• Beschikbaarheid voor 37,5 uur per week.
• Goede communicatieve vaardigheden, analytisch vermogen, leiderschapskwaliteiten, een hands-on mentaliteit, teamspeler en pragmatisch ingesteld.

Wat bieden wij jou als Senior Medewerker Facturatie?
Nu komen we eindelijk bij het deel waar je al aan het begin van deze vacature tekst naar uitkeek: de beloning! Naast een veelzijdige functie op een dynamische locatie kun je het volgende verwachten:
• Een salarisrange van € 3.500,- tot € 4.245,- op basis van 37,5 uur per week, afhankelijk van je relevante werkervaring.
• Een contract voor de duur van één jaar met de mogelijkheid tot verlenging of omzetting naar een vast dienstverband.
• 25 vakantiedagen (op basis van fulltime) + ATV-dagen.
• Een 13e maand.

Wil je een extra financiële bonus? Ga dan naar: https://www.werkcentralenederland.nl/aanbrengbonus/ en verdien een leuke cadeaubon! Je hoeft niet eens voor ons werkzaam te zijn om de cadeaubon te verdienen.

WerkCentrale Nederland is aangesloten bij de NBBU CAO. De NBBU is dé brancheorganisatie van professionele intermediairs op de arbeidsmarkt. We behartigen de belangen van ruim 1.300 brede dienstverleners in de flexbranche: uitzendbureaus, payroll ondernemingen, zzp-bemiddelaars en andere intermediairs op de flexibele arbeidsmarkt. Meer info.

Bedrijfsdetails

Een grote logistieke organisatie met locaties overal ter wereld met heel veel dynamiek!

Werktijden

De werktijden/-dagen voor deze vacature zijn: Dagdiensten

Reageer op deze functie:


Zoek jouw vacature:

Wat gebeurt er hierna?

Wanneer de vacature hiernaast jou aanspreekt dan dien je alle velden in te vullen. Controleer voor de zekerheid of je mail adres klopt en voeg jouw CV toe. Probeer zo goed mogelijk je aanmelding te motiveren bij het vakje 'Motivatie'.

Jouw aanmelding wordt door een vestigingsmedewerker opgepakt waarna jij via de mail of middels een telefoontje op de hoogte wordt gehouden.

Meer informatie?

WCN Schiphol
Flamingoweg 32 (Freightway Building) 1118 EE Schiphol
info@wcn.nl
020 - 4059111
Je vindt onze vacatures ook op social media:
Certificeringen &
keurmerken:
Logo NEN4400-1
Logo Stichting Normering Arbeid
WerkCentrale
is lid van:
Logo ACN
Logo NBBU
© WerkCentrale Nederland | Privacy Statement | Algemene Voorwaarden
Top