Werkgevers

Student Administratief medewerker

Regio Aalsmeer
N.v.t.
In overleg

Voor een bedrijf in de Kwakel zoeken wij een student Administratief medewerker voor de avond uren (16:00 - 22:00 uur). Uiteraard mag het voor deze dagen maandag t/m vrijdag ook een vaste kracht zijn. De locatie is wat lastiger te bereiken daarom is eigen vervoer bijvoorbeeld een scooter waardevol.

Ben jij een gemotiveerde student op zoek naar een flexibele baan? Wil je graag werken in de administratieve sector en ben je beschikbaar van maandag tot en met vrijdag? Dan hebben wij de perfecte functie voor jou!

Wij zijn op zoek naar twee enthousiaste studenten om het team te versterken in de omgeving van Aalsmeer. Als student administratief medewerker import/export zul je verantwoordelijk zijn voor het verwerken van import- en exportdocumenten. Dit is een uitstekende kans om waardevolle ervaring op te doen in de logistieke sector. Uiteraard zul je leren en begeleid worden in deze werkzaamheden.

Functie-eisen

Wat vragen wij van jou als Student Administratief medewerker:

• Beschikbaarheid van maandag tot en met vrijdag, 16:00 tot 22:00 uur
• Flexibiliteit om eerder te starten indien nodig
• Bij voorkeur in het bezit van eigen vervoer (bijvoorbeeld een scooter)
• Gemotiveerd om te leren en bereid om administratieve taken uit te voeren

Wil je een extra financiële bonus? Ga dan naar: Bonus verdienen en verdien een leuke cadeaubon! Je hoeft niet eens voor ons werkzaam te zijn om de cadeaubon te verdienen.

WerkCentrale Nederland is aangesloten bij de NBBU CAO. De NBBU is dé brancheorganisatie van professionele intermediairs op de arbeidsmarkt. We behartigen de belangen van ruim 1.300 brede dienstverleners in de flexbranche: uitzendbureaus, payroll ondernemingen, zzp-bemiddelaars en andere intermediairs op de flexibele arbeidsmarkt. Meer info.

Bedrijfsdetails

Een logistiek bedrijf in de Kwakel zoek 2 medewerkers voor de diensten van 16:00 - 22:00 uur van maandag t/m vrijdag. Dit kunnen bijvoorbeeld studenten zijn of andere talenten!

Reageer op deze functie:


Zoek jouw vacature:

Wat gebeurt er hierna?

Wanneer de vacature hiernaast jou aanspreekt dan dien je alle velden in te vullen. Controleer voor de zekerheid of je mail adres klopt en voeg jouw CV toe. Probeer zo goed mogelijk je aanmelding te motiveren bij het vakje 'Motivatie'.

Jouw aanmelding wordt door een vestigingsmedewerker opgepakt waarna jij via de mail of middels een telefoontje op de hoogte wordt gehouden.

Meer informatie?

WCN Schiphol
Flamingoweg 32 (Freightway Building) 1118 EE Schiphol
info@wcn.nl
020 - 4059111
Je vindt onze vacatures ook op social media:
Certificeringen &
keurmerken:
Logo NEN4400-1
Logo Stichting Normering Arbeid
WerkCentrale
is lid van:
Logo ACN
Logo NBBU
© WerkCentrale Nederland | Privacy Statement | Algemene Voorwaarden
Top