Werkgevers

Studenten bijbaan

Regio Schiphol
Bijbaan
ASAP
In overleg

Er zijn op Schiphol heel veel bijbanen te vinden die bijvoorbeeld voor een student ideaal zou kunnen zijn als een Studenten bijbaan. Afhankelijk van wat voor jou als student ideaal is qua werkdagen en werktijden kan WerkCentrale Nederland op Schiphol aardig wat voor je betekenen. 

Er zijn diverse mogelijkheden voor "Studenten bijbaan": 
Wil je geen vastigheid hebben maar wil je werken wanneer jij zin hebt? Of wil je juist wel een vaste dag in de week werken? 

Geen vastigheid houdt in dat je bij heel veel bedrijven ingezet zou kunnen worden voor diverse werkzaamheden dat zijn hoofdzakelijk dan warehouse gerelateerde, fysieke, werkzaamheden. Deze studenten bijbaan kent geen verplichting want wij bellen jou niet. Nee jij belt ons om  aan te geven dat je morgen of een andere dag van de week kunt werken. Wij zullen dan wanneer er een aanvraag van onze klanten binnenkomt contact met jou opnemen. Voldoet deze aanvraag aan jouw profiel dan bellen wij jou om aan te geven of je nog steeds die dag beschikbaar bent. Zo ja, dan nemen we de  vacature telefonisch en per mail door met jou door en ben jij die dag om die tijd bij onze inlener te vinden op de werkvloer! De dinsdag daarop ontvang jij dan direct jouw salaris. Kun je toch niet meer werken die dag dan bellen wij de volgende beschikbare student. Heel makkelijk, heel flexibel en overal op Schiphol zou je dan kunnen komen te werken! 

Wanneer je als student echt op zoek bent naar een vaste dag, bijvoorbeeld de zaterdag of zondag (of vrijdag avond) dan gaan wij dat regelen voor je. Maar dan geldt wel dat je altijd op die dag bij onze inlener dient te zijn. Deze studenten bijbaan is minder flexibel dan hierboven maar wel heb je vaste inkomsten per week!

 Het is aan jou wat je wilt, geeft het aan ons door en wij pakken het op voor je. 

Je kunt dan denken aan werken in het warehouse: werken wanneer jij beschikbaar bent.
Je kunt dan denken als verhuizer: werken wanneer jij beschikbaar bent.
Er zijn uiteraard geregeld ook mogelijkheden om administratieve werkzaamheden uit te voeren.

De verdiensten kunnen in het weekend oplopen tot wel +/- € 20,00, afhankelijk van de dienst en de dag (weekend toeslagen). Doordeweeks gelden andere percentages. 

Functie-eisen

  • Betrouwbaar
  • Netjes en verzorgd
  • Wij regelen een VOG (verklaring omtrent gedrag)
  • Afspraak = Afspraak

Wil je een extra financiële bonus? Ga dan naar: Bonus verdienen en verdien een leuke cadeaubon! Je hoeft niet eens voor ons werkzaam te zijn om de cadeaubon te verdienen.

WerkCentrale Nederland is aangesloten bij de NBBU CAO. De NBBU is dé brancheorganisatie van professionele intermediairs op de arbeidsmarkt. We behartigen de belangen van ruim 1.300 brede dienstverleners in de flexbranche: uitzendbureaus, payroll ondernemingen, zzp-bemiddelaars en andere intermediairs op de flexibele arbeidsmarkt. Meer info.

Bedrijfsdetails

Als Studenten bijbaan kun je komen te werken bij een expediteur, opslag en/of overslag bedrijven, vervoersbedrijven of zelfs bij verhuisbedrijven.

Werktijden

De werktijden/-dagen voor deze vacature zijn: Volgens rooster

Reageer op deze functie:


Zoek jouw vacature:

Wat gebeurt er hierna?

Wanneer de vacature hiernaast jou aanspreekt dan dien je alle velden in te vullen. Controleer voor de zekerheid of je mail adres klopt en voeg jouw CV toe. Probeer zo goed mogelijk je aanmelding te motiveren bij het vakje 'Motivatie'.

Jouw aanmelding wordt door een vestigingsmedewerker opgepakt waarna jij via de mail of middels een telefoontje op de hoogte wordt gehouden.

Meer informatie?

WCN Schiphol
Flamingoweg 32 (Freightway Building) 1118 EE Schiphol
info@wcn.nl
020 - 4059111
Je vindt onze vacatures ook op social media:
Certificeringen &
keurmerken:
Logo NEN4400-1
Logo Stichting Normering Arbeid
WerkCentrale
is lid van:
Logo ACN
Logo NBBU
© WerkCentrale Nederland | Privacy Statement | Algemene Voorwaarden
Top