Werkgevers

Oproepkracht Schiphol

Werken wanneer het jou schikt.
Als oproepkracht Schiphol kun je werken op de dagen dat jij beschikbaar bent. Je hoeft ons alleen maar aan te geven wanneer je beschikbaar bent. Onze oproepkracht Schiphol is hoofdzakelijk een medewerker die niet dagelijks fulltime beschikbaar is vanwege andere verplichtingen zoals school, studie, oppassen, ander parttime werk of welke omstandigheid dan ook. Als oproepkracht Schiphol werk je met name als loods medewerker, productiemedewerker, magazijnmedewerker, heftruckchauffeur, verhuizer of (licht) administratief medewerker.

Wat zijn de werkzaamheden van een oproepkracht Schiphol?

In de loods ben je bezig met het laden en lossen van vracht of goederen, het sorteren van de goederen, (licht) fysiek opbouwen en afbouwen van pallets, het rijden van heftruck, reachtruck of EPT. In het magazijn ben je aan het orderpicken (orders verzamelen), het rijden van heftruck, reachtruck of EPT, het verzendklaar maken van goederen. Als bijvoorbeeld verhuizer ga je met een team op pad om goederen te verhuizen. Dit kan bij de mensen thuis zijn (particulieren) of bij bedrijven. Bij licht administratieve werkzaamheden moet je denken dat data-entry, verwerken van documenten en het telefonisch helpen van klanten. Een productiemedewerker verzorgt het uitpakken, inpakken, ompakken en verpakken van goederen.

WerkCentrale Nederland houdt rekening met jouw dagen en zelfs tijden. Ideaal want jij bepaalt wanneer je wilt werken.

Wat wordt van een oproepkracht Schiphol gevraagd?

Van een oproepkracht Schiphol vragen wij alleen de beschikbaarheid van jou. Dus ben je student en studeer je nog dan willen wij graag weten welke dagen je zou kunnen werken of vanaf welk tijdstip je beschikbaar bent om te werken in de omgeving van Schiphol (ook Rotterdam is een mogelijkheid). Je kunt dan ook in de schoolvakanties werken. Ben je parttime beschikbaar omdat je met een eigen bedrijf bezig bent of heb je andere verplichtingen ook dan is werken als oproepkracht een mooie oplossing. Het kan ook zo zijn dat je “voorlopig” in Nederland bent en voor die periode zo af en toe zou kunnen werken.

Weet je nog niet wat je wilt worden dan is het werk als oproepkracht Schiphol ook zeer interessant want je gaat dan werken bij diverse bedrijven. Een dagje bij dit bedrijf, een dagje bij dat bedrijf. Naast werk kun je ook opleidingen volgen en wellicht zo een toekomst opbouwen. Velen zijn je voorgegaan en hebben een carrière met vaste baan in de logistiek gevonden.

Voor het werk als oproepkracht Schiphol ben je betrouwbaar, flexibel en fysiek in orde. En bovenal moeten wij op je kunnen rekenen. Afspraak = afspraak! Jij geeft aan dat je morgen beschikbaar bent en aanwezig zult zijn bij onze opdrachtgever. Dan ben je daar ook!

Je dient in bezit te kunnen komen van een VOG (verklaring omtrent gedrag). Je beheerst de Nederlandse en/of Engelse taal in woord.

Wat voor salaris wordt geboden aan een oproepkracht Schiphol?

Het salaris van een oproepkracht Schiphol verschilt per werkgever en is afhankelijk van ervaring en het takenpakket. Het salaris start vaak tussen de € 10,00 en € 12,00 bruto per uur. Het salaris is exclusief toeslagen voor onregelmatig werk, overwerk, reiskosten en reserveringen. Deze komen er nog bij!

Hoe kan ik mij verder ontwikkelen?

Een oproepkracht Schiphol is in principe geen doorgroeibaan. Je bent immers niet fulltime beschikbaar en niet opzoek naar een vaste aanstelling.

Kan ik als oproepkracht Schiphol nog cursussen volgen?

Voor het transport van goederen in een loods of magazijn wordt gereden met elektrische pallet truck (EPT), heftruck en soms reachtruck. Voor het rijden van deze transportmiddelen dien je wel gecertificeerd te zijn. WerkCentrale Nederland biedt cursussen om deze certificaten te behalen.

Hoe kan ik reageren?

Je kunt op onze website op een specifieke functie reageren door jouw gegevens in te vullen en jouw cv bij te voegen. Je kunt ons ook een e-mail sturen naar info@wcn.nl met een motivatie en cv. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op. Voor vragen kun je ons ook altijd bellen.

Deze vacatures vind je misschien interessant

Oproepmedewerker

Regio Schiphol
Bijbaan
Vandaag

Oproepkracht

Regio Schiphol
Bijbaan
Vandaag

WerkCentrale Nederland erkend en gecertificeerd

De NBBU-cao en ABU-cao zien erop toe dat haar leden betrouwbare, professioneel opererende ondernemingen zijn die de wet- en regelgeving, hoe complex ook, in acht nemen. WerkCentrale Nederland is aangesloten bij de NBBU-cao en confirmeert zich hieraan.

Zij houden cao-controles om te zorgen dat de NBBU-cao voor o.a. uitzendkrachten in de uitzendbranche op een correcte manier worden gehanteerd. Deze controle wordt uitbesteed aan een gerenommeerd accountantskantoor die ter plekke 1 à 2 keer per jaar controles uitvoert. Hierbij wordt naar de wet- en regelgeving gekeken en of de cao juist gehanteerd wordt. Hieruit komt een NEN-certificering 4400-1 naar voren.

NBBU-leden moeten beschikken over het SNA-Keurmerk (stichting normering arbeid). Deze certificering is een waarborg dat de bij de NBBU aangesloten bureaus voldoen aan de wet- en regelgeving, voortvloeiend uit het ter beschikking stellen van flexkrachten. Het voorkomen van fraude en illegaliteit in de uitzendbranche is het idee daarachter.

Om nog meer vertrouwen uit te stralen plaatst WerkCentrale Nederland elke maand op haar site een WKA-verklaring (wet keten aansprakelijkheid). De WKA is een regelgeving vanuit de overheid waarmee men zich verzekert van betaling van de verschuldigde loonheffingen alsmede omzetbelastingen.

Kortom, flex-organisaties worden niet zómaar lid bij de NBBU!

Tevens is WerkCentrale Nederland lid van ACN de brancheorganisatie voor de luchtvrachtindustrie in Nederland. De hoofddoelstelling van ACN is het ontwikkelen van de Nederlandse luchtvrachtindustrie in de ruimste zin van het woord.

Vacatures per e-mail

Ontvang de nieuwste vacatures in je mailbox!

Na aanmelden ontvang je een bevestigingsmail waar je kunt aangeven naar welke vacatures je op zoek bent.

Vacature in the spotlight:

Omscholing logistiek medewerker loods

Zet jij graag een stapje extra en wil je werken in de logistiek? Als loodsmedewerker, Omscholing logistiek medewerker loods, ga je aan de slag met alles rondom de fysieke vrachtafhandeling. Samen met jouw team ben je verantwoordelijk voor een correcte uitvoering van de nauwkeurige opbouw/afbraak van de luchtvracht. Daarnaast zorg je dat alles tijdig is klaargezet voordat de luchtvracht op transport gaat.
Regio Schiphol
Fulltime
1 2 3 32
Je vindt onze vacatures ook op social media:
Certificeringen &
keurmerken:
Logo NEN4400-1
Logo Stichting Normering Arbeid
WerkCentrale
is lid van:
Logo ACN
Logo NBBU
© WerkCentrale Nederland | Privacy Statement | Algemene Voorwaarden
Top