Werkgevers

Werken als Intercedent

Ik ben degene die mensen blij maakt.
De intercedent is een zeer diverse functie. Je werkt bij een uitzendbureau en zoekt de ideale baan voor werkzoekenden. Aan de andere kant probeer je als intercedent bedrijven te helpen om hun vacatures te vervullen.

Wat zijn de werkzaamheden van een intercedent?

De intercedent ook wel vestigingsmedewerker genoemd werkt bij een uitzendorganisatie, uitzendbureau. De voornaamste taak van een intercedent is vacatures vervullen met kandidaten die opzoek zijn naar een baan of opzoek zijn naar een nieuwe uitdaging. Wat is er mooier om een vader of moeder van een gezin met 3 kinderen aan een baan te helpen. Wij kunnen je met zekerheid zeggen dat geeft een heel apart gevoel! Wat dacht je van een student die graag alleen in het weekend zou willen werken op Schiphol of een medewerker die hoofdzakelijk in de nacht wil werken. Maar niet alleen de werkzoekende zal dan blij met je zijn ook de bedrijven waarderen dat enorm. Jij hebt hen geholpen met een nieuwe collega zodat zij weer door kunnen met hun business. Na deze goede bemiddeling zul jij weer een aanvraag krijgen om weer opzoek te gaan naar de juiste kandidaat.

Als intercedent ben je dus bemiddelaar tussen vraag en aanbod van vacatures en beschikbaar personeel. Zoveel mensen, zoveel wensen waardoor je je kunt voorstellen dat geen dag hetzelfde zal zijn.  Maar hoe kom je nu aan personeel om jouw contactpersoon van het bedrijf blij te kunnen maken met de juiste kandidaat? Daarvoor maken wij gebruik van diverse zoek machine’s waar kandidaten hun CV achterlaten of op sociale media of op onze eigen website www.werkcentralenederland.nl. Maar wat ook mooi is dat jij een vriend of kennis aangeboden krijgt van een kandidaat die jij in het verleden al aan een baan hebt geholpen. Dat is een grote eer dat jij dat nog een keer mag doen! Jij werd en wordt gewaardeerd.

Je nodigt de werkzoekende dan uit op ons filiaal dat kan face2face of via video bellen. In dit gesprek zul je moeten gaan onderzoeken wat jouw kandidaat wil, hoe en wanneer. Dit verwerk je in onze uitzendsoftware.

Zo ook, een werkzoekende zoekt een baan die jij niet beschikbaar hebt dan ga jij “de boer” op en doet je bel ronde naar al jouw contactpersonen van de bedrijven. Wellicht dat zij net diegene zoeken die jij hebt ingeschreven. Dit is het commerciële stukje. Weer een win-win situatie.

Werken als Intercedent, mail je CV : info@wcn.nl

  • Vacatures die voldoen aan bovenstaand, vind je onderaan deze pagina.
  • Alle logistieke vacatures vind je hier.
Luchtvracht declarant
Intercedent


Wat wordt van een intercedent gevraagd?

Voor het werk als intercedent ben je verantwoordelijk, accuraat, klantvriendelijk, flexibel en oplossingsgericht. Je bezit goede communicatieve vaardigheden. Een medewerker intercedent beheerst ten minste de Nederlandse taal in woord en geschrift. Het gevraagde opleidingsniveau is MBO. Administratieve logistieke werkervaring is een pré. Jij moet in goed Nederlands telefonisch en via de mail jouw kandidaat goed kunnen aanbieden bij de bedrijven. Waarom is jouw ingeschreven kandidaat de juiste match bij de vacature die zij open hebben staan? Ook laat jij weten aan jouw klant voor welk salaris jouw ingeschreven kandidaat wil werken. Past dat in het plaatje bij het bedrijf of moet er wat onderhandeld worden?

Daar WerkCentrale Nederland bemiddelt naar vaste banen in de logistiek, is het een voordeel dat je hier zelf ook mee te maken hebt gehad (wellicht heb jij ooit een keer gewerkt op Schiphol). Als intercedent werk je in dagdiensten van maandag t/m vrijdag.

Wat voor salaris wordt geboden aan een intercedent?

Het salaris verschilt en is afhankelijk van jouw studie en ervaring.

Kan ik ook zonder werkervaring als intercedent aan de slag?

Dat kan zeker maar dan moet je wel een enorme drive hebben, je moet lekker en makkelijk kunnen praten. Bij WerkCentrale Nederland is de sfeer en humor erg belangrijk daar moet je tussen passen en leuk vinden. Let wel te veel praten en je collega’s van het werk afhouden is weer niet de juiste weg 😉.

Kan ik als intercedent nog cursussen volgen?

Een intercedent zal na verloop van tijd de basis cursus intercedent gaan volgen, mocht deze nog niet in het bezit zijn. Tevens om onze logistieke markt te leren kennen zal onze exclusieve basiscursus luchtvracht expediënt naar voren komen. Hierbij leer je de basisbegrippen van de logistieke keten, logistieke documenten, douaneaangifte en incoterms (leveringsvoorwaarden). Dat praat weer makkelijker met werkzoekenden.

Hoe kan ik reageren?

Je kunt op onze website op een specifieke functie reageren door jouw gegevens in te vullen en jouw cv bij te voegen. Je kunt ons ook een e-mail sturen naar info@wcn.nl met een motivatie en cv. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op. Voor vragen kun je ons ook altijd bellen.

Deze vacatures vind je misschien interessant

Intercedent

Regio Schiphol
Fulltime
Zo snel mogelijk
In overleg
Vacatures per e-mail

Ontvang de nieuwste vacatures in je mailbox!

Na aanmelden ontvang je een bevestigingsmail waar je kunt aangeven naar welke vacatures je op zoek bent.

Vacature in the spotlight:

Verzorgende luchtvracht

Ben je gedreven genoeg of heb je al enige ervaring in een logistieke, verzorgende, functie? Wil je een keer heel wat anders in een relaxte functie op Schiphol en jouw klanten verzorgen met jouw hulp? Een regelfunctie met alle mogelijkheden om je te ontwikkelen en door te groeien in de dynamische wereld van de luchtvracht? Maak dan de stap naar dit mooie bedrijf op Schiphol en leer alle ins and outs bij een van de grootste logistieke organisaties
Regio Schiphol
Fulltime
1 2 3 67

Open sollicitatie:

Stuur ons jouw CV en wij onderzoeken de mogelijkheden voor jou.

Klik hier voor het sollicitatieformulier


Je vindt onze vacatures ook op social media:
Certificeringen &
keurmerken:
Logo NEN4400-1
Logo Stichting Normering Arbeid
WerkCentrale
is lid van:
Logo ACN
Logo NBBU
© WerkCentrale Nederland | Privacy Statement | Algemene Voorwaarden
Top