Werkgevers

Warehouse Coördinator

Regio Schiphol
Fulltime
N.v.t.
€ 2.600,- en € 3.000,-

Ben jij de kartrekker in een team en werk je zelf nog even hard mee in de operatie? Ben jij op zoek naar een baan als leidinggevende met verantwoordelijkheid als Warehouse Coördinator? Kom dan bij dit bedrijf op Schiphol werken!

Als Warehouse Coördinator ben je samen met de Handling Teamleader verantwoordelijk voor het operationele proces. Je stuurt mede een team van 5-15 operators zodanig aan dat alle vracht operationeel en administratief juist wordt verwerkt. Je zorgt samen met de teamleider dat iedereen op de hoogte is van de verwachtingen van de dienst. Ook kun je bezig zijn met de planning van vrachtwagens, zodat de vracht goed vanuit het warehouse naar klanten wordt vervoerd. Daarnaast doe je voorstellen voor proces verbeteringen en ondersteun je bij het op de juiste wijze doorvoeren van deze procesverbeteringen. Bij afwezigheid van de teamleider neem jij zijn taken waar.

Je rapporteert in deze functie aan de Handling Teamleader.
Binnen ons warehouse werken wij in 24/7 wisseldiensten.

Een greep uit jouw dagelijkse werkzaamheden als warehouse Coördinator:
• Je bent bij afwezigheid van de teamleider de coach en motivator binnen het team, zodat de juiste kwaliteit en kwantiteit behaald wordt.
• Je bent het eerste aanspreekpunt voor de warehouse operators.
• Draagt zorg voor het verplaatsen van ladingen en het in- en uitladen van trucks/containers in overeenstemming met regelgeving en interne procedures en neemt, indien nodig, correctieve maatregelen.
• Je coördineert de dagelijkse workflow.
• Je hebt een signalerende rol binnen de huidige processen en draagt verbeteringen aan waar nodig en voert deze ook door.

Dit ben jij als warehouse Coördinator:
Je bent de kartrekker binnen het team en je hebt leidinggevende capaciteiten. Je vindt het leuk om zelf nog volop mee te draaien in de operatie, maar daarnaast aanvullende taken zoals het motiveren van het team.

Functie-eisen

Verder heb je als warehouse Coördinator:
• Je beschikt over MBO werk- en denk niveau.
• Je heb je ervaring binnen de logistieke sector, bijvoorbeeld als meewerkend voorman
• Kennis binnen de luchtvracht is een pré.
• Je bent flexibel en bereid om wisseldiensten te draaien, incl nachtdiensten
• Kennis van logistieke CRM systemen en goede kennis van Excel is een must.
• Je bent proactief, bent creatief in het bedenken van oplossingen en je bent stressbesteding.

Dit bieden wij de warehouse Coördinator:
Niet zomaar een baan, wij zeggen liever een carrière bij een wereldwijde marktleider in de logistiek. Top Employer van het jaar 2020 én 2021. Bij Dit bedrijf ontwikkel je je eigen loopbaan. Hier zit uiteraard een mooi en uitgebreid arbeidsvoorwaarden pakket bij zoals;
• Je werkt in deze functie fulltime; daar hoort uiteraard een goed salaris tussen de € 2.600,- en € 3.000,- o.b.v. 40 uur, afhankelijk van kennis en ervaring;
• Een onregelmatigheidstoeslag voor het werken in de avond en nacht en/of op zondagen en feestdagen, variërend van 30% tot 100% .
• Goede secundaire arbeidsvoorwaarden met een eigen CAO, waarin je een aantal aanvullende voorwaarden naar wens kunt samenstellen. Denk hierbij aan extra vakantiedagen of maandelijks een aanvulling op jouw salaris;
• Een duurzaam en vitaliteit inzetbaarheidsbudget, welke vrij te besteden is voor jouw persoonlijke ontwikkeling;

Bedrijfsdetails

Als wereldwijd opererend bedrijf beschouwen zij de diversiteit van hun medewerkers als een ware kracht. Deze organisatie verenigt mensen uit een breed scala van culturele achtergronden – allemaal met verschillende vaardigheden, ervaringen en zienswijzen. Wij moedigen een werkomgeving aan waar niemand wordt uitgesloten, gebaseerd op wederzijds respect, openheid, eerlijkheid, vertrouwen en samenwerking om de hoogst mogelijke productiviteit, creativiteit en efficiëntie te bereiken.
Wij geloven dat iedereen bij Dit bedrijf kan bijdragen aan ons gezamenlijke succes. Iedereen is anders, samen zijn wij succesvol.

Werken op Schiphol - WerkCentrale Nederland

Werktijden

De werktijden/-dagen voor deze vacature zijn: Volgens rooster

Reageer op deze functie:


Zoek jouw vacature:

Wat gebeurt er hierna?

Wanneer de vacature hiernaast jou aanspreekt dan dien je alle velden in te vullen. Controleer voor de zekerheid of je mail adres klopt en voeg jouw CV toe. Probeer zo goed mogelijk je aanmelding te motiveren bij het vakje 'Motivatie'.

Jouw aanmelding wordt door een vestigingsmedewerker opgepakt waarna jij via de mail of middels een telefoontje op de hoogte wordt gehouden.

Meer informatie?

WCN Schiphol
Flamingoweg 32 (Freightway Building) 1118 EE Schiphol
info@wcn.nl
020 - 4059111
Je vindt onze vacatures ook op social media:
Certificeringen &
keurmerken:
Logo NEN4400-1
Logo Stichting Normering Arbeid
WerkCentrale
is lid van:
Logo ACN
Logo NBBU
© WerkCentrale Nederland | Privacy Statement | Algemene Voorwaarden
Top