Werkgevers

Warehouse Coördinator

Regio Schiphol
Fulltime
In overleg
€ 2.600,- en € 3.000,-

Ben jij de juiste Warehouse Coördinator die sturing aan het warehouse team? Beschikbaar om alle diensten te draaien op Schiphol voor een heel mooi salaris!

Als Warehouse Coördinator werk je samen met de Handling Teamleader om het operationele proces van het magazijn te beheren. Je hebt de verantwoordelijkheid om een team van 5-15 operators aan te sturen, zodat alle vracht zowel operationeel als administratief correct wordt verwerkt. Samen met de teamleider zorg je ervoor dat alle teamleden op de hoogte zijn van de dienstverwachtingen.

Een belangrijk aspect van je rol is het plannen van vrachtwagens, zodat de verzending van vracht vanuit het magazijn naar klanten soepel verloopt. Daarnaast ben je actief betrokken bij het identificeren van mogelijkheden voor procesverbeteringen. Je doet suggesties om de bestaande processen te optimaliseren en ondersteunt bij de implementatie van deze verbeteringen.

Tijdens afwezigheid van de teamleider neem je zijn verantwoordelijkheden over, waarbij je leiding geeft aan het team, beslissingen neemt en eventuele problemen oplost. Je leiderschap en communicatievaardigheden zijn essentieel om ervoor te zorgen dat het team effectief samenwerkt en de logistieke activiteiten soepel verlopen.

Kortom, als Warehouse Coördinator speel je een cruciale rol in het beheren van het magazijnproces, het aansturen van het team, het verbeteren van de processen en het waarborgen van een efficiënte distributie van vracht naar klanten.

Functie-eisen

Als Warehouse Coördinator heb/ben jij:
• Een MBO professional.
• Ervaren in logistiek, mogelijk als meewerkend voorman.
• Bij voorkeur bekend met luchtvracht.
• Flexibel voor wisselende diensten, inclusief nachten.
• Vaardig met logistieke CRM-systemen en Excel.
• Proactief, oplossingsgericht en stressbestendig.

Wij bieden warehouse Coördinator:
• Een carrière bij een wereldwijde marktleider in logistiek.
• Een aantrekkelijk salaris (€ 2.600 - € 3.000) voor een fulltime rol.
• Onregelmatigheidstoeslagen tot 100%.
• Flexibele secundaire arbeidsvoorwaarden via onze CAO.
• Budget voor persoonlijke ontwikkeling.
• Bij ons bouw je aan je carrière binnen de logistiek.

Wil je een extra financiële bonus? Ga dan naar: Bonus verdienen en verdien een leuke cadeaubon! Je hoeft niet eens voor ons werkzaam te zijn om de cadeaubon te verdienen.

WerkCentrale Nederland is aangesloten bij de NBBU CAO. De NBBU is dé brancheorganisatie van professionele intermediairs op de arbeidsmarkt. We behartigen de belangen van ruim 1.300 brede dienstverleners in de flexbranche: uitzendbureaus, payroll ondernemingen, zzp-bemiddelaars en andere intermediairs op de flexibele arbeidsmarkt. Meer info.

Bedrijfsdetails

Als wereldwijd bedrijf beschouwen wij de diversiteit onder onze medewerkers als een grote kracht. Onze organisatie brengt mensen samen van diverse culturele achtergronden, elk met unieke vaardigheden, ervaringen en perspectieven. Wij bevorderen een werkomgeving waarin wederzijds respect, openheid, eerlijkheid, vertrouwen en samenwerking centraal staan. Dit stelt ons in staat om de hoogst mogelijke productiviteit, creativiteit en efficiëntie te bereiken, terwijl we tegelijkertijd streven naar inclusie van iedereen.

 

Werktijden

De werktijden/-dagen voor deze vacature zijn: Volgens rooster

Reageer op deze functie:


Zoek jouw vacature:

Wat gebeurt er hierna?

Wanneer de vacature hiernaast jou aanspreekt dan dien je alle velden in te vullen. Controleer voor de zekerheid of je mail adres klopt en voeg jouw CV toe. Probeer zo goed mogelijk je aanmelding te motiveren bij het vakje 'Motivatie'.

Jouw aanmelding wordt door een vestigingsmedewerker opgepakt waarna jij via de mail of middels een telefoontje op de hoogte wordt gehouden.

Meer informatie?

WCN Schiphol
Flamingoweg 32 (Freightway Building) 1118 EE Schiphol
info@wcn.nl
020 - 4059111
Je vindt onze vacatures ook op social media:
Certificeringen &
keurmerken:
Logo NEN4400-1
Logo Stichting Normering Arbeid
WerkCentrale
is lid van:
Logo ACN
Logo NBBU
© WerkCentrale Nederland | Privacy Statement | Algemene Voorwaarden
Top