Werkgevers

Warehouse Medewerker

Regio Schiphol
Fulltime
Zo snel mogelijk
In overleg

Ben jij onze nieuwe warehouse medewerker? Afhankelijk van welke dienst jij draait, kom jij binnen als onze warehouse medewerker op onze locatie te Schiphol Rijk. Je haalt uiteraard eerst even een kopje koffie.
Daarna word jij door jouw Teamleader op de hoogte gebracht van de verwachte werkzaamheden en eventuele belangrijke mededelingen.

Jij bent als warehouse medewerker verantwoordelijk voor de verwerken van binnenkomende en uitgaande luchtvracht en alle warehouse activiteiten die daar bij komen kijken:

 • Lossen van de vracht uit de vrachtwagen.
 • Wegzetten van de goederen met de heftruck op de juiste locatie met behulp van de scanners en het noteren van locaties op de checklijsten.
 • Controleren van schade en eventueel een schade rapport invullen.
 • Laden van de vracht in de vrachtwagen.
 • Kortom, jij als warehouse medewerker, zorgt ervoor dat de klant zo goed mogelijk de vracht ontvangt!

Functie-eisen

 • Natuurlijk ben jij in het bezit van certificaat Medewerker Luchtvracht of bereid om de cursus (op onze kosten) te volgen voordat jij begint te werken binnen de luchtvracht.
 • In het bezit van heftruck / EPT certificaat.
 • Als warehouse medewerker Schiphol medewerker ben jij een Teamplayer: jij bent ‘part of’ een team van 80 medewerkers.
 • Harde werker; wij hebben voldoende deadlines die gehaald dienen te worden op een dag.
 • Flexibel; De logistieke sector draait 24/7 door, dus het is belangrijk dat je bereid bent om in shifts te werken (dagdienst: 8.30u – 17.00u, ochtenddienst: 06:30u – 15:00u, vroege avonddienst: 14.00u – 22.30u, avonddienst: 14.30u – • 23.00u, late avonddienst: 16:30u – 01:00u, nachtdienst: 22:30u – 07:00u).
 • Verder beschik jij als warehouse medewerker Schiphol medewerker over uitstekende kennis van de Nederlandse en/of Engelse taal in woord en geschrift.

Wil je een extra financiële bonus? Ga dan naar: Bonus verdienen en verdien een leuke cadeaubon! Je hoeft niet eens voor ons werkzaam te zijn om de cadeaubon te verdienen.

WerkCentrale Nederland is aangesloten bij de NBBU CAO. De NBBU is dé brancheorganisatie van professionele intermediairs op de arbeidsmarkt. We behartigen de belangen van ruim 1.300 brede dienstverleners in de flexbranche: uitzendbureaus, payroll ondernemingen, zzp-bemiddelaars en andere intermediairs op de flexibele arbeidsmarkt. Meer info.

Bedrijfsdetails

Wil jij werken bij de grootste luchtvaartexpediteur van de wereld en onderdeel worden van ons Warehouse team van 90 medewerkers sterk? Solliciteer dan nu en wordt onze nieuwe warehouse medewerker!

Werktijden

De werktijden/-dagen voor deze vacature zijn: Dag-/Avond-/Nacht-/Weekenddiensten

Reageer op deze functie:


Zoek jouw vacature:

Wat gebeurt er hierna?

Wanneer de vacature hiernaast jou aanspreekt dan dien je alle velden in te vullen. Controleer voor de zekerheid of je mail adres klopt en voeg jouw CV toe. Probeer zo goed mogelijk je aanmelding te motiveren bij het vakje 'Motivatie'.

Jouw aanmelding wordt door een vestigingsmedewerker opgepakt waarna jij via de mail of middels een telefoontje op de hoogte wordt gehouden.

Meer informatie?

WCN Schiphol
Flamingoweg 32 (Freightway Building) 1118 EE Schiphol
info@wcn.nl
020 - 4059111
Je vindt onze vacatures ook op social media:
Certificeringen &
keurmerken:
Logo NEN4400-1
Logo Stichting Normering Arbeid
WerkCentrale
is lid van:
Logo ACN
Logo NBBU
© WerkCentrale Nederland | Privacy Statement | Algemene Voorwaarden
Top