Werkgevers

Warehouse Supervisor

Regio Schiphol
Fulltime
N.v.t.
€ 4000 € 4500 ex toeslagen

THE COMPANY is op zoek naar een Warehouse Supervisor. Om het team en de dagelijkse operaties in onze Amsterdamse eHub te leiden en te zorgen voor optimale inkomende en uitgaande vrachtstromen. Voor deze functie zoeken we een supervisor met een sterke logistieke achtergrond, uitstekende managementvaardigheden en een bewezen staat van dienst in een soortgelijke leiderschapsrol waarin teamleiders en het logistieke operationele team worden aangestuurd.

Van jou wordt verwacht dat je het goede voorbeeld geeft en je team laat groeien. Je probleemoplossende mentaliteit, je ondernemersdrive met je professionele achtergrond en je vermogen om gegevens in je werk te gebruiken, maken je geschikt voor deze rol.

Waarom je enthousiast zult zijn over deze rol warehouse supervisor?

Hoe een dag op je werk eruit zal zien?

Samen met de Warehouse Manager plan je als warehouse supervisor de personeelsbezetting en werkschema's op basis van het verwachte volume dat moet worden verwerkt. Teamleiders en andere teamleden zullen jouw richting zoeken voor hun dagelijkse taken. Je zult je team begeleiden en leiden en hun bron van inspiratie zijn; samen met ons Clients' Support-team zul je helpen bij het oplossen van operationele problemen om uitstekende service en een superieure ervaring te garanderen.

Jouw verantwoordelijkheden als warehouse supervisor:

  • Zorg ervoor dat de pakketten adequaat worden verwerkt via de E-hub.
  • Toezicht houden op de teamleiders en hun teams en hen helpen hun dagelijkse operationele doelen te bereiken; de teamleiders ontwikkelen, inclusief training en coaching.
  • Zorg voor de dagelijkse personeelsplanning op basis van het verwachte volume.
  • Heb het optimale overzicht van de dagelijkse operaties, oplossingen en beslissingen; obstakels (trainingstekorten en prestatieproblemen) in werkprocessen detecteren en advies geven voor toekomstige verbeteringen.
  • Je team van collega's versterken door verantwoordelijkheid te delegeren om elke persoon te helpen groeien en zich te ontwikkelen, afhankelijk van hun individuele vaardigheden en ervaring.
  • Voltooi de magazijnchecklist aan het einde van de dienst om te meten dat alle taken op tijd en naar een hoge standaard zijn voltooid.
  • Dicht samenwerken met het supportteam om uitstekende klanttevredenheid te garanderen en duidelijkheid te verschaffen over de locatie van hun pakketten.
  • Zorg voor onze werkfaciliteiten; begrijp en waarborg gezondheids-, veiligheids- en beveiligingsvoorschriften en zorg ervoor dat de E-hub altijd in goede staat verkeert.
  • Je bent graag inzetbaar in verschillende functies en je bent van nature een people-leider. Je hebt een positieve persoonlijkheid, bent collegiaal, nauwkeurig, betrouwbaar en kunt goed omgaan met werkdruk. Je bent in staat om fysieke arbeid te verrichten.

Functie-eisen

• Minimaal 3 jaar ervaring als Warehouse Supervisor.
• Ervaring in het leiden van een team van minimaal 10 personen.
• Uitstekende communicatieve vaardigheden in het Engels (Nederlands is een pluspunt).
• Het vermogen om de juiste instructies aan medewerkers te geven.
• Het vermogen om bovenop alles te zitten, tijdig te reageren en problemen aan te pakken.
• Flexibiliteit om in drie ploegen te werken, inclusief weekenden (08:00-16:30 / 16:00-00:30 / 00:00-08:30). Extra toeslag voor deze uren!
• Je moet een positieve Verklaring van Goed Gedrag kunnen overleggen. Dit regelen wij voor je.

Wil je een extra financiële bonus? Ga dan naar: https://www.werkcentralenederland.nl/aanbrengbonus/ en verdien een leuke cadeaubon! Je hoeft niet eens voor ons werkzaam te zijn om de cadeaubon te verdienen.

WerkCentrale Nederland is aangesloten bij de NBBU CAO. De NBBU is dé brancheorganisatie van professionele intermediairs op de arbeidsmarkt. We behartigen de belangen van ruim 1.300 brede dienstverleners in de flexbranche: uitzendbureaus, payroll ondernemingen, zzp-bemiddelaars en andere intermediairs op de flexibele arbeidsmarkt. Meer info.

Bedrijfsdetails

Bij THE COMPANY vertrouwen we op ieders expertise. Je krijgt de vrijheid en verantwoordelijkheid om ideeën te genereren, te werken aan verbeteringen en ons groeiende logistieke operaties te superviseren. Aangezien ons bedrijf voortdurend groeit, evenals onze technologie, zul je voortdurend leren terwijl je aan de slag bent en onze verdere groei ondersteunen door processen bij te werken, je team te trainen en hen naar succes te leiden. Warehouse supervisor wanneer je in een mooie, uitdagende logistiek wereld wilt werken dan is dit jouw kans.

Werktijden

De werktijden/-dagen voor deze vacature zijn: 24/7-diensten

Reageer op deze functie:


Zoek jouw vacature:

Wat gebeurt er hierna?

Wanneer de vacature hiernaast jou aanspreekt dan dien je alle velden in te vullen. Controleer voor de zekerheid of je mail adres klopt en voeg jouw CV toe. Probeer zo goed mogelijk je aanmelding te motiveren bij het vakje 'Motivatie'.

Jouw aanmelding wordt door een vestigingsmedewerker opgepakt waarna jij via de mail of middels een telefoontje op de hoogte wordt gehouden.

Meer informatie?

WCN Schiphol
Flamingoweg 32 (Freightway Building) 1118 EE Schiphol
info@wcn.nl
020 - 4059111
Je vindt onze vacatures ook op social media:
Certificeringen &
keurmerken:
Logo NEN4400-1
Logo Stichting Normering Arbeid
WerkCentrale
is lid van:
Logo ACN
Logo NBBU
© WerkCentrale Nederland | Privacy Statement | Algemene Voorwaarden
Top