Werkgevers

Warehousemedewerker ploegendienst

Regio Schiphol
Fulltime
N.v.t.
2500,00 ex ploegendienst

Stap in de Schiphol wereld van logistiek en dynamiek met een boeiende kans om te werken in een warehouse als warehousemedewerker ploegendienst 24/7. Als onderdeel van het gepassioneerde team ben je de spil in het proces van efficiënte goederenstroom. In een omgeving die nooit stilstaat, bieden wij jou de mogelijkheid om jouw talenten te benutten in een uitdagende ploegendienst. Samen zorgen we voor een soepele operatie waarbij snelheid, precisie en teamwork centraal staan. Ontdek de opwinding van een baan die elke dag nieuwe ervaringen biedt en waar jouw inzet direct impact heeft. Welkom in het hart van de logistieke wereld op Schiphol!"

Hoe ziet jouw werkdag er uit als Warehousemedewerker ploegendienst?
Afhankelijk van welke dienst jij draait, kom jij binnen op de locatie te Schiphol Rijk. Je haalt eerst even een "bakkie" koffie natuurlijk. Daarna word jij door jouw Teamleader op de hoogte gebracht van de verwachte werkzaamheden en eventuele belangrijke mededelingen.
Jij als Warehousemedewerker ploegendienst verantwoordelijk voor de verwerken van binnenkomende en uitgaande luchtvracht en alle warehouse activiteiten die daar bij komen kijken:

  • Lossen van de vracht uit de vrachtwagen
  • wegzetten van de goederen met de heftruck op de juiste locatie met behulp van de scanners en het noteren van locaties op de checklijsten
  • Controleren van schade en eventueel een schade rapport invullen
  • Laden van de vracht in de vrachtwagen
    Kortom, jij zorgt ervoor dat de klant zo goed mogelijk de vracht ontvangt!

Functie-eisen

Jouw profiel als Warehousemedewerker ploegendienst:
Natuurlijk ben jij in het bezit van certificaat Medewerker Luchtvracht of bereid om de cursus (op onze kosten) te volgen voordat jij begint te werken binnen de luchtvracht.
• In het bezit van heftruck / EPT certificaat echter kunnen wij deze ook weer voor je verzorgen.
• Teamplayer: jij bent ‘part of’ een team van 85 medewerkers.
• Harde werker; wij hebben voldoende deadlines die gehaald dienen te worden op een dag.
• Flexibel; De logistieke sector draait 24/7 door, dus het is belangrijk dat je bereid bent om in shifts te werken

(dagdienst: 8.30u – 17.00u, ochtenddienst: 06:30u – 15:00u, vroege avonddienst: 14.00u – 22.30u, avonddienst: 14.30u – 23.00u, late avonddienst: 16:30u – 01:00u, nachtdienst: 22:30u – 07:00u).

Wil je een extra financiële bonus? Ga dan naar: Bonus verdienen en verdien een leuke cadeaubon! Je hoeft niet eens voor ons werkzaam te zijn om de cadeaubon te verdienen.

WerkCentrale Nederland is aangesloten bij de NBBU CAO. De NBBU is dé brancheorganisatie van professionele intermediairs op de arbeidsmarkt. We behartigen de belangen van ruim 1.300 brede dienstverleners in de flexbranche: uitzendbureaus, payroll ondernemingen, zzp-bemiddelaars en andere intermediairs op de flexibele arbeidsmarkt. Meer info.

Bedrijfsdetails

Ontdek de kracht van werken bij een toonaangevende expediteur op Schiphol, waar wij alles van A tot Z regelen in ons eigen warehouse. Word onderdeel van een dynamisch team waar geen uitdaging te groot is en geen detail te klein. Van internationale zendingen tot douaneafhandelingen, jouw inzet maakt het verschil in de wereldwijde handel. Stap in de wereld van logistieke innovatie en groei met ons mee naar nieuwe hoogten. Welkom bij de expediteur waar dromen werkelijkheid worden, elke dag opnieuw Warehousemedewerker ploegendienst!

Werktijden

De werktijden/-dagen voor deze vacature zijn: Dag-/Avond-/Nacht-/Weekenddiensten

Reageer op deze functie:


Zoek jouw vacature:

Wat gebeurt er hierna?

Wanneer de vacature hiernaast jou aanspreekt dan dien je alle velden in te vullen. Controleer voor de zekerheid of je mail adres klopt en voeg jouw CV toe. Probeer zo goed mogelijk je aanmelding te motiveren bij het vakje 'Motivatie'.

Jouw aanmelding wordt door een vestigingsmedewerker opgepakt waarna jij via de mail of middels een telefoontje op de hoogte wordt gehouden.

Meer informatie?

WCN Schiphol
Flamingoweg 32 (Freightway Building) 1118 EE Schiphol
info@wcn.nl
020 - 4059111
Je vindt onze vacatures ook op social media:
Certificeringen &
keurmerken:
Logo NEN4400-1
Logo Stichting Normering Arbeid
WerkCentrale
is lid van:
Logo ACN
Logo NBBU
© WerkCentrale Nederland | Privacy Statement | Algemene Voorwaarden
Top