Werkgevers

Zeevracht Import Specialist

Regio Rotterdam
Fulltime
Asap
Tussen €2950 €4000

Wij zoeken een Zeevracht Import Specialist. Hierin speel je een essentiële rol binnen deze afdeling, waarbij je fungeert als cruciale schakel tussen klanten en leveranciers.

Een effectieve communicatie en naadloze samenwerking met collega's zijn van vitaal belang in de functie van Zeevracht Import Specialist, aangezien je dagelijks te maken krijgt met diverse operationele scenario's. Jouw verantwoordelijkheden omvatten het coördineren van zeevrachtzendingen met onze internationale partners en het accuraat invoeren van gegevens in ons systeem. Daarnaast onderhoud je regelmatig contact met klanten en partners om hen te voorzien van updates over lopende zendingen en om op maat gemaakte oplossingen te bieden voor hun specifieke verzendbehoeften. Deze gevarieerde taken vormen een solide basis voor zowel professionele ontwikkeling als groei binnen onze organisatie.

Taken van de Zeevracht Import Specialist:
• MBO/HBO werk- en denkniveau.
• Ongeveer 3 jaar ervaring op een afdeling voor Zeevracht Import.
• Uitstekende beheersing van zowel de Nederlandse als Engelse taal, zowel mondeling als schriftelijk.
• Je bent een teamspeler, sociaal, flexibel en hebt sterke communicatieve vaardigheden.

Functie-eisen

Wat wij bieden de Zeevracht Import Specialist:

• Een competitief salaris tussen € 2.950 en € 4.000 op basis van 40 uur, afhankelijk van jouw ervaring en expertise.
• Reiskostenvergoeding van € 0,23 per kilometer.
• Pensioenregeling vanaf de pensioengerechtigde leeftijd.
• 28 vakantiedagen per jaar op basis van fulltime dienstverband.
• Een stimulerende werkomgeving met collega's die zorgen voor een prettige werksfeer.
• Budget voor trainingen en/of cursussen ter bevordering van jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling.

Wil je een extra financiële bonus? Ga dan naar: Bonus verdienen en verdien een leuke cadeaubon! Je hoeft niet eens voor ons werkzaam te zijn om de cadeaubon te verdienen.

WerkCentrale Nederland is aangesloten bij de NBBU CAO. De NBBU is dé brancheorganisatie van professionele intermediairs op de arbeidsmarkt. We behartigen de belangen van ruim 1.300 brede dienstverleners in de flexbranche: uitzendbureaus, payroll ondernemingen, zzp-bemiddelaars en andere intermediairs op de flexibele arbeidsmarkt. Meer info.

 

 

Bedrijfsdetails

Stap aan boord Zeevracht Import Specialist bij, een dynamisch internationaal netwerk van toegewijde logistieke experts die al meer dan 19 jaar samenwerken om de wereldwijde handelsmarkt te bedienen. Met een diepgaande kennis van zowel lucht- als zeevracht in de wereldwijde supply chain, streven we er voortdurend naar om aan de veranderende behoeften van onze klanten te voldoen. Ontdek hoe we onze wereldwijde diensten uitbreiden tot een krachtig en interactief netwerk dat altijd in beweging is.

Werktijden

De werktijden/-dagen voor deze vacature zijn: Dagdiensten

Reageer op deze functie:


Zoek jouw vacature:

Wat gebeurt er hierna?

Wanneer de vacature hiernaast jou aanspreekt dan dien je alle velden in te vullen. Controleer voor de zekerheid of je mail adres klopt en voeg jouw CV toe. Probeer zo goed mogelijk je aanmelding te motiveren bij het vakje 'Motivatie'.

Jouw aanmelding wordt door een vestigingsmedewerker opgepakt waarna jij via de mail of middels een telefoontje op de hoogte wordt gehouden.

Meer informatie?

WCN Rotterdam
Rotterdam
rotterdam@wcn.nl
010 - 3032801
Je vindt onze vacatures ook op social media:
Certificeringen &
keurmerken:
Logo NEN4400-1
Logo Stichting Normering Arbeid
WerkCentrale
is lid van:
Logo ACN
Logo NBBU
© WerkCentrale Nederland | Privacy Statement | Algemene Voorwaarden
Top