Werkgevers

Werken als Platform medewerker Schiphol

Werken tussen de vliegtuigen
De vacature platform medewerker Schiphol werkt in de meest dynamische werkomgeving van Nederland. De platformmedewerker zorgt met name voor het transport van luchtvracht, afhandeling van bagage en het laden en het lossen van de vliegtuigen. Wil jij het gevoel van vrijheid en werken als platform medewerker Schiphol?

Wat zijn de werkzaamheden van een platform medewerker Schiphol?

De vacature platform medewerker werkt bij een afhandelaar. Een afhandelaar is een logistiek bedrijf gelegen aan het platform en verzorgt voor luchtvaartmaatschappijen de opslag, het transport en laden en lossen van luchtvracht. Je staat oog in oog met de mooiste vrachtvliegtuigen, het mooiste wat er is. Een super leuke en afwisselende baan voor jou in het verschiet met vrijheid!

Als platform medewerker Schiphol kun je als transportmedewerker, ramp agent luchtvracht en bagagemedewerker werken.

Je rijdt als transportmedewerker luchtvracht met speciale transportmiddelen over het platform en vervoert met name vliegtuigplaten en luchtvrachtcontainers. Mocht er geen transportwerkzaamheden zijn dan kan het voorkomen dat de medewerker transport in de loods werkt. De werkzaamheden zijn dan het rijden van heftruck, opbouwen of afbreken van vliegtuigplaten en het laden en lossen van containers.

Voor het beladen en het lossen van het vliegtuig zijn opleidingen vereist. De belader van vliegtuigen wordt ook wel ramp agent luchtvracht genoemd. De ramp agent zorgt met behulp van speciale laad- en losmiddelen en een verzamellijst met daarop luchtvrachtzendingen (manifest) voor het lossen en beladen van het vliegtuig. Werken als platform medewerker, reageer dan direct: info@wcn.nl

Als platform medewerker kun je ook als bagagemedewerker werken. Je zorgt dan voor het laden en lossen van bagage in en uit het vliegtuig.

  • Vacatures die voldoen aan bovenstaand, vind je onderaan deze pagina.
  • Alle logistieke vacatures vind je hier.

Wat wordt van een platform medewerker Schiphol gevraagd?

Voor het werk als vacature platform medewerker Schiphol ben je verantwoordelijk en fysiek in orde. Een rijbewijs B is vereist. Je werkt volgens een rooster in dag-, avond-, nacht- en weekenddiensten. Voor het werken bij een afhandelaar is een VGB-screening vereist. Hiertoe dien je minimaal acht jaar officieel in Nederland te wonen. Je beheerst de Nederlandse en/of Engelse taal in woord en geschrift.

Wat voor salaris wordt geboden aan een platform medewerker Schiphol?

Het salaris verschilt per afhandelaar en is afhankelijk van ervaring en de functie. Het salaris ligt tussen de € 1800,00 bruto per maand en de € 2200,00 bruto per maand. Het salaris is exclusief toeslagen voor onregelmatig werk, overwerk, reiskosten en reserveringen.

Hoe kan ik mij verder ontwikkelen?

Een platform medewerker Schiphol kan bij een afhandelaar ook werken als loodsmedewerker import, heftruckchauffeur, export vliegtuigplatenbouwer. Qua doorgroei is de functie van teamleider of supervisor mogelijk.

Kan ik als platform medewerker Schiphol nog cursussen volgen?

Een platform medewerker Schiphol kan worden opgeleid tot ramp agent luchtvracht. Je zorgt dan voor het beladen en lossen van vliegtuigen.

Als je bij een afhandelaar werkt zul je een aantal cursussen verplicht moeten volgen. Dit zijn onder andere de cursussen medewerker luchtvracht, dangerous goods en heftruck.

Hoe kan ik reageren?
Je kunt op onze website op een specifieke functie reageren door jouw gegevens in te vullen en jouw cv bij te voegen. Je kunt ons ook een e-mail sturen naar info@wcn.nl met een motivatie en cv. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op. Voor vragen kun je ons ook altijd bellen.

Deze vacatures vind je misschien interessant

Platform medewerker

Regio Schiphol
Fulltime
N.v.t.
In overleg met hoge toeslagen
Vacatures per e-mail

Ontvang de nieuwste vacatures in je mailbox!

Na aanmelden ontvang je een bevestigingsmail waar je kunt aangeven naar welke vacatures je op zoek bent.

Vacature in the spotlight:

Junior Loodsmedewerker

Zet jij graag een stapje extra en wil je werken in de logistiek? Als loodsmedewerker, Omscholing logistiek medewerker loods, ga je aan de slag met alles rondom de fysieke vrachtafhandeling. Samen met jouw team ben je verantwoordelijk voor een correcte uitvoering van de nauwkeurige opbouw/afbraak van de luchtvracht. Daarnaast zorg je dat alles tijdig is klaargezet voordat de luchtvracht op transport gaat.
Regio Schiphol
Fulltime
1 2 3 68

Open sollicitatie:

Stuur ons jouw CV en wij onderzoeken de mogelijkheden voor jou.

Klik hier voor het sollicitatieformulier


Je vindt onze vacatures ook op social media:
Certificeringen &
keurmerken:
Logo NEN4400-1
Logo Stichting Normering Arbeid
WerkCentrale
is lid van:
Logo ACN
Logo NBBU
© WerkCentrale Nederland | Privacy Statement | Algemene Voorwaarden
Top